Cautare

62284 de rezultate pentru "om" (1.65 secunde)
La sediul PSD se lucreaza, de la sfirsitul saptaminii trecute, ca in fabrica.
Aflat pe punctul de a primi si un sut in PUR (dupa ce UDMR-ul i-a intors deja dosul), PSD descopera deliciile lecturarii Constitutiei ignorate atata vreme.
Partidul Umanist din Romania (PUR) a anuntat ieri, prin liderul sau, Dan Voiculescu, ca nu a luat inca o decizie privind sprijinul pentru un viitor Guvern al Aliantei D.A.
Deputatii alesi in urma alegerilor din 28 noiembrie au depus ieri juramantul de credinta fata de tara si de popor intr-o prima sedinta solemna.
Este singura functie care face din politician un om care, in fiecare zi, se gandeste la cum sa rezolve problemele comunitatii, cum sa rezolve problemele oamenilor“, a mai spus Basescu.
Vorbind despre “slabiciuni“, Iliescu a amintit si despre propriile sale erori. “Sunt si eu om si bineinteles ca si gresesc.
A inceput numaratoarea inversa pentru prefectul Gheorghe Martin. Ultimele iesiri in fata presei, ultimele sedinte. Si ultimele gafe, balbe, replici spuse la comanda, pentru amuzamentul asistentei.
Vacaroiu, in continuare presedinte al Senatului Cealalta Camera a Deputatilor, Senatul, si-a "adjudecat” un mai vechi presedinte, si tot de la PSD. Asadar, Nicolae Vacaroiu a fost mandatat, pentru inca patru ani, sa fie al doilea om in stat.
Dupa mai bine de patru ore de negocieri intre liderii de grupuri parlamentare, algoritmul reprezentarii partidelor in Biroul Permanent al Camerei pe intreaga legislatura a favorizat spre final Alianta D.A.
Premierul Adrian Natase a prezidat ieri ultima sedinta a actualului Cabinet. El a facut cu aceasta ocazie un bilant al activitatii din ultimii patru ani si l-a desemnat ca premier interimar pe ministrul Eugen Bejinariu.
PSD a reusit luni seara sa-si impuna candidatii pentru presedintia celor doua Camere ale Parlamentului - Adrian Nastase la Camera Deputatilor si Nicolae Vacaroiu la Senat - cu ajutorul PRM si al PUR.
Traian Basescu a intrat ieri, fix la 9.58, pe poarta principala a Palatului Cotroceni pentru prima oara in calitate de presedinte al Romaniei.
Liderii Aliantei D.A. au avut ieri de dimineata o intalnire pentru a pune la punct si ultimele detalii inainte de a merge la Cotroceni.
Liderii botosaneni ai Partidului Romania Mare si-au prezentat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, bilantul activitatii desfasurate in acest an.
Dezbaterea publica pe tema proiectului de buget pe 2005, organizata ieri dupa-amiaza de Primaria municipiului Botosani, a fost un esec, din punctul de vedere al participarii populatiei.
Cu 18 puncte prevazute pe ordinea de zi si desfasurata in doua reprize, sedinta de ieri a Consiliului Judetean Satu Mare a fost intrerupta de videoconferinta organizata de fostul prim ministru al Romaniei si actualul presedinte al Camerei Deputatilor, Adrian Nastase.
Potrivit Constitutiei, primii trei oameni in stat sunt, in ordine, presedintele Romaniei, presedintele Senatului si presedintele Camerei Deputatilor. Dupa cum se stie, in urma recentelor alegeri, acestia sunt Traian Basescu, Nicolae Vacaroiu si Adrian Nastase.
Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a avut ieri o intrevedere oficiala cu ambasadorul SUA in Romania, Jack Dyer Crouch II, la solicitarea acestuia din urma.
Politica fata de minoritatile nationale trebuie continuata in acelasi fel ca si pana acum, indiferent de cine va prelua conducerea Departamentului pentru Relatii Interetnice (DRI), o data cu investirea noului Guvern, a declarat ieri la Palatul Victoria subsecretarul de stat in DRI, Attila Marko.
Camera Deputatilor a adoptat ieri in unanimitate o hotarare prin care sunt repartizate locurile ce revin fiecarui grup parlamentar in comisiile permanente.
google-analytics.com