Cautare

62284 de rezultate pentru "om" (1.33 secunde)
Presedintele ales al Romaniei, Traian Basescu, a fost felicitat ieri pentru castigarea alegerilor, intr-o convorbire telefonica, de catre omologul sau american George W.
Senatorul liberal Nicolae Vlad Popa a declarat ieri ca a propus Comisiei de validare a acestui for legislativ invalidarea mandatului de senator pentru Vasile Brandusel Nichitean, care a candidat pe listele Partidului Democrat (PD).
Biroul Electoral Central a transmis ieri Curtii Constitutionale, pentru validare, rezultatele centralizate in urma turului doi de scrutin pentru alegerea presedintelui Romaniei, care il stabilesc ca invingator pe Traian Basescu, candidatul Aliantei D.A.
Liderii Opozitiei din judetul Olt au pregatit marti o surpriza de proportii reprezentantilor Uniunii Nationale PSD+PUR.
Biroul Permanent al Senatului este compus din presedintele Senatului, care este ales la inceputul legislaturii pe toata durata mandatului, patru vicepresedinti, patru secretari si doi chestori, acestia din urma fiind desemnati la inceputul fiecarei sesiuni.
Petre Roman, fost sef pe linie de partid si Guvern al lui Traian Basescu, crede ca acesta este in stare sa se adapteze statutului de presedinte al Romaniei si ca poate provoca schimbarea pe care a promis-o.
Liderii judeteni ai PSD^PUR se cearta intre ei de la banii pentru campania electorala.
Condamnat in urma esecului la prezidentiale, Adrian Nastase se agata de paiul ramanerii la guvernare. Disperarea il face sa greseasca din nou.
Nastase a tinut sa asigure ca se va lua in considerare si profilul candidatului care trebuie sa fie un om “care are cunostinte deosebite“.
Sala Curtii Constitutionale a fost ieri, la orele pranzului, neincapatoare. Anuntarea, in sedinta publica, a hotararii de validare a alegerii lui Traian Basescu in functia de presedinte al Romaniei a fost facuta in prezenta a zecilor de apropiati ai viitorului presedinte, dar si altor lideri politici.
Comisia pentru validarea mandatelor senatorilor a luat ieri, in unanimitate, decizia invalidarii mandatului lui Brandusel Nichitean, care este acuzat ca la alegeri a votat de cinci ori.
Posibilitatea declansarii alegerilor anticipate in cazul in care guvernul proiectat de Alianta D.A. PNL-PD nu va trece de Parlament, expusa ferm de presedintele ales, Traian Basescu, a starnit panica in randul partidelor mici, UDMR si PUR, ca nu vor mai trece pragul electoral.
Theodor Stolojan (foto), Andrei Plesu, Adriana Saftoiu si Vasile Blaga vor fi consilieri prezidentiali ai presedintelui Traian Basescu. Alaturi de ei, tot consilier prezidential va fi si Claudiu Saftoiu, sotul Adrianei Saftoiu.
Miron Cozma, a fost eliberat ieri la ora 16.30 din Penitenciarul Rahova. Fostul lider al minerilor a fost asteptat la puscarie de catre nasul sau, Fane Spoitoru si de sotia acestuia.
Deputatii alesi la 28 noiembrie au intrat in “legalitate“. Plenul Camerei a validat ieri, cu unanimitate de voturi, mandatele celor 332 de deputati alesi la alegerile parlamentare.
Nu poti sa pui o asemenea stampila pe un partid foarte mare, care mai are un cuvant de spus in politica, doar dupa decizia unui om, indiferent daca acesta este presedintele tarii“, a spus Tanasescu.
Ocuparea fotoliului de succesor al lui Basescu la Primaria Generala a Capitalei, in urma alegerilor ce vor fi organizate peste cateva luni, scoate in evidenta inerentele rivalitati dintre liberalii si democratii bucuresteni, PNL grabindu-se sa-l propuna pe viceprimarul Ludovic Orban pentru candidatura interna a Aliantei D.A.
Primarul Timisoarei, Gheorghe Ciuhandu, i-a solicitat presedintelui ales al Romaniei, Traian Basescu, si viitoarei majoritati parlamentare sa promoveze o lege a lustratiei, prin care sa fie inlaturate din toate functiile publice de conducere acele persoane care au facut parte din nomenclatura comunisto-securista de pana in decembrie 1989.
Presedintele ales al Romaniei, Traian Basescu, a delegat sambata toate atributiile legate de conducerea Partidului Democrat presedintelui executiv al PD, Emil Boc, primar al municipiului Cluj-Napoca.
google-analytics.com