Cautare

2161 de rezultate pentru "of postal 13 galati" (3.62 secunde)
Dupa ce PNL Galati a infiintat o organizatie muncitoreasca al carei coordonator este fostul lider de sindicat al Combinatului, Maricel Oancea, consilierul local PC, Picu Apostol Roman, a anuntat ca va transmite o adresa scrisa lui Lakshmi Mittal prin care ii va atrage atentia ca siderurgistii au datorii din cauza salariilor mici pe care le primesc Nu mai este o noutate ca, o data la patru ani, in preajma alegerilor, politicienii incearca sa gaseasca tot felul de solutii pentru a atrage voturile siderurgistilor, al caror numar nu este deloc neglijabil, mai ales daca tinem cont si de membrii familiilor lor.
"Tanase Antonel (membru PNL), cel care este membru in CA la AFDJ Galati de aproximativ un an, fiind numit imediat dupa ce Ludovic Orban a venit la carma ministerului, a fost numit ministru secretar de stat in Ministerul Transporturilor (n.r - postul care a fost ocupat de Alexandros Galiatatos si la care acesta a renuntat dupa ce a fost numit director la AFDJ Galati)", ne-au declarat surse din cadrul societatii galatene.
Reprezentantul Partidului Democrat Liberal Galati in Parlamentul European, Constantin Dumitriu, si-a propus sa puna in practica un proiect ambitios, ce vizeaza o intalnire cu membrii forului european timp de trei zile la Bruxelles, prin care acestia sa afle informatii cu privire la produsele romanesti, dar si probleme specifice zonei rurale.
Dupa ce, in ultimele zile, s-a discutat foarte mult pe problema dezvoltarii zonei dintre Galati si Braila, purtatorul de cuvant al Organizatiei Judetene a Partidului Democrat Liberal, Doru Resmerita, a analizat situatia si a gasit si o modalitate de aplanare a conflictului.
"Nu ascund faptul ca suntem atractivi, si candidatul nostru e atractiv, si partidul nostru e atractiv, si oamenii din el, pentru ca avem o structura serioasa, avem peste 5.000 de membri in judetul Galati".
Democrat-liberalul Marius Necula s-a aratat ieri extrem de nemultumit de situatia care persista de ani buni in cartierul Cantemir si de relatiile tensionate aparute pe aceasta tema intre Galati si Braila.
Desi, de cateva luni bune, se tot discuta, problema zonei metropolitane Galati-Braila pare sa nu aiba rezolvare. ... Ei se cred superiori, se cred niste arieni, cred ca sunt niste oameni care plutesc pe sus si cred ca legea o fac Prefectura Galati si municipiul Galati", a replicat Bunea Stancu.
Tribunalul Galati a respins printr-o hotarare irevocabila contestatia formulata de Partidul National Taranesc Crestin Democrat Galati impotriva candidaturii lui Andrei Lisinschi (PD-L) la functia de primar al municipiului.
Noi am participa si lansam o provocare tuturor partidelor din Galati la o dezbatere publica de idei, de programe, de oameni", a spus Ion Stefan.
Ieri a avut loc la Bucuresti o sedinta a Partidului Democrat Liberal in care s-a hotarat, printre altele, soarta conducerii filialei PD-L de la Galati.
Astfel, Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS) a cerut Tribunalului Bucuresti sa constate colaborarea cu Securitatea a trei candidati la Primaria Galati la alegerile locale din iunie.
Constantin Telegan, asa cum spune el insusi, a fost repus in drepturile de presedinte al PNTCD Galati, dupa ce a fost demis de Milut, si este de partea noului presedinte, Radu Sarbu.
Iulian Arama, unul din consilierii pedelisti din Consiliul Judetului, este nemultumit de ceea ce se intampla la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Galati.
Astfel, in cele doua colegii senatoriale din municipiul Galati vor candida: consilierul judetean Paul Ichim, seful Sectiei Chirurgie de la Spitalul de Urgenta, si directorul general al clubului de fotbal Otelul Galati, consilierul local Marius Stan. ... Pentru cele patru colegii de deputati din municipiul Galati vor candida:
Liberalii galateni au decis ca doctorul Dumitru Cristea, presedintele Colegiului Medicilor din Galati, sa candideze in Colegiul nr. 4 pentru Senat din municipiul Galati la alegerile parlamentare.
In frunte cu prim-vicepresedintele Mircea Toader, acestia s-au prezentat ieri la Biroul Electoral Judetean Galati cu listele de candidati, unde au fost verificate de judecatoarea Liliana Mandroiu. In termen de 48 de ore reprezentantii PDL Galati trebuie sa depuna aceleasi documente si la Judecatorie.
Pana ieri isi depusesera listele de candidati la Biroul Electoral Judetean (BEJ) Galati doar partidele parlamentare, respectiv PDL, PSD care este in alianta cu PC, PRM si UDMR.
Biroul Electoral Judetean Galati a stabilit un coeficient electoral al judetului prin impartirea numarului total de voturi valabil exprimate la numarul de mandate de senator sau de deputat care revin judetului.
Evolutia ratei somajului, noul sistem aplicat pentru retete compensate si gratuite, identificarea agentilor economici care folosesc forta de munca la negru, precum si problemele cadrelor didactice au reprezentat principalele subiecte discutate in cadrul Comisiei de dialog social Rata somajului, in scadere Directorul executiv al Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Galati, Elena Palimaru, a prezentat evolutia ratei somajului din primele 3 luni ale acestui an, care a fost de 9,8% in luna ianuarie si a ajuns in luna martie la 9,6%.
Acesta este bilantul provizoriu al distrugerilor produse de grindina, ploi si inundatii in judetul Galati in ultima luna de zile, pagubele fiind estimate la aproximativ 20 de miliarde de lei Ploile torentiale au provocat de departe cele mai multe pagube detinatorilor de terenuri agricole din judet, afectind 2.175 ha, conform estimarilor efectuate de specialistii in teritoriu ai Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Galati.
google-analytics.com