Cautare

7448 de rezultate pentru "numar telefon direct" (3.84 secunde)
Compania este parte a grupului de firme Direct One - MEDIAdirect si implementeaza translatatarea modelului de business din televiziunea clasica catre Internet. Compania Direct One S.A.
Intrat in direct, prin telefon, la emisiunea "Subiectiv", a lui Razvan Dumitrescu, de la Antena 3, Mircea Badea declara ca discursul lui Victor Ponta pare sa fi fost scris de jurnalista Andreea Pora. ... Mugur Ciuvica a comentat, in direct la Antena 3:
Gazarii au luat licenta, dar vor afla abia maine, dupa sedinta Comitetului Executiv, daca vor promova in Liga I direct de pe locul trei sau daca vor sustine un meci de baraj cu FCM Targu Mures Formatia olteana Gaz Metan Severin si-a asigurat locul trei in seria a doua din liga secunda si, beneficiind de decizia Timisoarei (locul doi) de a-si retrage licenta, ar trebui sa promoveze in Liga I, conform regulamentului FRF in vigoare.
Secretarul general al LPF, Valentin Alexandru, a intrat in direct prin telefon la Dolce Sport si a explicat ce risca Rapidul dupa ce a cerut insolventa la tribunal, informatie publicata in premiera de www.dolcesport.ro acum trei saptamani si negata la acea vreme de Copos.
Clientii vor putea plati direct de pe telefonul mobil in magazine, doar cu o atingere a ecranului telefonului.
Oferim miere cruda si produse apicole direct de la producator, ne-a spus Dan Capitanu de la Fagurele cu miere. ... de telefon 0745292452, de luni pana vineri, intre orele 9.00 -17.00.
In schimb vad ce simplu ar fi sa se schimbe aceasta impresie, e de ajuns sa dam un telefon si lucrurile incep deja sa se puna in miscare, chiar daca de ani de zile nu s-a intimplat nimic.
Sunat la telefon de un jurnalist la Barcelona, acesta a afirmat ca nu stia despre initiativa presedintelui. ... Avea nevoie de mascarada asta ca sa iasa din clenciul in care s-a varat singur in timpul unei emisiuni TV in direct.
Dovada platii amenzii va putea fi trimisa acum direct pe e-mail la Politie. ... Acum, dupa ce ai platit amenda, nu ai nevoie decat de un cont de e-mail si un calculator sau telefon conectate la Internet.
La telefon a fost ieri de serviciu Dan Ioan Popescu, care a discutat peste doua ore cu alegatorii. ... Numerele de telefon la care puteti incerca sa-i gasiti sunt 0800800333 sau 0800800444.
Numerele de telefon ale ambasadei raman aceleasi. ... In perioada mutarii, pentru servicii de urgenta destinate cetatenilor americani se va contacta ambasada la numarul de telefon 021-200-3300.
Lucian Mandruta a trebuit sa se legitimeze la Facebook cu buletinul scanat si numarul de telefon, dar degeaba. ... Mai mult, acesta a afirmat ca le-a trimis celor de la Facebook buletinul scanat si numarul de telefon, dar inca nu a primit un raspuns.
Basescu stia de telefonul catre Botos Tariceanu a reluat tema misteriosului telefon dat procurorului general Ilie Botos in perioada in care Dinu Patriciu era retinut de Parchet. Premierul sustine ca a fost un telefon de informare, prin care voia sa vada exact care e mersul anchetei.
Presedintele PD, Emil Boc, a declarat ieri, referindu-se la declaratiile premierului Tariceanu privind necesitatea stabilirii unor reguli referitoare la relatia dintre Executiv si justitie, ca, in prezent, este necesara respectarea si aplicarea cadrului legal si constitutional existent privind independenta justitiei, iar judecatorii si procurorii trebuie sa fie imuni la orice tentativa de influentare a lor prin telefon sau alte mijloace.
una in care poti urmari fiecare pas facut de cineva care-si lasa activat bluetooth-ul la telefon sau alta in care, din camera ta de hotel poti vedea ce programe TV urmaresc alti oaspeti ai hotelului.
Anuntul facut de companie Facebook a anuntat oficial ca utilizatorii care folosesc un telefon cu Windows 8.1 sau o varianta mai veche nu vor mai putea folosi aplicatia de Messenger.
"Am adus obiecte din siloniu - intre 20 - 30 RON, pahare din onix, vaze din onix, mere, pere si animalute din onix, candelabre si chiar un telefon functional din onix!", ne-a spus Manu Nasiri de la SC La Manu Art.
Mi-a citit la telefon un pasaj din ea, un pasaj preferat, din monologul harciogului, si la mijloc glasul i s-a frant, a zis ca nu poate continua pentru ca ii vine sa planga. Si-am plans amandoi la telefon.
MAE recomanda cetatenilor romani care doresc sa tranziteze Franta sa se informeze la numarul de telefon verde pus la dispozitie de Prefectura din Savoie (08 11 00 06 73) sau sa verifice starea vremii si a drumurilor pe site-ul Vigilance.meteofrance.com.
Lunea urmatoare, el a contactat Baza Fortelor Aeriene Keesler din Biloxi si si-a lasat numarul de telefon.
google-analytics.com