Cautare

7448 de rezultate pentru "numar telefon direct" (5.18 secunde)
Utilizatorii de telefonie mobila cred, de multe ori, ca cineva le asculta conversatiile de la telefon. ... ecouri, fosnete, zgomote ciudate Se pare ca daca apelati un anumit numar iar la capatul firului se aude un sunet de fundal neobisnuit, e semn clar ca telefonul va este interceptat.
Gradina Zoologica din Calarasi a cunoscut o rapida crestere devenind una dintre cele mai mari gradini zoologice din Romania, atat ca suprafata cat si ca numar de specii.
In cazul in care agentia de turism se afla in imposibilitatea de a efectua repatrierea turistului, dar numai ca urmare a falimentului sau insolvabilitatii, turistul trebuie sa anunte imediat societatea de asigurare prin telefon, fax sau e-mail.
Discutam cu invitatul diminetii la RFI, discutam in direct, prin telefon, cu fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu.
Cand m-am uitat pe radar am vazut o multime de tinte, peste zece la numar. ... Pentru ca surpriza sa fie maxima, un alt telefon venit de la radiolocatie i-a spus ofiterului Doru Dragoi:
Doar un numar mic voteaza cu noi, din diverse considerente care nu prea cred ca tin de referendum. ... Multe dintre acestea vor ajunge direct la organizatiile membre.
"Na, fa, ca te-am facut si first lady!" In ultimul numar al "Academiei Catavencu" este descrisa, cu lux de amanunte, o scena petrecuta dupa alegerile din 2004, in redactia "Evenimentului zilei", unde Basescu a mers pentru a-si arata recunostinta pentru sprijinul dat de ziar in campanie.
Aplicatia va liva mesajele instant direct pe ecranul telefonului, sau prin SMS, daca utilizatorul pune la dispozitie un numar de telefon si Mobile Messenger nu ruleaza in fundal.
a fost interzisa recomandarea si vanzarea unui telefon mobil copiilor sub 14 ani. ... Acesta afirma raspicat ca suntem in fata unei negari a realitatii stiintifice care ne conduce direct la o viitoare catastrofa medicala.
Biletele pentru concertul Calin Pop sunt puse in vanzare in Reteaua IaBilet si online pe www.iabilet.ro, la pretul de 50 de lei, intr-un numar limitat de 200 de locuri.
In acest moment, mai exista un numar limitat de bilete, care se pot achizitiona din Reteaua Iabilet.ro. ... Rezervarea unei mese se face prin telefon, direct la Music Club, la numarul 0720 887115 sau prin e-mail, la adresa [email protected].
Hey Jude, Yesterday, Yellow Submarine, All You Need is Love, Lady Madonna si multe altele vor fi interpretate alaturi de saxofonistul Costin Rosu, discipol al legendarului Dan Mandrila, considerat cel mai bun saxofonist roman din toate timpurile, basistul Adrian Flautistu, muzician de calibru, prezent in formule alaturi de Johnny Raducanu, Mircea Tiberian, Garbis Dedeian si multi altii, Ștefan Benedict, rafinat baterist, de o impresionanta sensibilitate, Alex Borsan, pianist experimentat, rodat intr-un numar impresionant de colaborari celebre, si - nu in ultimul rand - probabil cel mai talentat reprezentant al noii generatii de Jazzmani de dincolo de Prut, chitaristul Liviu Negru.
Pe marginea articolului meu de joia trecuta s-a inregistrat un numar record de comentarii; ... Care traind in capitalism au posibilitatea sa-l cunoasca direct, nu din manualele de marxism-leninism. ... Un telefon al primului-secretar era suficient ca sa determine verdictul oricarei cercetari juridice sau proces.
Chestionat pe tema schimbarilor ce ar trebui facute, Giugulea nu s-a sfiit sa porneasca direct cu varful: ... Clar si direct.
Tot in 2005, Basescu ii avertiza pe ministri sa fie atenti ce vorbesc si cu cine vorbesc la telefon, precizand ca avea semnale de la serviciile de informatii despre discutii care nu erau in regula intre ministri Basescu a cerut Guvernului, pe 12 ianuarie 2006, sa isi coreleze eforturile cu toate institutiile pentru aderarea Romaniei la UE, atragandu-le insa atentia ministrilor ca acest obiectiv, care nu poate fi ratat in nici un caz, nu trebuie sa constituie singura preocupare a Cabinetului.
Presedintele Romaniei a intervenit aseara, in direct, prin telefon, la emisiunea "Intre bine si rau" de la TVR 1, unde era invitat premierul Tariceanu.
Nervos, Traian Basescu a pus mana pe telefon si a intervenit in emisiune rugandu-l pe premier sa nu mai minta. ... La finalul interventiei sale pe postul public, seful statului l-a acuzat direct pe Tariceanu ca stia de doi ani de ilegalitatile din energie si ca nu a intervenit deloc.
Cearta in direct dintre premierul Calin Popescu Tariceanu, invitat la o emisiune a TVR1, si presedintele Traian Basescu, continua sa faca valuri.
Din cauza caldurii populare, se spune ca Mubarak a fugit in Emirate si i-a transmis lui Basescu, ca ar fi mai bine pentru el sa vina direct in Emirate, inainte sa treaca pe la Targoviste.
Le place atunci cand prim-ministrul Romaniei, in loc sa guverneze, e pe telefon in direct in prime time. ... Ar fi interesant sa numaram cate aparitii in direct la televizor a avut, in cele trei mandate ale sale, Angela Merkel, exceptand momentele importante cand chiar era de comunicat ceva.
google-analytics.com