Cautare

7448 de rezultate pentru "numar telefon direct" (5.35 secunde)
Romania va cumula in perioada 2002-2012 pierderi de sute de milioane de euro pentru ca nu cumpara gaze naturale direct din Rusia, ci de la intermediari, iar aceasta situatie ar trebui rezolvata dupa ce expira contractele in derulare, a declarat ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian.
Tot in grila de primavara se regasesc si Campionatele Nationale de Baschet feminin si masculin, transmise in direct de TVR 3, precum si alte competitii sportive - Finalele Cupei Romaniei la Box, Campionatul National de Polo etc.
Conform cancan.ro, Simona Gherghe, prezentatoarea de la Acces Direct, are un salariu urias. ... Nu mai putin de 7.000 de euro lunar este remuneratia Simonei Gherghe, pentru prezentarea emisiunii Acces Direct, de pe Antena 1, care poate fi urmarita de luni pana vineri, de la ora 17:00.
Atletele Constantina Dita Tomescu si Lidia Simon iau startul azi, ora 13.00, in proba de maraton transmisa in direct la TVR 1, TVR HD si pe jo2012.tvr.ro.
"Oana Stancu incalca politica Antenei 3 si-l face praf, in direct, pe Victor Ponta. ... Oana Stancu a sters pe jos, miercuri seara, in direct la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, cu premierul Romaniei, Victor Ponta.
Cu cat ai mai multi, cu atat esti mai pre-sus de lege, poti jigni si lua la ba-taie pe oricine, online si in direct, poti tipa si rade ca un scrantit, pentru ca lumea te suporta si zice ca "se mai aprinde omul, da' e baiat bun si mai da si bani la saraci".
La spectacol ne-am uitat si ieri, la o emisiune care prezenta, pe langa lucrurile care de regula le transmite presa, pe langa evaluarea situatiei etc., zeci de telefoane in direct, zeci de marturii - tot in direct. ... Am vazut oameni dornici sa intre in direct, sa fie filmati.
Inundatii in direct! ... Inteleg ca le era greu celor de la centru sa-si contacteze corespondentii din zonele calamitate pentru a-i intreba care este identitatea corecta a celor cu care intentionau sa intre in direct.
Piesa este ritmata, se adreseaza direct ascultatorului, de nota optimism si o introspectie a sentimentelor ce traiesc in sufletul unei femei care se afla in pragul unei decizii majore, aceea de a se casatori. ... Este o poveste de dragoste exprimata direct, sentimentele nu sunt ascunse.
Echipa Mazare, in numar restrans si cu un purtator de cuvant ametit Mai departe, ieri, pana la ora 11.00, prezenta la vot in judetul Constanta a fost de 12,91% (in mediul urban 12,87% si in mediul rural un procent de 13,03%).
Dar, pentru internet, mai bine folosesti un telefon", sfatuieste tanarul.
In 2010, am fost rezidentul din departament cu cel mai mare numar de operatii, am avut 256 de operatii, ceea ce este un numar mare pentru neurochirurgie.
In vreme ce Radu Mazare i-a sugerat vedetei ca urmatoarea data cand vine la malul marii sa isi aduca si sotul, "caci m-a certat azi, cand am vorbit cu el la telefon" - a spus razand Mazare, replica Mihaelei Radulescu a venit prompt:
Participantii, 337 la numar, au afisat pancarte pe care era scris "Noi suntem partidul", "Nu suntem tradatori", "Nu ne este frica", "NU excluderilor abuzive" si "Nu vrem functii, vrem respectarea statutului".
Reprezentantii organizatiei - finantate din banii lor personali, dupa cum au aratat in conferinta de marti - au prezentat si sigla ONG-ului, un animal cu girofar pe cap, purtand la gat o cravata tricolora si in maini o geanta de functionar si un telefon mobil, care avea pe burta un numar de inmatriculare pe care era scris GU - 01- VON.
Practic, legatura cu cetatenii nu exista deoarece fax-urile si telefoanele nu sunt instalate, iar pentru a obtine o simpla informatie bucurestenii trebuie sa se deplaseze la sediu sau sa detina un numar de telefon mobil al unui angajat al primariei.
- Acest nivel de incredere, acest numar de mandate pe care l-am obtinut ne obliga sa abordam cu toata responsabilitatea guvernarea . ... - Din puncte de vedere matematic, PSD impreuna cu ALDE au un numar suficient de mandate pentru a detine majoritatea in ambele Camere.
Cea de a XI-a editie a Targului National de Constructii si Materiale pentru Finisaje "Tomis Ambient Construct", organizat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei si de Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, cu sprijinul Romexpo SA si in parteneriat cu BRD Societe Generale, a debutat ieri - la complexurile "Perla" si "Select" din statiunea Mamaia - cu un numar impresionant de expozanti, comparativ cu editiile precedente.
In cadrul evenimentului care a marcat debutul productiei, Juha Putkiranta, Senior Vice President, l-a sunat pe Ambasadorul Finlandei in Romania, Tapio Saarela, anuntandu-l ca dispozitivul care le permite realizarea acelui apel este primul telefon Nokia fabricat in Romania - un model Nokia 1200.
Progresul tehnologic promite acum sa declanseze o noua transformare radicala a lumii in care traim - conectarea unui numar tot mai mare de obiecte la Internet conduce la o a doua revolutie industriala.
google-analytics.com