Sport.ro : Doar PATRU jucatori merg cu Rapidul in DIVIZIA C! "Fotbalul va fi mai sarac fara giulesteni!" Rapidistii PLANG de disperare!

Doar 4 rapidisti vor supravietui revolutiei din Giulesti. Pancu, Herea, Bozovic si Alex Ionita ar putea juca pentru Rapid in liga a 3-a. In 2006, cand Juventus a fost retrogradata, Buffon si Del Piero au acceptat sa joace in serie B.

x

Liga Profesionista de Fotbal a confirmat, prin vocea secretarului general Vali Alexandru, ca Rapid risca sa evolueze in Liga 3 din sezonul urmator.
Vali Alexandru i-a avertizat pe giulesteni ca trebuie sa prezinte urgent un proiect de redresare financiara, pentru ca altfel echipa va ajunge in Liga 3 din sezonul urmator.
Secretarul general al LPF, Valentin Alexandru, a intrat in direct prin telefon la Dolce Sport si a explicat ce risca Rapidul dupa ce a cerut insolventa la tribunal, informatie publicata in premiera de www.dolcesport.ro acum trei saptamani si negata la acea vreme de Copos.
"Licenta poate fi retrasa numai la solicitarea directorului Comisiei de licentiere, adica domnul Duru. Daca ia licentierea, in luna martie, nu risca nimic. Conform legii, prin insolventa se incearca o redresare financiara a clubului. Daca nu apare acel plan de redresare, Rapid risca sa mearega direct in Divizia C, nici macar in B.
Cand ai sechestru asigurator, un jucator poate fi declarat liber de contract. La insolventa, in mod normal, jucatorii pot sa plece, asa cum s-a intamplat la Craiova. Stadionul nu e al lor, baza nu-i a lor, deci ce sa le ia?
Eu cred ca George Copos este legat indisolubil de Rapid si nu va lasa echipa. Pana acum, nici un jucator de la Rapid nu si-a depus memoriu", a spus Valentin Alexandru la Dolce Sport.