Cautare

7448 de rezultate pentru "numar telefon direct" (4.05 secunde)
Quanta Resurse Umane SRL impreuna cu Organizatia Patronala din Industria Aeronautica Romana (OPIAR) califica gratuit un numar de 1516 de angajati din sectorul aeronautic si sectoarele conexe.
Italia a ajuns sambata la cel mai mare numar de decese cauzate de coronavirus din Europa de la inceputul pandemiei, bilantul total fiind de 64.036 morti, depasind Marea Britanie la acest capitol, informeaza Agerpres, care citeaza AFP.
Premierul Nicolae Ciuca a declarat, luni, ca Romania poate primi un numar destul de mare de posibili refugiati din Ucraina. Intrebat ce numar de refugiati ar putea primi Romania, el a raspuns: "Un numar destul de mare".
sa se traseze intr-un numar finit de pasi un patrat cu aria egala cu cea a cercului. ... Fiind numar transcendent, adica nu se poate obtine exact prin operatii algebrice cu numere intregi, PI nu este construibil geometric (aceasta este principala cauza pentru care cuadratura cercului nu poate fi rezolvata).
65% din ele sa fie adjudecate direct, iar 35% sa fie repartizate celor inscrisi de partide pe liste nationale de compensare.
Opiniile tuturor factorilor responsabili la nivel mondial arata clar ca, in lipsa unor actiuni si masuri energice, acest numar ar putea depasi 8 milioane anual in 2050.
Facebook a contribuit la cresterea vanzarilor din mediul online In topul magazinelor online cu cei mai multi fani pe Facebook se numara un club de shopping cu un numar de 213 408 fani, urmat de un magazin online cu imbracaminte pentru femei cu un numar de 113 439 fani, ambele activand in domeniul fashion.
Calitatea continutului din site-ul dvs., in special utilitatea continutului va avea impact direct asupra vizitatorilor, din acest punct se va forma o piramida, in varful careia va fi pozitionata compania dvs, apoi vizitatorii multumiti de resursele oferite de site-ul dvs.
Biroul Electoral Central si birourile electorale judetene vor fi reactivate si se va infiinta cate o sectie de votare la un numar de 500-2.000 de alegatori. ... Din 1979 deputatii sunt alesi prin vot universal direct pentru o perioada de cinci ani.
Biroul Electoral Central si birourile electorale judetene vor fi reactivate si se va infiinta cate o sectie de votare la un numar de 500-2.000 de alegatori. ... Din 1979 deputatii sunt alesi prin vot universal direct pentru o perioada de cinci ani.
Va pot spune ca pana la 16 mai au fost adunate un numar de 27.000 de cereri, chiar daca noi preconizasem ca se vor strange undeva in jurul a 26.000 de cereri", a declarat Valentin Haralambiade, directorul APIA.
Candidatul PDL Bihor la Camera Deputatilor in colegiul 9 Oradea, Octavian Bot, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca, daca va strange un numar mai mic de voturi decat contracandidatii sai, se va impusca in direct, intr-o emisiune televizata.
Presedintele a declarat recent ca actiunile companiei nu trebuie sa ajunga intr-o singura mana, ci sa le fie impartite salariatilor care sa aiba acces direct la achizitionarea lor.
Oferte speciale, proiecte revenite in actualitate, proiecte noi, un numar impresionant de vizitatori si zeci de oferte speciale:
In acest context s-ar impune analizarea unor situatii exceptionale pentru cazurile in care din cauza pragului stabilit pe fiecare criteriu s-ar ajunge ca in unele state membre sa fie identificat un singur nod principal sau un numar extrem de mic;
Queen + Adam Lambert au incheiat anul cu un spectacol fabulos sustinut in seara de Anul Nou, langa celebrul Big Ben din Londra, concert transmis in direct pe tv, fiind urmarit de aproape 12 milioane de oameni.
Primul tip este reprezentat de grasimea subcutanata, localizata direct sub piele, deasupra muschilor abdominali. ... La ce riscuri predispune grasimea abdominala Oamenii de stiinta au demonstrat ca grasimeaviscerala este mai periculoasa decat grasimea subcutanata, intrucat cea dintai trece direct in vene.
E regula instituita in functionarea acestei institutii (...) Deci vadeste direct tocmai aceasta tentatie de a elimina opozitia din toate si de a avea sub control toate institutiile", a spus Iliescu.
Vadeste direct tocmai aceasta tentatie de a elimina opozitia din toate", a sustinut fostul presedinte, la Antena 3. ... Acesta este un atac direct la democratie, e atac direct la statul de drept, e atac direct la institutiile statului.
"Ceea ce va pot spune eu in premiera este ca am auzit ca vor fi prezenti in sectii de votare procurori sub acoperire, deci oameni care sa poata realiza flagrant in direct.
google-analytics.com