Premierul Calin Popescu Tariceanu il vrea pe Paul Pacuraru ministru al Muncii. Seful Guvernului a anuntat ieri lista cu oamenii pe care ii vrea in noul sau cabinet, printre acestia aflindu-se si senatorul PNL galatean.

Legat de acest subiect Paul Pacuraru ne-a declarat ieri, chiar inainte de a fi audiat de comisiile de specialitate din Senat si Camera Deputatilor, ca sansele ca noul guvern sa nu primeasca votul Parlamentului sint foarte mici. In ceea ce priveste audierea la care urma sa fie supus, parlamentarul liberal a marturisit ca a fost incercat de emotii. "Desi am studiat foarte bine domeniul Muncii, nu pot spune ca nu am emotii. In aceste comisii sint si fosti ministri, care pot ataca subiecte la care nici nu te-ai gindit", a marturisit Paul Pacuraru.

Dupa cum se stie deja, conservatorii si parlamentarii Partidului Romania Mare au anuntat ca vor sa voteze impotriva noii echipe propuse de premier. Cu toate acestea Paul Pacuraru crede ca noul guvern va trece de Parlament. Asta pentru ca, din punctul de vedere al omului politic galatean, nici un partid parlamentar nu are in agenda politica declansarea alegerilor anticipate. "Sint convins ca nu vor fi probleme. Nu cred ca cineva este interesat de declansarea alegerilor anticipate. Guvernul va trece. Sint convins de asta", ne-a mai spus ieri Paul Pacuraru.