Cautare

9182 de rezultate pentru "nou" (3.95 secunde)
In sala mare a Casei Sindicatelor a avut loc joi seara Conferinta Organizatiei Judetene a PSD Vilcea pentru analiza situatiei in care se afla in prezent fostul partid de guvernamint si, totodata, pentru alegerea unui nou lider.
Presedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, si totodata presedinte al Consiliului Judetean Dolj, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca nu s-a hotarat daca va candida la un nou mandat si a precizat ca PSD isi doreste foarte mult functia de primar al Craiovei.
Dupa aceea, vom putea face lucrari de intretinere pana la venirea unui nou constructor. ... Veti candida din nou pentru functia de consilier judetean? ... Ce ar trebui adus nou in politica?
Cea mai violenta manifestare a avut-o la o reuniune (terminata cu petrecere) cu ofiteri si subofiteri de politie la cabana piscicola din satul Bercu Nou comuna Micula unde, aflandu-se in stare de ebrietate, fara nici un motiv, a folosit un pistol cu socuri electrice impotriva sefului de post din localitate, pe care l-a doborat la podea, fiind necesara interventia unor subofiteri pentru a fi imobilizat si dezarmat.
Concomitent, tartorul celor mai imbarligate combinatii postdecembriste a lasat sa zburde tot felul de zvonuri referitoare la viitorul sau politic - de la pasnicul scenariu in care isi macina ciuda pe prispa proprie pana la razboinica varianta a punerii pe roate a unui nou partid, special gandit spre a vaduvi PSD-ul de cel putin jumatate din electorat.
Pe de alta parte, un „concurent“ al premierului nu face decat sa demonstreze ineficienta guvernarii Coalitiei, situatie a carei iesire ramane organizarea unui nou referendum cat mai curand.
Compania de gaze naturale de stat Romgaz a descoperit un nou zacamant de gaze naturale la Roman, in localitatea Batranesti, iar datele preliminare arata un potential de 200.000 mc/zi, potrivit unui comunicat al companiei.
Nemultumita de decizie, Iptana si WSP Group fac din nou in noiembrie contestatie la CNSC si li se da dreptate din nou.
Noul OSCAR face un nou pas si vorbeste deschis despre profesionalism, calitate, respect, grija si smart driving in sustinerea dezvoltarii unei comunitati in care lucrurile sunt facute sustenabil, urmarind constant calitatea si valoarea adaugata.
Acelasi Ion Iliescu, despre care, mai nou, se spune ca a preluat fraiele PSD prin infiintarea unui Senat social-democrat al inteleptilor din partid, a tinut sa afirme ieri ca Traian Basescu trebuie sa fie un mediator politic si un presedinte al tuturor romanilor.
Daca invierea lui Lazar a fost o revenire la viata pamanteasca, Invierea lui Christos este un nou mod de existenta, necunoscut in lumea aceasta prezenta, si anume intrarea omului intreg, suflet si trup, in viata vesnica, libera de orice determinism al proceselor de compunere si descompunere a materiei, de separatie sau constrangere impuse de spatiul limitat sau timpul limitat.
A terminat Liceul Sfantul Sava, a intrat la facultate (Litere), a renuntat, a intrat din nou si cu greu a si absolvit (specializarea sarbo-croata â€" a fost, probabil, singurul absolvent al acestei specializari care n-a stiut nici macar alfabetul chirilic.
Efectele Unirii au fost anulate la 28 iunie 1940, atunci cand Rusia a anexat din nou Basarabia, in baza pactului secret Ribbentrop-Molotov. ... Consiliul Directorilor era incapabil sa mai mentina ordinea in nou-proclamata Republica, cu atat mai mult cu cat avea de infruntat rezistenta violenta a bolsevicilor instigati de Moscova.
Se poate spune despre marxismul cultural ca a realizat un nou limbaj cu nou vorbe, exact ca in romanul avertisment 1984 al lui George Orwell, unde Ministerul Adevarului stabilise ca:
- Traiam la mahala, undeva pe soseaua Giurgiului, departe, inspre Ferentari, vecin cu niste tigani care se bateau si noaptea auzeam cum bate capul Tudoritei in zid, batut de sotul ei, care venea cam din 4 in 4 luni de la inchisoare - statea 2 saptamani, fura ceva si pleca din nou.
Apoi, trei decenii mai tarziu, dupa ce copiii pleaca de acasa si se ivesc semnele sfarsitului carierei profesionale, criza varstei de mijloc ne invadeaza si anxietatea mortii erupe din nou in mare forta.
Cu trei nominalizari la MTV European Music Awards in palmares, un al doilea album incitant lansat in 2007 si o colaborare inedita pentru realizarea coloanei sonore live a piesei de teatru "Desteptarea primaverii" la Teatrul Mic din Bucuresti (2016-2017), Firma se afla acum intr-un nou puseu creativ.
Batranul Neidal a respirat din nou adanc, si-a apasat usor mana pe piept, ca de o durere nevazuta, apoi a raspuns: ... Batranul a oftat si si-a apasat din nou mana pe inima.
Ii mai despartea doar o zi de data alegerii si din nou discutiile se prelungeau fara vreun rezultat. ... la legi noi, om nou. ... Intr-un final domul alcatuieste un nou guvern al Moldovei.
Insa destinul le-a fost din nou potrivnic. ... Parea ca lucrurile intrasera din nou pe fagasul normal, Veronica chiar i-a dedicat lui Eminescu un volum de poezii scrise de ea. ... A inceput un nou cosmar, deoarece sora acestuia a refuzat sa o lase pe Veronica in apropierea lui.
google-analytics.com