Cautare

9182 de rezultate pentru "nou" (3.24 secunde)
Uite inca un glont, i-a spus unuia dintre ei si a tras din nou.
Inca de atunci Dealui Spirii era vizat ca sit al unui nou administrativ, datorita pozitiei sale centrale si a solului solid.
A doua zi de dimineata, s-a urcat din nou in tren la Cernavoda si a ajuns, intr-un sfarsit, la Constanta. ... Anul urmator, in luna iunie, insotind aceeasi trupa, formata din 20 persoane, Eminnescu a ajuns din nou la Brasov.
Premierul Tariceanu si Mircea Geoana au avut un schimb dur de replici la dezbaterea motiunii de cenzura, Tariceanu apreciind ca liderul PSD nu va ajunge prim-ministru chiar daca isi face astfel de "iluzii", iar Geoana sugerand ca se pregateste un nou premier liberal.
Nicolae Breban) Si, ca un fel de gust amar, inca neincercat nici macar sub teribila si apasatoarea dictatura comunista, insusi cuvantul, notiunea de libertate prindea cumva un aer, un sens cumva ciudat si strain, cu totul neasteptat Au fost, dupa '89, din nou cele sapte vaci grase, ca in istoria biblica a lui Iosif, intr un aer euforic, de false si grosolan inscenate lupte politice, intr o aparenta generala de normalitate oarecum regasita, pe care multi disperasera de a o mai trai.
Craiovenii care doresc sa-si ridice constructii pe terenuri nou-achizitionate trebuie sa se astepte chiar si la un an de amanari pana cand Planul Urbanistic de Detaliu va fi gata sa intre in circuitul civil.
Presedintele Colegiului CNSAS, Claudiu Secasiu, a declarat ieri ca proiectul de buget pe 2007 aprobat de Guvern pentru CNSAS prevede achizitionarea unui nou sediu pentru aceasta institutie.
In sensul ca nu a intervenit nimic nou intre timp si nimeni nu ar putea spune cu certitudine daca Iustian mai este sau nu membru de partid. ... Ei sperau doar la o pozitie mai buna, care sa le asigure un nou mandat".
Ceea ce in vara parea imposibil de realizat, un nou Rast care sa stearga din amintiri dezastrul pe care l-a lasat Dunarea dupa ce a intrat noaptea, pe furis, in sat, se apropie de finalizare.
In plin scandal intre PNL si PD, platformistii anunta ca renunta la orice dialog cu actuala conducere liberala si ca pun bazele unui nou partid.
"Nu stiu daca domnul Corlatean va aduce ceva nou, dar Geoana sigur nu. ... In aceste conditii, Alianta trebui totusi sa meagra mai departe, chiar daca acest lucru va insemna ca PD sa colaboreze cu nou infiintatul Partid Liberal Democrat.
Astfel, in cadrul unei conferinte de presa, secretarul general adjunct al PC Codrin Stefanescu a declarat ca detine informatii cum ca premierului Calin Popescu Tariceanu i s-ar pregati un nou dosar.
Aplicarea legilor proprietatii a bagat din nou zazania intre primarul Antonie Solomon si prefectul Nicolae Giugea. ... Le trimitem dosarele inapoi ca sa le completeze si cand le trimit din nou la noi in aceleasi cutii de banane lipite cu scoci, constatam ca sunt tot incomplete", a spus prefectul Giugea.
Presedintele Basescu si premierul Tariceanu s-au contrat din nou, de aceasta data camp de lupta fiind chiar Ministerul Apararii Nationale, cu ocazia sedintei de bilant pe 2006. ... Basescu l-a contrazis din nou pe premier, aratand ca armata romana nu are nevoie de nici o presiune din partea factorului:
Conservatorii au anuntat ca nu vor vota decat un guvern care sa nu includa PD si UDMR, cu un nou program de guvernare si prin vot de investire a unui nou Cabinet.
Democratii au profitat de ocazie pentru a-l ridiculiza din nou pe Dan Voiculescu, dupa ce una din televiziunile acestuia vorbea despre 3.000 de oameni prezenti la mitingul de sustinere a lui Basescu, in conditiile in care numarul acestora variaza intre 25.000 (potrivit Jandarmeriei) si 35.000 (dupa cifrele avansate de PD).
"Am anuntat marti ca nu doresc sa imi mai fie incredintat un nou mandat de 6 luni. ... Din pacate, nu s-a reusit alegerea unei noi conduceri, a unui nou presedinte, din lipsa cvorumului.
Se prea poate, chiar si in conditiile in care actualul primar se va decide sau va fi obligat sa candideze din nou, sa piarda in fata liberalului tocmai din acest considerent: este primar de prea mult timp, iar oamenii simt pur si simplu nevoia de ceva nou.
Mai departe, daca documentul este votat, Guvernul Tariceanu II este inlaturat, iar pasul imediat urmator ar fi reprezentat de consultari ale partidelor cu seful statului, Traian Basescu, pentru desemnarea unui nou premier, care va avea sarcina de a forma un nou guvern in 10 zile.
"Un om nou pentru orasul tau". ... Pe de alta parte, intr-un asemenea parteneriat nu creste nici gradul de indatorare al Primariei, pentru ca datoria catre banca se muta pe societatile nou-infiintate", a precizat Foleanu.
google-analytics.com