Cautare

9180 de rezultate pentru "nou" (2.78 secunde)
"De fapt in 1 ianuarie cinstim, in ordinea importantei, taierea imprejur cea dupa trup a Isus, la 8 zile dupa nastere, apoi ziua Sfantului Ierarh Vasile cel Mare, arhiepiscopul Cezareei Capadociei si Anul nou calendaristic, stiut fiind ca Anul nou Bisericesc a inceput la 1 septembrie", a declarat, agentiei MEDIAFAX, parintele Ciprian Apeterei, consilier la Catedrala patriarhala Potrivit parintelui, Sfantul Vasile a devenit cel mai bogat intre oameni la varsta de 12 ani, mostenind averea familiei.
Dintre pacientii consultati lunar de un medic specialist, in cazul patologiei oncologice renale sau de plaman, o treime sunt pacienti nou diagnosticati, majoritatea in stadii foarte avansate (peste 70% dintre pacientii nou diagnosticati cu cancer de plamani si peste 60% dintre pacientii nou diagnosticati cu cancer renal sunt in stadiul 4).
Centrul de Control si Preventie a Bolilor (SUA) a descoperit un nou virus transmis de capuse (Autoare:
In jurul datei de 9 decembrie vor fi ploi slabe, locale, iar probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va creste din nou dupa data de 16 decembrie.
Nimic nu se compara cu dorinta dumneavoastra de a invata ceva nou si de a trai experiente nefamiliare. ... Incercati ceva nou pentru casa, poate experimentati si un nou fel de mancare si totul va iese bine. ... Altfel, Anul Nou nu va gaseste binedispusi.
In acest fel veti descoperi o noua lume si un nou mod de a percepe lucrurile. ... Daca sunteti incapabil sa vedeti diversitatea culorilor vietii, deschideti din nou ochii asupra unitatii care sta la baza relatiilor dintre toate lucrurile si aruncati din nou o privire asupra lumii.
Fostul presedinte Nicolas Sarkozy cere un nou tratat european Ministrii de externe francez si german, Jean-Marc Ayrault si Frank-Walter Steinmeier, vor prezenta sambata la Berlin omologilor italian, olandez, belgian si luxemburghez un plan pentru crearea unei Uniuni flexibile dupa referendumul prin care Marea Britanie a decis parasirea blocului comunitar, scrie publicatia germana Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung (FAS), citata de agentia EFE, intalnirea fiind confirmata de responsabilii de la Paris si Berlin.
Deoarece in primele 12 luni de viata nou-nascutul trece prin diferite etape de crestere si dezvoltare, avand si o predispozitie spre anumite boli sau afectiuni, este important ca mama sa te inarmezi cu informatiile corecte pentru a nu fi luata prin surprindere si pentru a nu face loc panicii.
Probabilitatea de ploaie va creste din nou incepand cu data de 30 august. ... Pana la finalul celei de a doua saptamani, minimele nocturne vor ajunge din nou la o medie de 15 grade.
Program Anul Nou 27-30 decembrie: ... Program Anul Nou 27-30 decembrie: ... Program Anul Nou 27-30 decembrie: ... Program Anul Nou 27-30 decembrie:
Vor fi precipitatii, in general slabe cantitativ, in primele trei zile ale intervalului si din nou, aproape zilnic, dupa data de 26 noiembrie, cu o probabilitate mai mare de a se semnala pe spatii mai extinse in intervalul 29 noiembrie - 3 decembrie.
Taurii se gandesc la bani si in noaptea de An Nou, iar daca printre invitati se afla persoane cu care ar putea pune la cale o afacere profitabila, nu vor ezita sa deschida subiectul. ... Gemenii se afla in centrul atentiei si sunt sufletul petrecerii de An Nou.
Mai multe detalii gasesti pe www.connecthub.ro - FlashHUB â€" este un HUB destul de micut si nou pe piata din Bucuresti. ... Este un HUB nou pe piata, deschis la inceputul lui 2015.
Traditii culinare care aduc noroc si bunastare in anul nou Pregatirile pentru masa de Revelion sunt in toi. Anul nou vine cu traditii culinare legate de pregatirea romanilor pentru masa festiva. ... Strugurii albi Simbolul belsugului, strugurii nu ar trebui sa lipseasca din meniul de Anul Nou.
Acuzat si anchetat in dosarul Flota, Basescu este, mai nou, tinta unor amenintari mafiote, dupa cum precizeaza directorul Serviciului Roman de Informatii - Radu Timofte, acelasi director care sta in expectativa pentru a se lamuri problema continuarii mandatului de sef al SRI.
Cetatenii din Republica Moldova au ales duminica o noua componenta a Parlamentului, care conform legislatiei urmeaza sa aleaga un nou sef al statului.
Un lung proces poate fi pornit din nou. Mii de ore de intilniri internationale, mii de pagini, mii de declaratii din nou. ... Poporul francez determina din nou cursul Europei si al lumii intregi, asa cum a mai facut-o de citeva ori in istorie.
Un lung proces poate fi pornit din nou. Mii de ore de intilniri internationale, mii de pagini, mii de declaratii din nou. ... Poporul francez determina din nou cursul Europei si al lumii intregi, asa cum a mai facut-o de citeva ori in istorie.
Dar, iata, conflictele interne la virf izbucnesc din nou la vedere. ... Ideea unui congres, in care s-ar transa din nou sefia, de data asta in avantajul lui, i-ar suride. ... Asa, ca din intimplare, iar circula zvonul ca Iliescu se pregateste sa isi faca un nou partid.
De fapt si de drept, dragul nostru presedinte a gasit un nou ring pentru luptele sale cu premierul.
google-analytics.com