Cautare

9182 de rezultate pentru "nou" (2.97 secunde)
Pregatiti pentru "un nou inceput", aliatii isi propun din nou sa-si spele rufele murdare in familie, si nu prin declaratii publice acuzatoare. ... "Consideram cu totii ca este un nou inceput al Aliantei", a comentat Videanu.
De fiecare data, imi place sa vin cu ceva nou: de data asta am venit cu ceva nou:
- apar episodic si dispar simultan, doar pentru a se revela din nou, impreuna, dupa multi ani; ... Dupa circa douazeci de minute, au incercat sa se apropie din nou. ... Cei doi au vrut sa se retraga din nou, dar luminile s-au luat dupa ei.
Intr-o noapte, se pregatea sa se mute dintr-o casa parohiala pentru un nou circuit. ... Pentru a le face fata, rapesc oameni, implanteaza in ei tesuturi bolnave, apoi ii rapesc din nou si culeg anticorpii produsi de acestia.
Din nou despre "Zona 51" (Autor: ... Si George Knapp, jurnalist de radio si televiziune din Las Vegas, apreciaza ca nu exista nimic realmente nou in acest document. ... Dar cu aceasta ocazie a declarat ca recenta desecretizare, desi nu aduce nimic nou, este "un minuscul pas inainte...
• Sanul nou reconstruit nu va fi la fel de sensibil ca si sanul natural , iar in zona donatoare poate apare modificare de sensibilitate.
Spre exemplu, SUA au transmis de curand ca investitorii americani vor veni in Romania numai daca se va semna un nou acord cu FMI si va fi votata o legislatie permisiva pentru exploatarea gazelor de sist.
Sa fii somer si sa primesti zilnic cate un nou refuz la o cerere de angajare, sa porti un razboi conjugal ori sa-ti ingrijesti mama bolnava de Alzheimer - asemenea lucruri macina sufletul, la fel ca suprasolicitarea si subaprecierea de la serviciu.
Intre timp, opozitia viseaza la un nou guvern, fara a deborda insa de incredere in propriile forte.
Cum spuneam, in 1997, Ministerul Transporturilor, condus din nou de Traian Basescu, fara vreo explicatie coerenta, a taiat finantarea lucrarilor, lasand firma cu o gaura imensa.
Peste 5 minute apare un ofiter intre doua varste care ma intreaba, din nou, ce s-a intamplat. ... Peste alte 5 minute, in capatul scarilor isi face aparitia un nou coleg in civil, cu proportii oarecum asemanatoare cu cele ale ghidului de la Sectia 14.
Vorbim de transplant medular, de operatii foarte delicate si complicate pe creier, pe coloana vertebrala, operatii care includ patologia malformativa, traumatica, tumorala a nou-nascutului.
acum este important ca tratamentul sa protejeze tesutul nou format. ... Hidroterapia in doi pasi poate fi cea mai buna decizie pe care o ia pacientul care sufera de rani cronice Hidroterapia este cel mai nou concept de terapie eficienta in tratarea ranilor cronice.
Urarea SARBATORI FERICITE este una dintre cele mai obisnuite pe care le auzim sau le facem inainte de Craciun sau in perioada dintre Craciun si Anul Nou.
Apoi inelul incepea sa se micsoreze, sa urce din nou, mentinandu-si miscarea de rotatie, pana ajungea in punctul din care a pornit, transformandu-se din nou in acea pata sau obiect de culoare rosie.
George Parvu scrie ca, peste 5 ani, pe 10 august 1944, s-a intalnit din nou cu ciudata aparitie, intr-un loc mai departe de sat, unde dormea intr-un prepeleac, pentru a pazi un lot cu struguri timpurii. ... Din nou, a incercat sa se ascunda.
Mosu i-a transmis povete menite sa-i aduca pe oameni pe drumul cel bun al credintei deoarece, in special, avorturile si parasirea copiilor nou-nascuti au luat in zona o amploare fara precedent.
Beneficiezi de aceasta sansa pana la sfarsitul primaverii si apoi, din nou, la toamna. ... Ai ocazia de a rezolva o serie de probleme de sanatate mai vechi sau nou aparute.
Iar acum erau din nou aici. ... Erau pe drum si se apropiau unul de altul cand postul de radio de pe Princeton a pornit din nou. Radarul reperase din nou ciudata aeronava.
Ai nevoie de ceva nou, insa esti inca nehotarata. ... Ar fi bine sa pornesti ceva nou astazi, pentru ca detii toate resursele pozitive pentru a duce la capat repede si bine acest nou proiect.
google-analytics.com