Cautare

101 de rezultate pentru "notele" (3.20 secunde)
Toate munca sa, cartile, notele de lectura, manuscrisele se afla la Bucuresti, la Maiorescu. Prin intermediul diversilor prieteni, Eminescu ii cere in mod repetat acestuia sa ii inapoieze lada cu carti, fara de care ar fi trebuit sa isi reia toata munca de la zero.
Infiintarea DNA, independenta justitiei, cercetarile declansate impotriva fostului presedinte al Camerei Deputatilor, notele tot mai bune primite de la expertii europeni au fost argumentele pe care premierul le-a invocat in sustinerea declaratiei sale.
notele obtinute la proba practica nu au fost anuntate pe loc, ca in cazul concurentilor de rand, ci ulterior.
Totdata, liderul PRM a cerut CNSAS "sa verifice identitatea reala a aceluia care isi semna notele informative, in anii 1980-1988, cu pseudonimul "Moromete".
Conform unor membri ai Colegiului, Gheorghiof ar intra intr-o categorie intermediara ce inca nu este prevazuta de legea deconspirarii Securitatii, adica chiar daca avea un angajament cu aceasta, semnat in timpul inchisorii, notele pe care le-a dat liberalul erau nesemnificative si nu au prejudiciat in niciun fel persoanele la care facea referire.
Kovacs Zoltan a semnat notele informative cu numele de cod "Cristian", iar scrisul de pe aceste documente i-a fost recunoscut de deputatul UDMR Kelemen Hunor, coleg la aceeasi facultate, in momentul in care si-a citit dosarul la CNSAS.
Nestiind daca s-a umblat la dosar, democratul a explicat ca acesta contine hotarari ale organelor de Securitate privind felul in care se face urmarirea, rapoarte strict secrete, notele informatorilor, cele ale colegilor de serviciu si "NU-urile" sale privind semnarea vreunui angajament.
Astfel, Kincses i-a reprosat lui Markó faptul ca si-a facut public dosarul de urmarit, dar nu a suflat nicio vorba despre notele informative pe care le-a dat.
In plus, referindu-se la doua dintre notele informative "foarte pozitive" semnate de Mona Musca si legate de doua dintre colegele sale, ßandru a declarat ca actualul membru suspendat al PNL era un fel de "sef de cuib", care recomanda Securitatii noi informatori.
Stanoiu a dat din nou pe la CNSAS Senatoarea PSD Rodica Stanoiu a mai petrecut ieri trei ore in sediul CNSAS pentru a studia notele informative in care apare numele sau.
La iesirea din sediul CNSAS, acesta a povestit ca va trimite copii ale documentelor prietenilor si vecinilor care au povestit despre el la Securitate, fara insa a le reprosa nimic acestora, intrucat notele informative respecta intrutotul realitatea.
Din declaratiile secretarului de stat in MAI reiese faptul ca cei doi turnatori nu stiau unul despre celalalt, scriind deseori in notele lor informative ca unul dintre ei este extrem de curios de ceea ce spune Mircea Toader.
"A existat o perioada in viata mea cand am avut un scris diferit, deoarece am avut o operatie la coloana vertebrala", a adaugat Stanoiu, adaugand ca notele care i se atribuie "copiaza acel scris".
Fostul ministru PSD al Justitiei Rodica Stanoiu, insotita de avocatul sau, le-a povestit ieri membrilor Colegiului CNSAS, pentru a doua oara, versiunea proprie privind notele informative ce ii sunt atribuite, reiterand faptul ca acestea sunt falsificate, reprezentand "o plastografie".
Membrii Colegiului CNSAS au amanat din nou votul in cazul senatorului Rodica Stanoiu, fost ministru al Justitiei, dupa ce aceasta ar fi cerut o noua expertiza grafologica pentru a demonstra ca notele informative ce-i sunt atribuite nu au fost scrise de ea.
Reprezentantii MFP considera ca notele explicative trebuie date pentru o mai mare transparenta a activitatii firmelor.
La 21 noiembrie, Rodica Stanoiu, insotita de avocatul sau, le-a povestit membrilor Colegiului CNSAS, pentru a doua oara, versiunea proprie privind notele informative ce ii sunt atribuite, reiterand faptul ca acestea sunt falsificate, reprezentand "o plastografie".
"Precizam ca, potrivit legii, singura institutie abilitata sa declasifice notele informative este Serviciul Roman de Informatii, ca institutie emitenta a acestor documente", mentioneaza comunicatul.
Functionarii nemultumiti "improasca noroi" De altfel, notele primite in acest an de angajatii din prefectura au provocat un adevarat scandal in institutie, prefectul de Dolj marturisind ca functionarii au incercat de mai multe ori sa intervina cu "pile" pentru schimbarea calificativului primit la evaluare.
El a mai spus ca nu stie cum au interpretat notele informative cei care le-au primit. Seful SRI a tinut sa declare ca institutia pe care o conduce este echidistanta, neutra politic si independenta "total" in activitatea pe care o desfasoara.
google-analytics.com