Cautare

101 de rezultate pentru "notele" (3.53 secunde)
Dedesubturile acestui concurs, cu notele obtinute de toti candiatii inscrisi in concurs si numele liderilor judeteni care au intervenit pentru scoaterea din cursa a democratei Emilia Ursein le vom dezvalui insa mai tarziu.
Audierile declansate de notele prezentate de Geoana, potrivit carora Basescu ar fi cerut SRI informatii compromitatoare despre membrii Curtii Constitutionale, au continuat.
SRI a trimis la Parlament un raspuns referitor la dezvaluirile facute de Mugur Ciuvica, potrivit carora serviciul ar monitoriza partide politice si parlamentari, iar documentul a fost clasificat strict secret.
Raportul conform caruia cei vizati de cele 13 note ale Grupului de Evidenta al SRI sunt politicieni antipatizati de "factorul de decizie" este un raport preliminar, intocmit de secretarul Comisiei SRI, Ion Stan, si neasumat de ceilalti membri ai comisiei.
Despre acesta, senatorul democrat sustine ca ar fi fost informator al Securitatii si ca-si semna notele informative sub pseudonimul "Mihai".
Potrivit acestei surse, Smith ar fi fost afectata de recentele dezvaluiri despre notele de decont ale membrilor Camerei Comunelor. Ea a fost nevoita sa restituie cele 10 lire sterline (11,5 euro) pe care i-a decontat pentru doua filme porno inchiriate de sotul ei.
"In conditiile celei mai grave crize economice din istorie, Romania este condusa de amatori, de urechisti care nu au invatat niciodata notele economiei.
Cred ca securistii au scris notele informative imitandu-mi scrisul. Este foarte ciudat, pentru ca scrisul meu din acea perioada seamana foarte mult cu acel scris din documente.
Altfel spus, pe milionarul de la revolutie Basescu il deranjau notele de plata telefonice ale sotiei, desi stia ca aceasta e singura si neconsolata, intre patru pereti.
Mai mult decat atat, autoritatile publice nu au urmarit activitatea firmelor de avocatura, iar notele de onorarii arata ca in unele cazuri procesele erau de competenta juristilor proprii, fara a fi necesara angajarea unei firme externe.
Voiau si ei autografe pe tricou de la marile vedete, ca de semnaturile lor pe notele de plata s-a umplut mapamondul.
Notele obtinute in diferite imprejurari s-au dorit a fie cat mai mari, fiindca moralitatea actiunilor desfasurate sa poata fi compensata, sau chiar substituita, de ele.
Documentatia de atribuire se va incarca integral in SEAP, inclusiv notele justificative, documentele avand semnatura electronica extinsa, necriptata si bazata pe un certificat emis de un furnizor acreditat, potrivit propunerii ANRMAP de modificare a HG nr.
306/2002 (cod AE), formularele 10,20,30,40 si notele explicative, pentru persoanele juridice microintreprinderi (cod MI), formularele 10,20,30 (termen de depunere 30 aprilie a.c).
Potrivit directorului DADL Constanta, Ionel Manafu, vor fi analizate cu prioritate notele de intentie ale agentilor economici care detin hoteluri si ale operatorilor de turism.
Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Gorj nu a trimis inca anchetatorilor notele de control rezultate in urma verificarilor la firmele afaceristilor romi Barcina si Potarca.
Nu de putine ori s-a intamplat ca service-urile agreate de firmele de asigurari sa intre in conflicte cu clientii care au vazut notele de plata.
Notele explicative vor cuprinde angajamentele si garantiile pe care societatea respectiva le-a acordat altor firme sau persoane fizice. Scutiri pentru actionari mai mici O alta veste buna adusa de Codul Fiscal este aceea referitoare la impozitul pe profit.
Compania efectueaza în mod constant studii în cele mai mari piete auto din lume si alcatuieste topuri ale diferitelor branduri din industria auto, în functie de notele acordate de clienti.
Operatorii de telefonie si bancile din Uniunea Europeana (UE) vor coopera astfel incat clientii lor sa poata achita cumparaturile, notele de plata la restaurant si alte facturi, prin intermediul telefonului mobil, relateaza Reuters.Miscarea face parte din cadrul unei strategii mai extinse a Uniunii Europene (UE) pentru sustinerea competitiei si a unei mai mari libertati de alegere a modalitatilor in care oamenii pot plati pentru bunuri si servicii, mai ales cand se afla intr-o tara straina.Operatorii de telefonie, care se confrunta cu presiuni de micsorare a tarifelor pe care le practica, partial din cauza unor reglementari ale Uniunii Europene, cauta, de asemenea, noi surse de venit.GSM Association, organizatia ce reprezinta membrii ai industriei de telecomunicatii, cum ar fi Vodafone, a facut echipa cu European Payments Council, un organism ce reprezinta 8.000 de banci in Europa, scrie Reuters.
google-analytics.com