Fostul ministru al Justitiei senatorul Rodica Stanoiu a declarat intr-o emisiune televizata ca o persoana care este si acum implicata in viata publica a avertizat-o, cand era ministru, ca dosarul ei "Sanda" de la Securitate a fost modificat.
Stanoiu a precizat ca acest avertisment l-a primit dupa ce se pornise campania impotriva ei si ca aceeasi persoana i-a spus ca a refuzat sa participe la modificarea dosarului lui Corneliu Vadim Tudor.
"Dosarul de informator mi-a fost fabricat in perioada 2003-2004, sub guvernarea PSD, la comanda unui vicepresedinte al unui Serviciu secret", a subliniat fostul ministru al Justitiei, mentionand ca "Radu Timofte nu a stiut nimic despre acest lucru". Mai mult, Rodica Stanoiu a explicat ca cele 18 note informative care i se atribuie nu ii apartin si ca ar fi fost plastografiate, avand drept model scrisul sau din perioada de dupa 1990.
"A existat o perioada in viata mea cand am avut un scris diferit, deoarece am avut o operatie la coloana vertebrala", a adaugat Stanoiu, adaugand ca notele care i se atribuie "copiaza acel scris".
"Cu exceptia unei singure note, care are un ton mai elevat si mai normal, toate sunt la nivel de mahala" a spus senatorul, care a precizat ca este un bun cunoscator al acestei limbi si n-ar fi facut asemenea greseli. (D.G.)