Cautare

281 de rezultate pentru "note la titularizare bistritnasaud" (3.47 secunde)
Cheltuielile de personal - indemnizatia membrilor din comisii ale examenelor nationale,Teste si Bacalaureat, supraveghetorilor si evaluatorilor - si cheltuielile materiale vor scoate in Dolj, de la bugetul invatamantului, peste 12 miliarde de lei.
Incepand cu 10 iulie, aproximativ 500 de doljeni sunt asteptati sa isi predea la fier vechi rablele, in schimbul carora vor primi 30 de milioane de lei, acontul pentru o masina noua.
Toti agentii Daewoo vor emite note de acceptare persoanelor care indeplinesc criteriile impuse pentru a beneficia de prima de 3.000 RON pentru cumpararea oricaruia dintre modelele Daewoo.
In numai doua saptamani de la demararea programului de innoire a parcului auto, opt producatori dintre cei 29 validati de Administratia Fondului pentru Mediu pentru a participa la Programul de stimulare a innoirii parcului national auto au epuizat locurile care le fusesera distribuite, ne-a comunicat Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor.
Banca centrala a modificat si completat norma privind limitarea riscului de credit la creditele destinate persoanelor fizice, noile prevederi urmand sa intre in vigoare la inceputul saptamanii viitoare.
Scandalul declansat acum mai bine de o luna la Irish Pub este departe de a se fi stins.
Ratingul de tara al Romaniei este evaluat de Moody's la Baa3 si de Fitch la BBB. ... Note similare si perspective la fel de bune au primit vecinii bulgari.
In ultimii doi ani, SUV-urile testate Euro NCAP au fost notate cu patru stele din cinci posibile la protectia pasagerilor.
Cutii speciale pentru computere, haine pe umerase, vesela, cartile, piesele de mobilier, toate sunt impachetate si livrate la destinatia indicata de client.
In aceste conditii, multi dintre doljenii care doresc sa se inscrie in programul de innoire a parcului auto de anul acesta pentru a-si cumpara un Logan sau un automobil produs la Daewoo Craiova va trebui sa se reorienteze catre alte marci pentru a sti ca au un loc asigurat.Loganul, cel mai cautatDesfasurarea Programului "Rabla" in anii 2005 si 2006 a aratat ca doljenii care s-au inscris in acesta, au fost interesati in primul rand de Logan sau automobilele produse de Daewoo.
La atât a renuntat statul român pentru a ramâne proprietarul SNLO.
Potrivit inspectorului sef al Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Galati, Ionel Petrea, in cursul acestui an au fost aplicate, pentru neregulile constatate in domeniul sanatatii si securitatii in munca, 1.349 de sanctiuni, in valoare totala de 1.662.000 de lei, din care peste 10% reprezinta valoarea amenzilor acordate in urma finalizarii cercetarii imprejurarilor si cauzelor care au condus la producerea accidentelor mortale de munca.
Programul Casa Verde este destinat tuturor romanilor care locuiesc la casa, dar si asociatiilor de proprietari sau companiilor.
492 de note de acceptare, peste o treime (38,5%) fiind pentru marca Dacia, a declarat, luni, purtatorul de cuvant la Ministerului Mediului, Dragos Nacuta. ... Totodata, Kia a primit 260 de locuri, iar cota Mitsubishi se ridica la 156 de unitati.
Potrivit aceluiasi minister, au fost semnate note de acceptare pentru 5. ... Pana la 15 mai 2009, cele mai putine masini vandute in cadrul programului au fost Lada (1 autoturism), Honda (2) si Mazda (6), in timp ce Audi nu a vandut nici o unitate.
Pana la pronuntarea definitiva a instantei, mi se pare jenant orice alt tip de comentariu", spune Sorin Ovidiu Vantu, intr-un comunicat remis NewsIn. ... Vantu ar fi oferit note informative atat in inchisoare, cat si dupa eliberarea sa.
Raluca Moianu se intoarce la TVR 1, unde va prezenta o noua emisiune din grila de primavara a postului. Din 21 martie, Raluca Moianu modereaza, la TVR 1, Perechea potrivita, o emisiune care da sansa oamenilor de orice varsta de a-si gasi sufletul pereche.
O noua culme a jurnalismului atinsa la Antena 3: ... In platoul emisiunii "La ordinea zilei" de luni au stat, alaturi de papusa PDL, Ecaterina Andronescu, Niels Schnecker si Radu Tudor.
O Feteasca Neagra in proportie de 80%, vinificata separat de Babeasca Neagra, baricata cat sa ii imprime note fine de vanilie si condiment. ... Podgoria Sarica-Niculitel Traversand Dunarea cu bacul, de la Braila la Smardan, trecem in nordul Dobrogei.
Fratii Pacionel, Emilian si Stefan, fac eforturi si parcurg 144 km ca sa joace fotbal cu sigla Universitatii Craiova pe piept Pentru multi, fotbalul este pus la mare rang si, din multa pasiune, acestia fac sacrificii nebanuite pentru a calca pe urmele idolilor.
google-analytics.com