Cautare

3540 de rezultate pentru "examen notarii 2009" (2.96 secunde)
• 3 iun 2009 - Traian Basescu declara, la TVR1, ca opozitia din R.
În 2008 s-au înregistrat la notarii publici doar tranzactii imobiliare între rude (donatii, preluari de locuinte cu acte de întretinere).
În 2008 s-au înregistrat la notarii publici doar tranzactii imobiliare între rude (donatii, preluari de locuinte cu acte de întretinere).
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
Notarii, secretosi in privinta veniturilor Nici veniturile notarilor nu sunt de neglijat, cu toate ca si acestia se plang de nivelul redus al castigurilor in aceasta zona a tarii. ... In functie de preturile tranzactiilor imobiliare, notarii percep intre 1,5 si 3%.
Ministerul Economiei si Finantelor a primit solicitari de la notarii publici sa modifice legislatia privind expertizele notariale, intrucat imobilele s-au ieftinit, preturile din piata imobiliara revenind la nivelul celor din 2006.
De maine, notarii din Capitala si cinci judete reduc tarifele, din cauza scaderii tranzactiilor cu case, apartamente si terenuri. Este vorba despre notarii din Bucuresti si judetele Calarasi, Giurgiu, Ialomita, Ilfov si Teleorman.
Notarii vor fi scosi din ecuatie la colectarea de impozite pentru stat Odata cu introducerea impozitului de 2%, notarii nu vor mai percepe impozite pentru stat, contribuabilul fiind cel obligat sa declare, in 15 zile de la data instrainarii bunului, venitul obtinut, Fiscul urmand a-i calcula impozitul.
Notarii publici propun ministrului justitiei o noua scadere a onorariilor la unele categorii de servicii notariale cu impact direct asupra populatiei, cum ar fi vanzari, ipoteci sau mosteniri, cu pana la 90%, potrivit unui comunicat emis ieri de Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania.
Un concurs pentru ocuparea unui post vacant de referent la Directia patrimoniu din cadrul Primariei Craiova a fost anuntat joia trecuta, cu doar o zi inaintea sustinerii probelor - 2 iunie 2006 - si fara ca directorul sa fi semnat subiectele de examen, asa cum prevede legea.
Avertismentul dat de profesori In plin examen de bacalaureat, oficialii ii avertizeaza pe liceeni sa nu incerce sa copieze. ... Dati banii de pomana pe ele, le transmit profesorii elevilor pentru ca toate salile de examen au camere de supraveghere.
Orice suspendare de permis pe 30, 60 sau 90 de zile, necesita admiterea unui examen cu intrebari 13 corecte din 15, pentru ca permisul sa poata fi ridicat la termenul specificat si cu un minus de 30 de zile.
Inflatia anuala se va reduce semnificativ anul viitor, dar va depasi, cel mai probabil, intervalul tintit de BNR, de 2,5%-4,5%, iar banca centrala va cobori treptat dobanda de politica monetara, care se va incadra la finele lui 2009 intre 7,5% si 9%, apreciaza analistii economici.
9.251.827 de locuitori aveau in 2009 locuintele conectate la sistemele de canalizare, acestia reprezentand 43,1% din populatia Romaniei, cu 14.006 persoane mai mult decat in anul 2008, arata datele transmise de Institutul National de Statistica (INS).
Astfel, in loc sa raporteze numarul elevilor care au luat Bac-ul la numarul celor care au intrat in examen, "Adevarul" a calculat promovabilitatea raportand numarul celor care au luat acest examen la numarul celor care au absolvit clasa a XII-a.
In 2009, ordonatorii principali de credite nu au solicitat sume din acest Fond 5. ... Fondul National de Dezvoltare trebuie reintregit, banii trebuie pusi la loc Prima intrebare publica legata de sumele din FND a fost pusa de Traian Basescu la inceputul anului 2009, cu referire directa la Guvernul Tariceanu.
• Banca Romana de Dezvoltare - BRD Unitatile BRD nu vor avea program de lucru cu clientii in zilele de 25 si 26 decembrie 2009 si 1 si 2 ianuarie 2010.
Banca Nationala a Romaniei (BNR) se va intalni in urmatoarele zile cu reprezentantii notarilor si ai INS pentru a discuta elaborarea indicelui pietei imobiliare din Romania, care ar putea aparea prima data in 2009, a declarat pentru NewsIn directorul diviziei de stabilitate financiara a BNR, Ion Dragulin.
Spre deosebire de anii trecuti, cand examenul era organizat separat pe grupe de specialisti, in 2007, comisia pentru examen de rezidentiat a stabilit teme comune pentru toate grupele de specialisti din domeniul medicina.
In momentul in care familia are un copil, iar copilul doreste sa se prezinte la examen, imi vine greu sa cred ca exista cineva care il poate impiedica sa nu intre in sala de examen", a declarat Tania Bogdan.
google-analytics.com