Cautare

4083 de rezultate pentru "niste" (3.76 secunde)
Dar stiu sigur ca viata lui va fi mult mai buna alaturi de niste parinti fericiti. ... De indata ce un pacient intra in sistem, urma niste pasi standardizati ca sa ajunga la serviciul de care are nevoie, in cel mai scurt timp posibil.
Dupa aceea, au intervenit niste chestii. ... Puterea nu si-o pot dori decat niste oameni care nu au competenta in alte domenii sau care, pur si simplu, nu doresc decat asta. ... Asta-i ce am exploatat cu din incapacitatea guvernantilor de a intelege niste lucruri si de a lua niste decizii.
Brockhaus, Larousse… - Niste amintiri mai pregnante din acea vreme aveti ? ... Mi-a respectat dorinta si am studiat Fizica Atomica si Nucleara, unde am avut niste profesori extraordinari, ca profesorul Victor Mercea, profesorul Mircea Peculea, profesorul Nicula, profesorul Ioan Ursu, la fizica si profesorul Ney, la matematica.
"Sunt niste grupuri meschine" In replica, primarul Adrian Inimaroiu a declarat ca dupa castigarea alegerilor din 2004 in organizatia pe care o reprezinta au aparut "niste grupuri care au ca scop altceva decat viata politica, si anume interese materiale mici, meschine".
"S-au castigat niste drepturi care mie imi par mai mult niste privilegii decat niste drepturi. ... Sigur, mereu ni se spune ca sunt niste drepturi castigate si nu putem sa le luam, dar daca sunt castigate pe nedrept, nu poti sa invoci asta la nesfarsit", a declarat Zegrean.
Faptul ca nu a reusit sa obtina niste terenuri, pentru mine este un mare semn de intrebare si eu l-as caracteriza mai mult ca o ignoranta a primarului vizavi de educatie", a spus reprezentantul PD-L.
Tensiunea tinuta pana acum in frau a explodat sambata, dupa manifestarea PDL de prezentare a candidatului Nadrag, cand secretarul executive al organizatiei democrat-liberale, Sorin Nechita a fost amenintat si bruscat de niste indivizi pe care nu i-a putut identifica.
"Toate aceste declaratii si documente ale guvernului sunt niste petarde, niste fumigene aruncate in fata romanilor pentru a le incetosa vederea si a nu vedea, intr-adevar, intentia lor.
Vicepresedintele Consiliului Judetean Constanta (CJC), Cristinel Dragomir (foto), este nemultumit de actualul guvern, despre care spune ca nu intelege rolul descentralizarii si care se lauda cu niste "realizari rusinoase".
Aceste confruntari se pot desfasura intre niste limite civilizate, sau, asa cum s-a intamplat in cazul schimbului de replici dintre deputatii Cristian Boureanu si Alina Gorghiu. ... Cretu mai afirma ca femeile ce au intrat in politica nu sunt niste "domnisorici".
"Basescu a gresit preluand ceea ce i-au dat niste canalii. ... "Lucrurile au luat o oarecare amploare, l-am vazut si pe domnul presedinte Basescu facand niste declaratii", spune acum Antonescu.
Liderul PSD Bucuresti, Marian Vaghelie, nu pare sa aiba, in particular, despre Mircea Geoana o parere atat de buna cum lasa sa se inteleaga in public, iar despre contestatarii acestuia crede ca sunt "niste lepre" care "isi vand nevestele pentru o functie". ... "Sunt niste lepre nenorocite, ma...
"Eu cred ca Emil Boc s-a dus in China pentru a aduce de acolo niste trofee pentru muzeul comunismului, pe care actuala putere incearca sa-l construiasca la Bucuresti.
2012-2016 vor fi niste ani ingrozitori, chiar cu USL la guvernare. ... - Avem niste datorii din campanie. ... Toate aceste datorii pe termen scurt sunt la niste banci private care o sa vina sa ceara banii inapoi.
Sigur ca exista niste suspiciuni, exista niste suparari.
"Tot niste smecheri si ei, dar mai blegi". ... Se uita la dreapta si vede niste guvernanti imbatraniti in rele, pusi pe japca si deloc dispusi sa plece de bunavoie.
• Traim niste zile foarte agitate din punct de vedere politic, dar asta nu inseamna ca noi, societatea civila, trebuie sa stam pe margine si sa asistam ca simpli spectatori.
• Traim niste zile foarte agitate din punct de vedere politic, dar asta nu inseamna ca noi, societatea civila, trebuie sa stam pe margine si sa asistam ca simpli spectatori.
Iar niste exaltati din patriarhia neo-conservatoare americana au crezut ca un astfel de program ii poate face sa castige un razboi nuclear. Intre timp s-au lamurit toti ce si cum, dar au ramas cu niste fierotenii in brate.
Ca pana in septembrie toata lumea parea satula de orice altceva, numai de mizeria si poluarea din tara asta, care tara e, slava Domnului, si mizera, si poluata, pentru ca, sa ma ierte domnisoarele, doamnele si domnii care o locuiesc, ei sunt niste mizerabili si niste poluatori!
google-analytics.com