Cautare

4083 de rezultate pentru "niste" (3.76 secunde)
Astfel, el ii cere lui Dragnea sa-l excluda imediat din PSD pe senatorul Serban Nicolae pe motiv ca acesta a facut niste declaratii neconforme privind partizanii anticomunisti care au luptat in munti. ... Sunt niste virusi nenorociti.
Dupa cum se stie, exista zeci de carti, citand sute de martori, care au declarat ca au fost de fata cand, din OZN-ul prabusit s-au scos niste trupuri moarte.
- Rapirile par sa indice faptul ca niste fiinte nepamantene viziteaza, in mod regulat, planeta noastra si au planuri sinistre la adresa omenirii. ... Ei nu ar fi niste fiinte venite din spatiul cosmic, ci fapturi elementare sau ultra-terestre care pot parasi domeniile lor si sa interactioneze cu realitatea noastra.
Pe 1 septembrie 1974, in jurul orei 10:30 dimineata, fermierul Edwin Fuhr, pe atunci in varsta de 36 de ani, isi conducea pe camp masina de cosit si balotat fanul, cand a vazut, in apropierea unui stalp, cinci obiecte, ca niste castroane metalice, cu fundul in sus, cu suprafata ca dintr-un otel foarte bine lustruit, care pluteau cam la 30 de centimetri deasupra solului si se roteau cu mare viteza.
Investigatii stanjenitoare Dintr-odata, purtatorii de cuvant ai Departamentului Apararii, care pana acum negasera orice interes pentru acest subiect, riscau sa para ca niste mincinosi sau prosti, iar cele mai senzational-paranoide teorii ale conspiratiei capatasera toate argumentele sa fie revigorate. ... Iata niste intrebari care raman deocamdata fara raspuns.
Pot spune cu mana pe inima ca acea ora cat a trebuit sa STAU pe scaun si sa ma uit peste niste documente a fost cea mai obositoare ora a vietii mele.
S-au mai intamplat niste lucruri. Dupa revolutie mi-am deschis niste magazine, aveam un atelier de croitorie, tricotaje, eram pe la Sindicat, pe la Judet, mergea totul bine. ... Practic ele sun niste dispozitive vii, cu ghilimelele de rigoare.
ca niste extraterestri ne-au creat deoarece aveau nevoie de sclavi in minerit sau pentru a produce bioenergie sau pentru a selecta sufletele celor cu un anumit tip de ADN si asa mai departe.
ca niste extraterestri ne-au creat deoarece aveau nevoie de sclavi in minerit sau pentru a produce bioenergie sau pentru a selecta sufletele celor cu un anumit tip de ADN si asa mai departe.
"Eu il simpatizez pe pustiul asta, nu ma intereseaza banii lui, sa se spele cu ei pe cap, insa eu cred ca intr-un Parlament plin de oameni fara Dumnezeu ar putea sa intre un cioban roman care a platit niste biserici si a dat bani la biserici", a afirmat vineri Vadim Tudor, citat de Mediafax.
se va intalni cu presedintele Colegiului Farmacistilor si reprezentantii patronatelor pentru a stabili niste masuri de deblocare a platilor catre distribuitorii de medicamente. "Trebuie sa identificam niste masuri de a scapa de datoriile pe care le au farmaciile catre distribuitori pentru ca altfel vor intra in imposibilitate de plata.
Adica exista o lege in tara asta si niste hotarari de consiliu. ... "Noi am stabilit niste trasee pe care sa circule bidiviii si cu caii. ... Nu se intampla insa asa, pentru ca un primar ca Antonie Solomon si niste consilieri locali precum cei craioveni fac intotdeauna gafe.
"Am hotarat sa nu mai candidez pentru ca nu doresc sa fiu un figurant intr-un scenariu care este si prost scris si, dupa parerea mea, duce la niste solutii gresite", a spus Nastase.
Totodata, ea mentioneaza ca "politic sau nepolitic, Adrian Nastase are de gat niste pietre de moara, sub forma unor dosare". ... Parada asta privitoare cu propria sa candidatura pare sa fie doar un mod de a plati niste polite si de a demonstra ca inca poate.
Daca faci asa ceva inseamna ca nu ai nicio legatura cu acest partid, ca esti un arivist oarecare, esti atras doar de niste avantaje. ... Inseamna sa aderi la un crez politic, sa crezi in ceva, in niste idei.
"Am stabilit cu dl Ponta sa avem niste discutii in zilele urmatoare sa incercam sa conturam, o platforma pentru o alternativa de guvernare, o guvernare de avarie".
Sa-l sustina asumandu-si raspunderea politica, dar mergand pe ideea ca niste tehnocrati, adica niste oameni perceputi la nivel public cu credibilitate si cu pricepere, ar avea mai multa autoritate intr-o perioada destul de grea", a sustinut Crin Antonescu.
Daca au au avut nenorocul sa fie inmatriculate in evidenta administrativa drept persoane fizice autorizate, eticheta care are de-a dreptul greutatea unui blestem sau daca, si mai rau, au avut ghinionul sa aiba inclinatii artistice rasplatite cu calificativul de drepturi de autor, romanii, mai mult sau mai putin celebri au fost obligati timp de aproape o saptamana sa se calce in picioare pentru a-si plati contributiile sociale la niste cozi infernale care l-ar face pana si pe Ceusescu sa paleasca de invidie pentru inventivitatea mefistofelica a Guvernului actual.
E drept ca, un asemenea acord prenuptial dintre niste libelule zburdalnice presupune acordul ambelor parti, ceea ce nu e cazul. ... Acestia risca sa ramana singuri in niste transee precum soldatul japonez care nu aflase ca razboiul s-a terminat.
In privinta criteriilor de alegere a candidatilor aliantei PSD-ACD, Iliescu a opinat, dand exemplu consiliile judetene, ca in zonele unde exista in acest moment consilieri judeteni PSD sau PNL, acestia trebuie sustinuti de catre toate formatiunile aliantei, iar in celelalte judete trebuie facute "niste consultari sau sondaje" pentru stabilirea candidatului potrivit.
google-analytics.com