Cautare

4083 de rezultate pentru "niste" (3.53 secunde)
Acolo vor fi niste ziduri de sprijin impozante. ... Nici autoritatile nu pun presiune si legea este facuta pentru niste nemti cinstiti.
Iata niste fapte dragute care ar putea interesa un fost procuror, mai ales cand se gandeste daca sa prelungeasca sau nu mandatul Ministrului Justitiei - care astfel ar deveni un caz unic de rezistenta in patru cabinete de trei culori politice diferite, rezistenta cu atat mai remarcabila cu cat a fost el insusi premier interimar.
Ion Iliescu a avut o problema in congres pentru ca a gasit acolo niste oameni diferiti de cei pe care ii lasase el in 2000. Iliescu a oferit niste servicii pentru un proiect care nu mai era al oamenilor din sala.
De partea cealalta avem alianta pro-Basescu, alcatuita dintr-un PDL care si-a propus sa se reformeze, dar care nu stie prea bine ce si cum ar trebui reformat, si niste caricaturi de partide cu al caror nume n-are sens sa va plictisesc.
Au fost niste lucruri nemeritate facute in complicitate cu niste oameni de la Bruxelles. ... Voi merge la o universitate unde voi tine niste cursuri.
Si niste contabili foarte buni. ... Pun deoparte niste bani pentru dvs., sunt un contribuabil constiincios. ... Dupa ce birocratia de sub tine produce niste declaratii tip atit de idioate, nu spui ca "e normal ca oamenii sa nu stie", dar ca ii veti ajuta la fata locului.
au reparat niste geamuri pe afara, au mai pus niste geamuri si au pus niste usi de termopan acolo. Si asta este investitia", spun oamenii locului.
Ei, majoritatea, au lucrat pe la Fabrica de tevi, pe la Combinatul chimic, acum o parte sunt plecati, iar celor care mai sunt pe acolo incercam sa le introducem niste activitati de productie agricola, care sa fie mult mai intensive decat cele de grau si porumb, care se fac cu tractorul.
Am pacienti in rindul sportivilor, chiar am niste hocheisti care apeleaza la lentile, si hocheiul e un sport mult mai de contact si mai dur decit fotbalul.
avea niste mese rosii in par, blugi, un pardesiu simpatic. ... Purtau amandoua niste pulovere mari, pline de sani, ca niste ursoaice.
Niste babe spalau rana unui copil muscat, la o fantana, si parca mai aud si astazi pe o baba zicand: ... baba vorbea despre niste mici catei vazuti in rana copilului.
Sunt niste presupuneri, care oricum se bat cap in cap. ... In toti acesti 9-10 ani de proces, nimeni nu a cautat niste acte, niste documente in arhive!
- Ai facut niste cursuri in acest sens? ... Si fiecare dintre noi, indiferent de generatie, am primit si pretuit niste valori, pe care le ducem mai departe peste ani.
Si pentru ca dorita - doar la modul declarativ din cate au dovedit pana acum partidele - innoire a clasei politice nu a scos inca din joc persoane de anumite varste si metehne vechi, o asemenea lege ar cam da peste cap niste socoteli.
O casa spune multe despre omul care o locuieste, pentru ca omul care o inalta nu ridica doar niste ziduri, ci creeaza un spatiu de viata care-l defineste.
Exista, totusi, niste strategii considerate de succes care pot ajuta o relatie sa functioneze optim. ... Dar ca psiholog, va pot trasa niste reguli, daca vreti sa le-ascultati: ... Imi amintesc acum de niste versuri superbe ale lui Octavian Paler, scrise probabil intr-un moment de vesnicie sufleteasca:
Ce ar fi mai interesant sunt ousoarele care se pun in apa si dupa o zi iese dinozaurul din acel ou si trebuie lasat in apa cateva zile ca sa creasca dinozaurul, sunt difeite specii de dinozaur si culori diferite, mai avem niste ousoare care se sparg cu ciocanul si ies din ele scheleti de dinozauri, mai avem niste puzzle-uri bio, la 40 Ron, niste seturi de dinozauri cu vopsea - la 40 ron, masti care se pun pe mana - la 60 Ron, seturi de dimozauri, un exemplar care scoate un ou in timp ce merge, lego-uri, brelocuri si magneti cu dinozauri - la 5 Ron si ousoare de dinozauri care scot un embrion, ne-a spus Liz Marinova de la Dino Park.
In fundul campului catre care entitatea se indrepta, s-au aprins niste lumini, ca farurile unui automobil.
Apoi Jiril a fost transportat intr-un soi de laborator semanand cu un cristal, din care scaparau luminite precum niste stele.
Erau niste vietati foarte diferite de lumea mea reala de pe aceasta planeta. ... Niste forme de existenta mult superioare. ... Femeia era imbracata simplu, insa in niste culori pline de viata:
google-analytics.com