Cautare

4082 de rezultate pentru "niste" (5.26 secunde)
Sub forma corpului astral, el reuseste sa auda si sa vada lucruri pe care le poate relata si care, verificate ulterior, pot fi demonstrate, fiind un lucru clar faptul ca persoana respectiva a auzit si vazut niste lucruri reale.
Este vorba despre o prognoza sau, daca se doreste altfel spus, sunt niste linii pe care noi ni le propunem de urmarit de-a lungul celor zece ani cat este ea valabila, pentru cat a fost ea emisa, mai exact pentru perioada 2011-2020.
Romanilor nu li se mai da cu piciorul pe motiv ca sunt hoti, cersetori si catalogati cu totii ca fiind tigani, ci au devenit dintr-o data niste membri foarte valorosi ai comunitatii. ... Au devenit niste harnicuti, preocupati de bunastarea patriei adoptive.
orice om de succes are o viziune, o strategie, niste valori care il ajuta sa aiba succes.
Daca acum m-as gandi la fel, ca si Emil Boc de-aia a dat aceste pensii sociale, pentru a avea niste voturi nu stiu cand, mai tarziu? ... Si am aflat acolo niste lucruri tulburatoare:
Motiv pentru care noi am construit o alternativa, opozitia unita, tocmai pentru ca oamenii sa nu vada in noi doar niste contracandidati pentru o functie de putere.
Ele aduc niste placeri, dar pot aduce o multumire pe ansamblu? ... Imi aduc aminte de o fraza dintr-un film, despre niste adolescenti aflati in fata unui examen de admitere, pentru a urma studii din ce in ce mai specializate, care duceau spre alegerea unei meserii in viata.
"I-am scos de pe harta" Ca niste fantome cenusii de otel, tancurile se misca greoi prin pacla deasa care se ridica peste ruinele fumegande ale orasului: ... "Ne-am mai batut cu niste maghiari. ... "Ne-am batut nu niste nemti in Estul Africii sapte seri la rand", spune Cristi.
Ia prea in serios totul si prin aceasta sa plaseaza in afara epocii in care traieste, epoca a dezinvolturii, a mortii prejudecatilor si, sub acest aspect, am putea spune, subiectul e avantajos arierat, tinzand spre un soi de conservatorism in sensul fericit al cuvantului, deoarece se refera la niste valori autentice.
A plecat sa aduca niste apa pentru radiator, dar cand s-a intors, fata disparuse. ... In dupa-amiaza zilei de 25 iulie 1989, Vasili Zaitev, de la ferma de stat "Belevic" din Moghilev, Belorusia, si-a condus tractorul pana la marginea unei paduri de mesteceni, unde a cules niste ciuperci.
- Telocitele sunt niste celule care nu sunt nici celule nervoase, nici musculare si nici epiteliale.
S-a trezit acolo, dar nu a fost o trezire brusca ci ca o readucere la viata, asistat de niste aparate, ca dupa o moarte clinica. ... Nu cumva noi suntem niste cópii, identici cu ei, sau ei sunt pamanteni rapiti si transformati?
Luptatorii antitero germani parca sunt niste pokemoni Un exemplu al luptei absurde si fara noima cu terorismul il duce pe profesorul Butoi in zona observatiei unui detaliu hilar, aproape SF: ... si i-am vazut in niste filme.
Din directia luminii se mai auzeau si niste zgomote metalice ritmate. ... Totusi, ajunsi la o mica distanta, ei au vazut niste fiinte, cu aspect umanoid, care trebaluiau in jurul unui obiect ale carui contururi se pierdeau in lumina orbitoare. ... S-au imbarcat si atunci niste capace negre au acoperit vehiculul.
Inca se mai cauta dovezi ca este vorba de niste obiecte care nu sunt construite pe Pamant, construite poate de niste inteligente care ne transmit un mesaj pe care nu-l intelegemn. ... In scrierile vechi sunt, de asemenea, descrise clar niste fenomene de tip OZN.
Adevarul este ca o percepem asa cum ne-o filtreaza niste sabloane extrem de rigide ale mintii. ... Studiind fenomenul, niste biologi au inchis cateva pisicute, care inca nu facusera ochi, in cutii vopsite pe dinauntru cu dungi verticale sau dungi orizontale.
FARCAS) Se spune ca, prin 1950, Enrico Fermi, descoperitorul fisiunii nucleare si laureat al Premiului Nobel pentru Fizica pe anul 1938, stand la o masa cu colegii sai si urmarind niste caricaturi cu extraterestri, ar fi intrebat:
Folosirea cu placere a sintagmei niste inculpati de rang inalt. ... Sintaga cu placere folosita cand spunea niste inculpati de rang inalt. ... - Daca cineva spunea niste penali, procurorul niste inculpati de rang inalt.
Putem privi conceptele mintii, gandurile si sistemele de convingeri, ca pe niste programe. ... Au avut loc niste evenimente nefericite. ... niste simboluri, deci primitive prin natura lor. ... Daca cineva ne datoreaza niste bani, am prefera sa se simta vinovat sau sa-si achite datoria fata de noi?
Deja duminica, la hora, codanele ii priveau altfel, ca pe niste barbati intregi, tocmai buni sa le devina soti. ... M-am tot uitat din ce in ce mai crucit la reactiile participantilor la invalmaselile tefelisto-sereiste din 10 august, precum si la niste imagini tot de atunci.
google-analytics.com