Cautare

536 de rezultate pentru "nelu barsan transporturi" (4.35 secunde)
transporturi si telecomunicatii (-4,2%) si in alte activitati de servicii (-2,7%). Ca o consecinta a evolutiei negative inregistrate pe ansamblul economiei, s-a redus volumul impozitelor pe produs colectate la bugetul de stat, impozitele nete pe produs inregistrand o scadere cu 2,7%.
Motivul este stiut inclusiv de oficialii de la Transporturi: Comisia Europeana interzice dubla taxare pe accesul la infrastructura, astfel ca statul poate impune o astfel de taxa doar daca, prin licitatie, da in concesiune administrarea si intretinerea celor doua autostrazi unor parteneri privati.
CNIPMMR mai solicita concesionarea prin licitatie publica a tuturor lucrarilor privind infrastructura pentru care exista documentatie tehnica si economica redactata, respectiv lucrari de realizare tronsoane de autostrada, centuri pentru orase, precum si de reabilitare, operare si intretinere pentru infrastructura rutiera, cai ferate, transporturi aeriene.
Termenul il amana pe cel al fostului detinator al portofoliului de la Transporturi, Radu Berceanu. El promitea ca turistii vor putea merge la mare cu automobilul, inca din vara lui 2011.
Boagiu s-a intalnit ieri cu reprezentantii patronatelor si sindicatelor din transporturi, in urma discutiilor convenindu-se ca proiectul privind echiparea masinilor cu anvelope de iarna sa fie modificat.
Autostrada o ia inaintea datelor de trafic Desi nu au fost publicate rezultatele studiului curent de trafic la care lucreaza in prezent CESTRIN (institut de cercetare in transporturi) si care va arata evolutia pe ultimii 5 ani si tendintele miscarii marfurilor si persoanelor pe infrastructura rutiera, conducerea Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a decis prelungirea autostrazii Bucuresti-Constanta pana la granita.
In plus, expertii Bancii spun ca ministerul nu a fost capabil sa utilizeze banii pusi la dispozitie de Uniunea Europeana pentru Transporturi.
Iar cum in ministerul sau MTI "I"-ul vine de la infrastructura, adica o chestie sinonima in Romania cu rigor mortis, toata furia fiscala a cazut pe "T" - transporturi, deci miscare, deci roti, deci ce-ar fi sa-i obligam pe toti sa-si cumpere un rand de cauciucuri de iarna.
Din cele 4.500 de persoane vizate de concediere in prima luna a anului, aproape jumatate provine din domeniul depozitarii si activitatilor auxiliare pentru transporturi.
"E nevoie de infrastructura in transporturi", adica de sosele. Cred, ca Udrea i-a dat ideea asta mareata. Stiti ca, nu de mult, Basescu credea ca se poate face turism prin tara cu avionul si elicopterul, ca El asa se plimba.
Decizia a fost luata pe fondul discutiilor aprinse intre guvern, companiile de transporturi si producatorii si distribuitorii locali de combustibili.
Acesta a adaugat ca nu intelege de ce nu se lucreaza din moment ce exista bani si ca va adresa o noua intrebare ministrului de la Transporturi.
Marti, 19 aprilie, senatorul Marius Sorin Bota, seful Departamentului Transporturi si Infrastructura PSD, a fost invitat sa participe in calitate de speaker in cadrul dezbaterilor internationale "Infrastructura inteligenta in Europa de Sud-Est 2011".
In ceea ce priveste contractele atribuite cu dedicatie "fara numar", nu mai are sens sa comentam, vom trece la verificarea acestora, a licitatiilor, precum si a calitatii lucrarilor facute de clientela PDL, imediat dupa preluarea guvernarii", a declarat seful Departamentului de Transporturi al PSD, senatorul Marius Sorin Bota.
Este vorba despre podul hobanat al Pasajului Basarab, primul lucru pe care il mentioneaza Ion Dedu, seful Directiei Transporturi din Primaria Capitalei, cand vorbeste despre punctele forte ale proiectului.
Flutur a mai spus ca ar putea fi invitat in zona si comisarul european pe Transporturi pentru a discuta acest proiect cu autoritatile implicate.
Sunt niste pasaje pietonale care vor reduce timpii de asteptare la semafor si va creste capacitatea intersectiei respective", a precizat pentru B365.ro, Ion Dedu, director executiv al Directiei Transporturi si Sistematizarea Circulatiei din cadrul Primariei Capitalei.
De altfel, in aceste zile, Ministerul Transporturilor ne anunta "marea performanta" de renegociere, pentru a nu stim cata oara, a contractului cu Bechtel pentru Autostrada Transilvania, contract compromis si triplat ca si pret datorita primei negocieri facute de "pacostea din transporturi" din perioada 2005 -2006, ministrul Gigi Dobre.
TRANSPORTURI Boc vrea centura pentru Capitala la nivel de autostrada Si a doua centura a Capitalei, care a ramas la stadiu de proiect din cauza disputelor intre constructori si statul roman, ar putea fi facuta cu ajutorul chinezilor.
Investitiile care se vor putea face cu ajutorul certificatelor disponibile ale Romaniei pot viza proiecte de tehnologii curate, care conduc la reducerea intensitatii carbonului, modernizarea si reabilitarea grupurilor energetice ale centralelor termice in cogenerare, energii regenerabile, inchiderea depozitelor de deseuri, reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera in agricultura si transporturi, impadurirea unor suprafete de terenuri, desulfurari in termocentrale sau depozitarea deseurilor.
google-analytics.com