AGERPRES informeaza: Deputatul Mircia Giurgiu cere reluarea lucrarilor la Autostrada Transilvania
Deputatul Mircia Giurgiu, propus pentru excluderea din PDL, cere sa fie reluate lucrarile la Autostrada Transilvania, cu atat mai mult cu cat sustine ca exista bani alocati prin bugetul de stat.
El a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca a primit un raspuns de la Ministerul Transporturilor, conform caruia exista 148 de milioane de lei alocati pentru acest an. ‘‘Am depus o interpelare, fiindca nu se lucreaza deloc la autostrada Transilvania, si am primit raspuns in care mi s-a spus ca au fost alocati pentru acest an 148 de milioane de lei, aproape 36 de milioane de euro‘‘, a precizat Mircia Giurgiu.
Acesta a adaugat ca nu intelege de ce nu se lucreaza din moment ce exista bani si ca va adresa o noua intrebare ministrului de la Transporturi. ‘‘Bani sunt, drept pentru care o sa intreb saptamana viitoare de ce nu se lucreaza. Avand in vedere ca sunt bani alocati prin legea bugetului, recunoscuti si de catre ministru, o sa-i solicit sa vedem cand are de gand sa inceapa lucrarile la autostrada‘‘, a mai spus deputatul clujean.
Mircia Giurgiu a sustinut ca atat ministrul Transporturilor, cat si premierul Emil Boc ii dadusera asigurari ca lucrarile la autostrada Transilvania vor continua si in acest an. ‘‘Eu astept sa inceapa lucrarile, mai ales ca la sfarsitul anului trecut si doamna Anca Boagiu, si domnul prim-ministru m-au asigurat, in discutii personale, ca exista bani si ca in acest an se va face cel putin tronsonul Gilau-Nadasel din autostrada Transilvania. Eu n-am uitat si o sa insist atat pana se va face acel tronson‘‘, a dat asigurari Mircia Giurgiu.