Cautare

536 de rezultate pentru "nelu barsan transporturi" (2.98 secunde)
Avem la dispozitie sase luni pentru a prezenta proiectul", a precizat pentru B365.ro, Ion Dedu, director executiv al Directiei Transporturi si Sistematizarea Circulatiei din cadrul Primariei Capitalei.
Ma refer la proiectul de lege privind managementul privat al intreprinderilor publice depus la Senat de 18 senatori, printre care si cei doi ministri in subordinea carora se afla cele mai importante companii de stat, Anca Boagiu (transporturi) si Ion Ariton (economie).
Deci lucrarile din zona Halei Matache vor fi clar intarziate de solutia de a mentine hala", a declarat pentru B365.ro, Ion Dedu, director executiv in cadrul Directiei pentru Transporturi si Sistematizarea Circulatiei din cadrul Primariei Capitalei.
Practic noua lucrare va fi partea de vest din inelul median de circulatie", a precizat pentru B365.ro, Ion Dedu, director executiv al Directiei de Transporturi si Sistematizarea Circulatiei din cadrul Primariei Capitalei.
Departamentul de Transporturi al PSD anunta ca: "Sigur ca a vehicula cifre mari, de miliarde, este un lucru bun, insa, din pacate, cel putin 40% din aceasta suma nu va putea fi cheltuita efectiv in termenul legal negociat cu Uniunea Europeana.
"Eu cred ca Romania si, in special, Oltenia ofera multe oportunitati fie ca e vorba de energie, servicii, de transporturi.
construcții, comunicații, educație, protecția mediului, sanatate, industrie, petrol si gaze, energie, transporturi, dezvoltare urbana si managementul resurselor de apa.
Mai sunt de adus cateva transporturi, inclusiv de la depozitele din Sibiu, pana cand atingem cifra de 12,5 milioane", sustin responsabilii cu transportul cartilor.
Combustibilii pentru transporturi nu sunt reglementati 3. Oricine are dreptul sa cumpere de unde vrea sau sa nu cumpere deloc.
Aici, am un proiect pe care impreuna cu domnul Orban sper sa-l propunem Comisei Europene, sa avem un program special finantat pe zona de irigatii nu din fonduri de dezvoltare rurala ci din fonduri structurale asa cum avem ca prioritate programul de mediu si programul de transporturi.
Gabriel Nicolau, directorul Agentiei Poduri din cadrul Societatii de Constructii in Transporturi (SCT) SA Bucuresti. "Zona sensului giratoriu este finalizata, are doua straturi de asfalt si nu se va mai inchide.
In acelasi timp, reprezentantul FMI a mentionat ca pana la finalul anului autoritatile romane trebuie sa se concentreze asupra listarii pachetelor de actiuni de la cele sase companii mari din energie si transporturi.
Situatia acestor autostrazi se afla momentan sub semnul intrebarii, avand in vedere ca recent Comisia Europeana a notificat Guvernul de la Bucuresti in legatura cu intrarea in procedura de "presuspendare" a majoritatii axelor prioritare ale Programului Operational Sectorial Transporturi, ca urmare a unor deficiente din cadrul sistemului de gestionare si control al acestui program.
Senatorul Marius Sorin Bota, Seful Departamentului Transporturi si Infrastructura, a transmis un comunicat de presa intitulat Amnezia voita a fostului ministru Anca Boagiu, pe care il puteti citi in continuare.
Guvernul va aloca 16,5 miliarde euro pentru asigurari si asistenta sociala, 6,2 miliarde euro pentru sanatate, 4,9 miliarde euro pentru transporturi, 4,4 miliarde euro pentru educatie si cercetare, 3,8 miliarde euro pentru agricultura si dezvoltare rurala, 2.7 miliarde euro pentru ordine publica si siguranta nationala, 2 miliarde euro pentru administratie publica centrala si locala, 1,5 miliarde euro pentru locuinte, servicii si dezvoltare publica, 1 miliard euro pentru aparare, 1 miliard euro pentru protectia mediului si 5 miliarde euro pentru alte domenii bugetare, precum datoria publica.
privatizarea CFR si deblocarea programului european pe Transporturi. • La CFR, termenele au fost comprimate pentru ca avem bordul FMI de la finele lui iunie.
Parteneri ai evenimentului de la Craiova sunt RECON, Societatea de Constructii in Transporturi Bucuresti, MITLIV, CIVITAS si Domeniul Coroanei Segarcea.
Prin aceasta noua reusita, Guvernul USL a pus capat blocarii fondurilor europene pe toate programele operationale la care dusese Romania guvernarile anterioare. Rand pe rand, Programul Operational Regional, Programul Operational Sectorial Transporturi si POS CCE au fost deblocate.
Reformele structurale au progresat in sectorul energie si transporturi. De asemenea, reprezentantii FMI recomanda intarirea transmisiei politicii monetare. Sistemul bancar ramane bine capitalizat, dar autoritatile trebuie sa accelereze rezolvarea problemei creditelor neperformante si sa supravegheze indeaproape riscurile legate de dezangajarea bancilor mama.
Care sunt traseele de pe harta Pe holurile Parlamentului, Ministerul Transporturilor a prezentat marti primele harti din ceea ce pare a fi Master Planul General pe Transporturi, harti pe care figurau noi trasee nediscutate public pana acum.
google-analytics.com