Cautare

536 de rezultate pentru "nelu barsan transporturi" (4.98 secunde)
Ion Dedu, seful Directiei de Infrastructura si Transporturi, a anuntat, in prima saptamana a lunii februarie, ca s-a incheiat turnarea peretilor de sustinere ai pasajului rutier de la Piata Presei.
Finalizarea proiectului Magistrala 6 - Legatura retelei de metrou cu Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti pana in anul 2020 este o conditie impusa de UEFA determinata de faptul ca Romania va fi gazda pentru desfasurarea Campionatului European de Fotbal, se arata in proiectul de OUG initiat de Ministerul de Transporturi.
Motiunea trage un semnal de alarma, in conditiile in care proiectele de infrastructura si absorbtia banilor europeni pentru transporturi nu au nicio sansa de a fi scoase din amorteala.
(Dintre cele aproximativ 500.000 inregistrate, peste 200.000 nu au nici un angajat!) Romanii au astazi libertatea sa se ocupe de economia si afacerile de subzistenta (avem si industrie de subzistenta, nu doar agricultura!) si constructii si transporturi si alte servicii de subzistenta, pretinzand ca actionam pentru dezvoltare inteligenta, inovativa si durabila.
(Dintre cele aproximativ 500.000 inregis¬trate, peste 200.000 nu au nici un angajat!) Romanii au astazi libertatea sa se ocupe de economia si afacerile de subzistenta (avem si industrie de subzistenta, nu doar agricultura!) si constructii si transporturi si alte servicii de subzistenta, pretinzand ca actionam pentru dezvoltare inteligenta, inovativa si durabila.
Nu-si imagina nimeni acum 5 ani de zile ca se va dezvolta zona intr-un asemenea mod, mentioneaza Udriste, in prezent parlamentar si membru al Comisiei de Transporturi din Camera Deputatilor.
Politicienii au trecut de la extrema lui Basescu, ministru la Transporturi care spunea, inainte de anul 2000, ca Romania nu are nevoie de autostrazi, la minciuna lunga de 1.000 de kilometri.
• Calculatoare si sisteme informatice pentru aparare si securitate nationala, Ingineria informatiei, Tehnologia informatiei • Informatica industriala, Informatica aplicata in ingineria electrica, Informatica aplicata in ingineria materialelor, Matematica si informatica aplicata in inginerie • Cibernetica economica • Fizica informatica • Chimie informatica • Automatica si informatica aplicata, Echipamente pentru modelare, simulare si conducere informatizata a actiunilor de lupta, Ingineria sistemelor multimedia • Tehnologii si sisteme de telecomunicatii, Telecomenzi si electronica in transporturi • Transmisiuni, Echipamente si sisteme electronice militare.
Un exemplu de folosire a datelor in transporturi vine de la CSX Transportation, o companie de transport feroviar din SUA.
Autobiografica atat de tare ca in ea e, n-am inteles pe ce post, si fostul ministru de cinci ori la Transporturi, Basescu si fostul primar general de doua ori, Basescu si fostul presedinte de tara intr-un deceniu care nu se mai termina, Basescu.
gestionam trei domenii prioritare, dintre cele 11 existente (Transporturi pe ape interne - impreuna cu Austria; Cultura si turism - impreuna cu Bulgaria;
Momentan nu exista finantare pentru acest proiect sau vreo data stabilita, insa Ion Dedu, director executiv al Directiei Transporturi din cadrul Primariei Capitalei, a precizat, pentru b365.ro, ca proiectul face parte din inelul principal de circulatie al orasului si ar trebui terminat, in mod normal, in cel mult 10 ani.
Deputatul Mircea Draghici, Chestor al Camerei Deputatilor, membru al Comisiei pentru transporturi si infrastructura si al Comisiei pentru egalitatea de sanse pentru femei si barbati, Consilier onorific al Prim-Ministrului Romaniei, Ovidiu Mihaescu - Director Directia Monitorizare si Raportare Autoritatea de Management POSDRU, Dragos Iorga - Director executiv Organismul Intermediar Regional POSDRU Bucuresti -Ilfov, Mariana Bucalet - Şef Serviciu AMOFM Bucuresti, potentiali beneficiari directi ai proiectului, reprezentanti ai operatorilor economici care activeaza pe piata intretinerii si reparatiilor auto si pe piata ingrijirii persoanelor in dificultate, alti potentiali angajatori, formatori si numerosi reprezentanti ai mass-media.
Practic intreaga infrastructura mondiala va fi devastata, de la electricitate la telecomunicatii, internet, transporturi aeriene si orice alt sistem care se bazeaza pe electricitate.
Directia de Transporturi din cadrul Primariei Capitalei a aprobat deja amenajarea de benzi unice destinate autobuzelor RATB pe Splaiul Independentei, intre Podul Cotroceni si Piata Unirii.
Seful de la Transporturi a identificat si de unde vine coruptia: de la Adam si Eva. - Primul corupt si obiectul actului de coruptie l-au facut Adam si Eva, de atunci unii tot interpreteaza cum s-a intamplat acest lucru.
In Italia, operatia Pharmatraffic a permis stoparea a 50 de persoane implicate in traficul international de produse farmaceutice furate din spitale sau unele transporturi.
cand o sa fii numit prim-ministru (am eu premonitia asta!) ma pui si pe mine, pe la Marile Proiecte (e drept, nu exista, dar o sa-l inventezi tu), sau pe la Transporturi, si suntem chit!
Cine sa gandeasca strategic la Transporturi, spre pilda, cand intr-un an aia au avut 4 ministri diferiti? De unde fonduri europene atrase, cand nimeni nu vrea sa mai ia astfel de fonduri?
avioane prabusite, transporturi de droguri, ostatici etc. Arhiva Stargate contine, de asemenea, o multime de materiale despre cercetarile de clarviziune efectuate in alte tari, in special in URSS.
google-analytics.com