Cautare

3714 de rezultate pentru "monden autohton 21 martie" (8.17 secunde)
"Simteam nevoia sa evadam din peisajul autohton si sa ne incarcam bateriile intr-o locatie exclusivista. ... Betty, atleta recunoscuta, a profitat si ea de piscina hotelului, cat si de peisajul autohton.
Producatorul autohton detine o retea de 15 magazine in Romania in orase precum: ... In fabrica de la Braila sunt angajate peste 1000 de persoane, Braiconf fiind cel mai mare angajator autohton in industria textila.
Camasile sunt disponibile intr-o colectie limitata, de 50 de bucati, pe care Braiconf le va distribui in sase magazine proprii din 21 aprilie, dar si online, pe site-ul www.braiconf.ro. ... Producatorul autohton detine o retea de 14 magazine in Romania in orase precum:
De vreo doua saptamani violenta in scolile romanesti a devenit subiect predilect de dezbatere atat pentru societatea civila, cat in special pentru clasa politica, formatorii de opinie, jurnalisti si alti analisti ai fenomenului periculos ce reprezinta un risc enorm nu numai pentru sistemul educational autohton, ci si pentru evolutia generatiilor actuale de adolescenti.
Sistemul constitutional autohton nu este nici cal, nici magar, nici prezidential, nici parlamentar, iar crizele nu pot fi rezolvate nici de seful statului, nici de cel al guvernului si nici de legislativ.
Poate de la Bucuresti nu se vede pana in Banat cu prea mare precizie, poate bulgarii ne stau ca un ghimpe in coasta din motive pe care le inteleg si nu tin neaparat sa le combat, pentru ca intr-adevar turismul autohton schiopateaza, dar traditia migrarii la vecini in detrimentul turismului autohton este mult mai bine inradacinata in vestul tarii.
Am fost colege cu multi ani in urma la ziarul National, la sectia Monden condusa de Miron Manega. ... 23 martie 2017, ora 00.50.
PRINCIPALE ZILE FESTIVE INTERNE SI INTERNATIONALE 1 martie - Ziua Martisorului 8 martie - Ziua internationala a Femeii 20 martie - Ziua internationala a Francofoniei 21 martie - Ziua internationala pentru eliminarea Discriminarii Rasiale 22 martie - Ziua mondiala a Apei 25 martie - Ziua Politiei Romane
BERBEC 21.03-20.04: ... TAUR 21.04-21.05: ... Eclipsa de Soare din 20 martie va poate aduce noi cunostinte, dar sansele ca sa ramana mult timp in preajma dumneavoastra sunt aproape nule. ... GEMENI 22.05-21.06:
"Basescu vrea sa-l mazileasca pe Boc pana in martie!" Traian Basescu vrea sa-l mazileasca pe Emil Boc pana in martie si sa-l inlocuiasca cu un lider popular care sa conduca un guvern economic, pe placul Bruxelles-ului, sunt concluziile analistului politic Stelian Tanase, dupa emisiunea pe care o gazduieste la Realitatea TV, unde a avut-o ca invitata pe Elena Udrea.
Salariul mediu net pe economie a crescut in martie cu 5,1%, pana la 7,08 milioane de lei, dupa corectia negativa de aproape 7% din februarie, venituri mai mari fiind consemnate in majoritatea sectoarelor economiei, potrivit unui comunicat al Institutului National de Statistica (INS).
Prezentarea bancilor interesate de BCR ABN AMRO Olanda are mai mult de 3.000 de locatii in peste 60 de tari, active totale de 742,9 miliarde euro si un profit operational de 914 milioane euro la finele lunii martie 2005.
Potrivit unei analize date recent publicitatii de Banca Nationala a Romaniei, masa monetara in sens larg a fost la sfarsitul lunii martie de 87,528 miliarde de lei noi, cifra care reprezinta o majorare cu 2,2% (1,9% in termeni reali) fata de masa monetara consemnata in cursul lunii februarie a.c.
De asemenea, in luna martie, vanzarile de automobile, atat cele din productia interna, cat si cele din import, au scazut cu 46,17%, de la 25.050, in martie 2008, la 13.484, in martie 2009.
In luna martie a. ... preturile de consum sunt cu 6,71% mai mari decat in martie 2008. Preturile de consum au crescut cu 5,69% la marfurile alimentare, cu 6,69% la marfurile nealimentare si cu 8,84% la servicii, fata de luna martie 2008.
Conform datelor de la BNR, restantele populatiei si ale firmelor doljene la credite au crescut cu 51% in luna aprilie fata de martie - la imprumuturile in lei si cu 50% la cele in valuta.
Banii sunt cautati in buzunarele soferilor care vor indrazni sa nu isi echipeze masinile cu anvelope de iarna intre 1 noiembrie - 31 martie si care vor fi amendati cu sume cuprinse intre 540 si 1.200 de lei.
Cel mai mic numar de insolvente s-a inregistrat in Olt, unde, potrivit datelor de la Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC), au intrat in insolventa doar patru societati, fata de sapte in aprilie si 11 firme in martie.
si in 2018 se mentin bonificatiile pentru cei care platesc integral taxele si impozitele pana la 31 martie. ... 31 Martie 2018 - Termen 2: 30 Septembrie 2018 Plata integrala a debitului anual, inainte de 31 Martie 2018, in cazul persoanelor fizice, beneficiaza de 10% reducere.
Incepand de luni, 9 martie 2015, tinerii din Bucuresti (deopotriva liceeni si studenti) sunt asteptati sa ia parte gratuit la conferintele practice pentru tineri BookLand Evolution, un proiect cultural inovator care incurajeaza performanta si promoveaza adevaratele valori in randul tinerilor.
google-analytics.com