BERBEC 21.03-20.04: Situatia complicata de la inceputul anului v-ar putea provoca sentimente confuze si nu va va fi usor sa iesiti prea comod din aceasta situatie. Nu va faceti griji, nu veti pierde mare lucru, mai degraba veti primi o speranta concreta in jungla emotionala in care sunteti. Impreuna cu partenerul dumneavoastra puteti experimenta senzatii noi, descoperindu-va unul pe celalalt. Eclipsa de Luna din 28 septembrie poate fi karmica pentru cuplu, insemnand sudarea sufletelor sau iritarea relatiei. Indiferent cat de mult stati impreuna, amandoi veti invata lectii de dragoste profunde si importante in acest an. Nativii necasatoriti vor parcurge un an fierbinte. Este posibil ca abia in luna august sa intalniti pe cineva a carui stralucire orbitoare sa rivalizeze cu cea a dumneavoastra. Si nu uitati ca toate relatiile, fie si cele de o noapte, trebuie tratate cu aceeasi seriozitate si din partea dumneavoastra.

TAUR 21.04-21.05: Se anunta un an puternic, care va va sustine relatia de cuplu. Majoritatea zilelor veti fi ca intr-o permanenta stare de alerta pentru a gasi calea cooperarii, necesara progreselor. Undeva pe la mijlocul lunii februarie, cand Venus se afla in conjunctie cu Marte, treceti printr-o perioada dificila. Temperati-va, deoarece puteti ocoli acest lucru cu rabdare si intelegere fata de partener. Aceasta situatie se va repeta pe 31 august si pe 2 noiembrie. Luna septembrie ar trebui sa va aduca suficienta pasiune pentru a compensa dificultatile. Fiind atat de populari in acest an, chiar si ca persoana singura ati putea trece printr-o gramada de experiente romantice. Luna februarie va aduce cota sa de farmec si iluzie, mai ales ca aveti destule intalniri. Eclipsa de Soare din 20 martie va poate aduce noi cunostinte, dar sansele ca sa ramana mult timp in preajma dumneavoastra sunt aproape nule. Sanse reale ca sa va intalniti sufletul pereche sunt abia in luna octombrie.

GEMENI 22.05-21.06: Va este greu sa fiti rabdatori si sa nu sariti inaintea unei eventuale aventuri, insa trebuie sa va abtineti. Va plictisiti cam repede si nu trebuie sa confundati lipsa de interes a partenerului cu pasiunile ratacitoare. Lunile iulie si august va reaprind in suflet o vapaie ce o credeati uitata in inima dumneavoastra. Nativii necasatoriti se vor bucura de noi intalniri si de o gramada de activitati sociale. In luna iulie veti deborda de farmec, bun gust si iubire, atragand oamenii spre dumneavoastra. Puteti chiar petrece vacanta bucurandu-va de excursii, spectacole de teatru si de film sau vizite la muzee. In august trebuie sa va asteptati la o multime de invitatii insa aveti grija sa le filtrati. Nu trebuie sa le acceptati chiar pe toate. In jurul datei de 13 septembrie ar trebui sa va formati deja o opinie asupra admiratorilor si sa va hotarati daca vreti sa mergeti mai departe cu relatia

RAC 22.06-21.07: Atunci cand vine vorba despre legaturi deja existente, putem spune ca va fi un an extrem de pasional. O perioada magica poate fi in prima jumatate a lunii februarie. Mare atentie la trei date importante: 21 februarie, 31 august si 2 noiembrie. Fiti concilianti si evitati certurile, mai ales inaintea acestor date. Din fericire, o multime de persoane va vor admira iar sansele unei povesti de dragoste sunt iminente. Relaxati-va, zambiti mai mult si veti fi ca un magnet. 4 martie este o alta zi puternic emotionala, cand va veti simti atrasi de cineva neobisnuit. Eclipsa de Soare din 20 martie ar putea fi o sansa pentru persoanele singure ca sa-si gaseasca jumatatea.

LEU 22.07-22.08: Alaturi de jumatatea dv veti forma o echipa puternica si de succes. In cazul in care vreti sa faceti o achizitie majora (casa, masina etc.) cele mai indicate luni sunt iulie, august sau septembrie. Comunicarea trebuie sa fie clara, cea mai sensibila perioada fiind pe timpul verii.Nativii necasatoriti vor fi extrem de populari, nefiind nevoie sa faca sau sa spuna prea multe pentru a atrage atentia, mai ales in iulie si august. La inceputul lunii februarie va veti face o analiza, reexaminandu-va imaginea partenerului ideal.

FECIOARA 23.08-22.09: Ar trebui ca alaturi de jumatatea dv sa analizati toate evenimentele neobisnuite sau surprinzatoare din acest an. Doar asa va veti completa unul pe celalalt si va veti intelege mult mai bine. Varful unei intelegeri perfecte ar trebui atins fie in luna aprilie, august sau sfarsitul lunii noiembrie. Totul depinde de cat de mult sunteti sudati ca pereche.In acest an nativii necasatoriti isi pot intalni perechea fie in sala de sport, in drumetii sau, daca nu practicati niciun sport, pur si simplu pe strada. Oricum, sunteti plini de farmec tot anul si veti fi chiar nevoiti, la un moment dat, sa si refuzati. Multe intalniri romantice, cadouri si flori le veti oferi dar le si primiti.

BALANTA 23.09-22.10: In acest an, pentru o relatie stabila nu ar fi rau sa ascultati unul de celalalt, mai ales ca exista o multime de conexiuni karmice si o adevarata magie intre dumneavoastra si partener. Mai ales in timpul verii, va simtiti chiar prea extravaganti in gusturi si in pofte. Puteti gasi insa multe posibilitati sa le satisfaceti. In toamna se pare ca va mai potoliti si va retrageti in caldura caminului, iar acest lucru nu trebuie sa insemne neaparat o remodelare sau o cumpatare mai atenta.Nativii necasatoriti nu prea isi gasesc in acest an perechea dorita. Se vor ivi relatii efervescente dar foarte putine se vor concretiza in ceva serios. Acest lucru insa nu inseamna ca anul 2015 este unul sumbru, pentru ca nu este!

SCORPION 23.10-21.11: Pe tot parcursul anului, confuzia si neintelegerile ar putea plana mai frecvent decat pana acum. Secretul fericirii consta insa in claritatea sentimentelor, sa faceti cat mai putine ipoteze si, mai ales sa nu exagerati. Romantismul ar purea insa izbucni sau se mentine la cota rosie de risc in jurul datelor 21 februarie, 31 august si 2 noiembrie. Pasiunile mari, fierbinti si grele ar trebui sa va concentreze unul asupra celuilalt pentru o vreme.Nativii necasatoriti ar putea avea o sansa inca din primele luni ale anului, cea mai mare parte a relatiilor pot deveni insa o iluzie fara imaginatie dar pot constitui insa o distractie atata vreme cat sentimentele nu dor. Protejati-va inima si incercati sa fiti deschisi si naturali. Conversatiile agreabile si vizitele scurte ar trebui sa fie pilonii intalnirilor din acest an, depinde acum si cu vine va intalniti. Daca sunteti cu un partener ce se bucura de o gluma buna, atunci situatia este ca si rezolvata. Daca aveti alaturi pe cineva cu un ascutit simt al observatiei, relatia nu poate dura mult timp. Asa ca aveti grija! Lunile septembrie, octombrie si noiembrie promit multe intalniri cu oameni placuti.

SAGETATOR 22.11-21.12: Iubirea puternica va ghideaza cuplul in acest an desi sunteti destul de ocupati cu tot felul de decizii si activitati. Viata de cuplu este pana spre mijlocul lunii august stralucitoare, distractiva si extravaganta. Vara este dulce si sensibila pana in jurul datei de 26 august, cand va decideti ca a sosit momentul si pentru odihna.Nativii necasatoriti se vor distra de minune in acest an. Numeroase intalniri romantice mai ales in februarie si martie. Aprilie va gaseste ocupati si lucru acesta va creeaza adevarate crize de nervi. Lunile verii sunt puternice, cand veti crede chiar ca Soarele se invarte in jurul dumneavoastra. Atentie la revenirea la realitate.

CAPRICORN 22.12-19.01: Doar planeta Jupiter va impiedica pana in luna aprilie sa fiti prea generosi, insa va aduce o viata placuta acasa, alaturi de partener. Din aprilie pana in august s-ar putea sa simtiti ca, desi mentineti totul sub control, ceva va lipseste. Faceti efortul si lasati si pe altii sa-si exprime punctul de vedere. Fiti calmi, dar clari. In acest an, cei necasatoriti ar putea fi mai vorbareti si astfel sa-si faca noi prieteni. Asteptati cu nerabdare mai multe evenimente comune cu ale prietenilor. Va simtiti si mai indrazneti si mai aventurieri ca pana acum si mai ales in prima luna a anului. Primavara si vara va ofera sanse reale, insa abia spre toamna se poate infiripa ceva foarte serios.

VARSATOR 20.01-18.02: Acasa se pare ca veti gasi magia pe care o cautati. Incepeti anul cu un sentiment permanent de resposabilitate fata de partener si de casa insa grija se disipeaza treptat, odata ce va aduceti aminte ce usor este sa lucrati in echipa. Increderea in cuplu are un maxim in lunile februarie si martie, va veti intelege din ochi cu jumatatea si aproape ca va cititi gandurile reciproc. Aprilie este o luna incitanta. Vara va fi plina de petreceri si distractii, iar toamna este alocata deciziilor importante luate in comun. Anul 2015 este plin de pasiune iar persoanele singure isi gasesc usor companie. Trebuie sa fiti insa mai selectivi cu persoanele alaturi de care veti petrece timpul liber. Din 14 martie pana pe 1 august este posibil sa fiti mai putini interesati de viata publica. Toata vara intalniti tot felul de persoane dar fara sa existe acea chimie pe care o cautati. Poate Nodul Lunar Nord din luna octombrie va poate aduce o intlnire romantica predestinata. Cine stie?!

PESTI 19.02-20.03: In cuplu vor fi multe momente de rasfat, cand va petreceti timp suficient alaturi de persoana iubita si veti primi atentia pe care o doriti si meritati. Veti invata ca puteti sa-i aratati dragostea fara a recurge la prea multe cuvinte. Lunile februarie si martie vor fi pline de oferte greu de refuzat. Respectati-va partenerul si consolidati-va relatia. S-ar putea chiar sa va simtiti ca si cum tocmai v-ati indragostit din nou. Nativii necasatoriti vor trai din plin tot felul de senzatii tari din ianuarie pana in aprilie. Hotararile pot fi umbrite de instinctele ramase prea sensibile. Din aprilie pana in august veti putea intalni mai putine persoane insa veti profita si de o perioada mai usoara cand va puteti odihni mai mult. Reculul vine abia din octombrie, cand sansele cresc simtitor.