Doi dintre cei mai apreciati antrenori ai momentului, care au la activ multe reusite pe plan national, cat si international, si-au asociat imaginea cu noua colectie de vara 2016 a brandului romanesc Braiconf. Laurentiu Reghecampf si Dan Alexa au prezentat mai multe tinute, ce se vor regasi in catalogul pentru vara a brandului a carui poveste si-a scris primele capitole acum 66 de ani.

Laurentiu Reghecampf: Iubesc Romania cu oamenii ei buni si performanti!

Am ales cateva costume made to masure, asortate cu camasile Braiconf si ma bucur sa ma asociez cu un brand cu o vechime de 66 de ani. De-a lungul timpului am avut ocazia sa port nume celebre ale modei masculine si din afara tarii, insa ma simt mandru ca si in Romania exista aceeasi calitate in materie de camasi si costume, la Braiconf. Port cu madrie branduri romanesti pentru ca iubesc Romania cu oamenii ei buni si performanti in toate domeniile! Pregatesc o vizita la fabrica Braiconf, din Braila, acolo unde vreau sa descopar oamenii adevarati care fac cu maiestrie haine de cea mai buna calitate, ne-a declarat Laurentiu Reghecampf despre asocierea cu Braiconf.

Dan Alexa: Duc traditia familiei mai departe si port Braiconf!

Prezent la sesiunea de autografe de la standul Braiconf din Romexpo, cu ocazia Targului Ghidul Miresei, eveniment desfasurat weekendul trecut, Dan Alexa ne-a declarat: Ma bucur ca am demarat aceasta colaborare, Braiconf fiind intotdeauna alegerea barbatilor din familia mea! Este cea mai veche fabrica de camasi din Romania, o companie cu traditie pentru barbatii care apreciaza moda de calitate si materialele alese cu multa iscusinta de catre specialistii brandului. Voi duce si eu mai departe stafeta data de tatal meu, dorindu-mi, astfel, sa inspir barbatii sa poarte cu mandrie haine romanesti.
Desi intervalul orar anuntat a fost intre 12:00 si 13:00, cunoscutul antrenor a ramas cu mult peste ora indicata pana cand ultimul fan, client Braiconf, a primit autograf. Fanii de toate varstele au venit sa il intalneasca fata in fata pe Dan Alexa, aducand cu ei tricouri ale Rapidului, bilete la meciuri din colectiile private, ce au aproximativ 10 ani de cand au fost tiparite, toate acestea pentru a avea o amintire cu Dan Alexa.
Anamaria Prodan Reghecampf, managerul si impresarul celor doi antrenori, a fost si ea prezenta, reprezentandu-l pe Laurentiu Reghecampf, care nu a putut fi prezent, avand cantomanent.
Inca de la infiintare, in 1950, Braiconf a ramas fidela principiilor sale de baza - respectul fata de clienti, furnizori si angajati si minutiozitatea in definitivarea detaliilor. Braiconf are grija ca toate procesele implicate in crearea camasilor barbatesti, a costumelor, accesoriilor si ale pieselor ready-to-wear de dama, sa fie atent supravegheate astfel incat rezultatele sa fie intotdeauna cele asteptate. Braiconf se diferentiaza atat pe plan local, cat si international, prin grija pe care o poarta pentru produsele sale - de la calitatea tesaturii pana la tehnicile de ambalare.

Despre Braiconf

Producatorul de camasi Braiconf Braila (simbol bursier BRCR) este o companie romaneasca listata, a carei istorie a inceput in urma cu 66 de ani. Producatorul autohton detine o retea de 15 magazine in Romania in orase precum: Bucuresti, Braila, Brasov, Constanta, Craiova, Cluj, Galati, Pitesti, Ploiesti, Oradea si Timisoara. In fabrica de la Braila sunt angajate peste 1000 de persoane, Braiconf fiind cel mai mare angajator autohton in industria textila.