Cautare

3714 de rezultate pentru "monden autohton 21 martie" (3.02 secunde)
De altminteri, anterior, mai exact pe 11 martie, acesta avusese o intalnire pe aceeasi tema cu procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Laura Codruta Kovesi, la care a participat si generalul-magistrat Dan Voinea, cel care instrumenteaza dosarele cu pricina, solicitandu-se solutionarea lor cu "maxima celeritate".
Invitata la un eveniment monden, Nicoleta Luciu a venit acompaniata de sotul ei, Zsolt Csergo. Intrebata ce dorinta are pentru 2014, Luciu a reusit sa socheze toata lumea prezenta la eveniment!
- Mama, tata, 14 februarie 1970!!! 45 de ani de casnicie. La multi ani! Va iubesc!. Sursa : http://www.ziarulring.ro/stiri/monden/253696
Nunta fiului lui Liviu Dragnea a fost evenimentul politico-monden al anului. Petrecerea grandioasa a fost organizata la Palatul Snagov, iar printre cei invitati sa cante s-a numarat si Florin Salam.
Evenimentul este realizat in parteneriat cu Doina Levintza si Dan Coman, Ioana Sucu, Alexandru Ciucu, David Sandu, Beautique Parfumerie, Rue du Pain, Exotique si altii, iar expozitia va fi deschisa publicului zilnic, gratuit, intre orele 10.00-21.00.
Din aceasta cifra, 7,470,344.618 tone au fost exportate de catre SOCAR, iar celelalte 21,313,468.244 tone - de catre companiile straine care fac parte din consortiul Compania Operationala Internationala din Azerbaidjan care se ocupa de exploatarea zacamintelor din Azeri, Ciraq si Gunesli.
participare masiva la evenimentul monden al anului, nunta Gabrielei Vrinceanu-Firea cu Florentin Pandele, primarul orasului Voluntari, fost pesedist, actual uneperist.
Pe de alta parte, Madalin Ionescu, noua vedeta a postului a Kanal D, a declarat pentru emisiunea "D-Paparazzi" ca nu a mai avut niciodata sentimente atat de puternice pentru o femeie, precum are acum pentru iubita sa, Cristina Siscanu, anunta un site specializat pe monden.
Rubrica va fi una informativa si educativa, accentul punandu-se pe oameni, pe evolutia lor, pe povestile lor si mai putin pe elementul monden.
Tehnica nu e noua, ea a mai fost folosita cu succes acum vreo 15 ani, intr-un scandal care implica un presedinte, un lider de partid, un om de presa si un personaj monden, dar, despre asta, vom discuta in zilele care urmeaza.
monden.acasa.ro: Scandalul dintre Huidu si Gainsa a explodat! Reactia uluitoare la acuzatiile de crima! Tensiunile dintre Serban Huidu si Mihai Gainusa mocnesc de cateva luni.
Diana Bart, prezentatoarea emisiunii Focus Monden, impartaseste cu noi tips-urile unei cine romantice, de exceptie. Moda este bine reprezentata si numarul acesta.
Am lucrat la ziarul National cu multi ani in urma, la sectia Monden care era coordonata pe atunci de Miron Manega, iar redactor-sef era Gheorghe Voicu, Gica, asa cum i se spunea.
Ce poate iesi bun din divortul Banica-Marin Dupa moartea cineastului Sergiu Nicolaescu, inca un scandal monden ajunge in mass media:
"Pot sa fac fotografii pe magneti pentru orice tip de eveniment: monden, politic si chiar nunti si botezuri", mai spune Luisa.
La evenimentul monden participa aproximativ 600 de persoane, nelipsind VIP-uri, sefi de stat si oficiali romani si straini. Pe scena au urcat mai multi artisti de renume din Romania.
Cosmin Cernat a rerusit sa socheze atunci cand a aparut la un eveniment monden, organizat in Capitala, pe 1 iulie.
Cantareata Antonia a fost prezenta aseara, la un eveniment monden care s-a desfasurat la Le Chateau din Capitala. In prezenta a numeroase vedete din show-biz, au fost decernate Globurile de Cristal Beau Monde Style.
Constat ca nu sunt un tip monden. Nu ma duc la receptii unde se trag sforile si se invart afaceri, interese, se incurca si se descurca ite, se tes personajele zilei.
Sandra Salagean este jurnalist de peste 15 ani, acoperind de-a lungul carierei sale atat domeniile social, eveniment, cat si monden.
google-analytics.com