Cautare

61921 de rezultate pentru "mircea badea stiri din 01 06 2010" (6.72 secunde)
Cred ca, in curand, imi bag picioarele in Facebook-ul asta, atat la propriu, cat si la figurat. Mi s-a acrit. Cred ca-l inchid", a spus Mircea Badea la Antena 3.
Un presedinte la fel de haios ca pana acum si un premier preocupat de banii statului si de iesirea din criza. Asa ii vede astrologul Camelia Patrasconiu, in 2010, pe cei mai importanti oameni ai tarii.
Liderii PDL au desemnat membrii comisiilor de specialitate componente ale Guvernului-alternativa, printre acesti potentiali ministri fiind consilierii de la Cotroceni Bogdan Chiritoiu si Mircea Miclea, profesorii Iordan Barbulescu, Adrian si Mihaela Miroiu, jurnalistii Sever Voinescu si Daniel Uncu.
Taberele lui Cornel Panait si Mircea Dinescu continua lupta pentru sefia AJVPS Dolj. ... Miza este concesionarea in 2010 a unor fonduri de vanatoare de aproximativ 500.000 de hectare.
Radu Enache publica in Saptamana Financiara articolul "Razboiul din PSD - faza bataliilor tactice", pe care il puteti citi in continuare.
"Mircea, nici o durere nu te poate izola!" Un salut catre Paolo Rossi. ... Si asteptarea unui stadion ovationindu-l pe 3 martie, la reluarea campionatului din Ucraina. Crampeie din viata contracronometru a lui Mircea Lucescu. ... "Roma, Romaaa, Rommaa", fabulosul imn al echipei din Cetatea Eterna, a tacut.
Grupul PSD a decis luni, sa demareze procedura de revocare a lui Mircea Geoana din functia de presedinte al Senatului. 25 de senatori ai PSD au fost de acord cu propunerea ca Mircea Geoana sa fie inlocuit de la presedintia Senatului, in timp ce alti cinci s-au abtinut.
Cu toate ca mediile politice au pregatit fel de fel de scenarii, sedinta de alegere a vicepresedintelui a decurs fara frecusuri Consiliul Judetean Salaj are, de ieri, un nou vicepresedinte in persoana lui Mircea Ghiurco, director general al SC Publiserv SA Zalau, vicepresedinte al organizatiei PD Salaj.
Legenda celor 5 milioane de voturi Il tot aud pe Mircea Geoana cum se cramponeaza in emisiunile tv din ultimele doua zile de cele 5 milioane de voturi pe care le-a castigat in alegerile prezidentiale.
Actorul Mircea Albulescu a murit vineri, la varsta de 81 de ani. ... Trupul neinsufletit al lui Mircea Albulescu va fi depus, sambara, in foaierul Salii Mari a Teatrului National.
Senatorii PSD cer schimbarea lui Geoana de la sefia Senatului Mai multi senatori PSD, printre care Miron Mitrea si Cosmin Nicula, au cerut conducerii partidului sa-l schimbe pe Mircea Geoana din functia de presedinte al Senatului, deoarece aduce prejudicii de imagine partidului.
Mircea Lucescu, presat sa renunte la fotbal Familia Lucescu face presiuni asupra lui Mircea sa renunte la antrenorat cel putin pana in vara. Lucescu este internat de sase zile la Spitalul Universitar din Capitala si nu doreste sa urmeze programul de recuperare indicat de doctori.
Este asteptat si Ahmetov Medicul echipei Sahtior Donetk, Artur Gluscenko, a declarat pentru site-ul oficial al clubului ucrainean ca a discutat la Spitalul Universitar de Urgenta cu tehnicianul Mircea Lucescu, iar acesta a trecut rapid peste subiectul sanatatii sale, vorbind despre fotbal.
La conferinta de presa organizata cu acest prilej au fost prezenti fostul ministru al Apararii, deputatul PSD Ioan Mircea Pascu, si senatorul Sever ster.
Andrei Paunescu si trupa Totusi, Mircea Vintila, Mircea Baniciu, Ducu Bertzi Alexandru, Cristi Minculescu, Magda Puskas, Emeric Imre, Vanghele Gogu, Madalina Amon, Generatia Folk. ... Andrei Paunescu si trupa Totusi, Mircea Vintila, Mircea Baniciu, Ducu Bertzi, Cristi Minculescu, Magda Puskas, Emeric Imre, Vanghele Gogu, Madalina Amon, Generatia Folk.
Salariile din sectorul public si pensiile vor fi inghetate pentru anul 2012 la nivelul lunii decembrie 2011, potrivit Ordonantei nr. 80/2010 adoptate ieri de deputati, care viza initial adoptarea unor masuri de reducere a arieratelor si de asigurare a finantarii imprumuturilor facute de administratiile locale, relateaza Agerpres.
Salariile din sectorul public si pensiile vor fi inghetate pentru anul 2012 la nivelul lunii decembrie 2011, potrivit Ordonantei nr. 80/2010 adoptate ieri de deputati, care viza initial adoptarea unor masuri de reducere a arieratelor si de asigurare a finantarii imprumuturilor facute de administratiile locale, relateaza Agerpres.
REMEMBER CENACLUL FLACARA LA SALA PALATULUI DIN BUCURESTI Data: ... Sala Palatului, Bucuresti Membri ai Cenaclului din toate generatiile si seriile va asteapta la o seara memorabila in care se intalnesc trecutul si prezentul, pentru a arata ca spiritul Cenaclului Flacara are viitor.
Demersul Allianz-Ţiriac se inscrie in politica Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA), care a anuntat, in urma cu doua saptamani, ca politele auto obligatorii RCA vor putea fi emise, incepand cu 1 ianuarie 2009, si in sistem electronic, iar de la 1 ianuarie 2010 contractele de asigurare aferente acestor polite vor fi emise numai in acest sistem.
Anul politic 2009 a fost unul dintre cei mai agitati ani din ultimele doua decenii. ... Ceea ce avem in acest moment drept alianta guvernamentala este o fictiune, cata vreme "grupul independentilor" din parlament nu exista, legal si constitutional.
google-analytics.com