CorectNews informeaza : Mircea Lucescu, presat sa renunte la fotbal
Familia Lucescu face presiuni asupra lui Mircea sa renunte la antrenorat cel putin pana in vara. Lucescu este internat de sase zile la Spitalul Universitar din Capitala si nu doreste sa urmeze programul de recuperare indicat de doctori. Pentru ca ultimele teste medicale pe care le-a efectuat au relevat ca starea sa de sanatate este din ce in ce mai buna, iar la finalul acestei saptamani se va externa, Mircea Lucescu este hotarat sa revina rapid in fotbal.
Acest lucru ii deranjeaza pe ceilalti membri ai familiei Lucecu, in special pe sotia Neli, care i-a cerut sa renunte la fotbal pana in vara si sa urmeze un tratament de recuperare la Breaza, unde detine o casa de vacanta. Lucescu nici nu a vrut sa auda de o eventuala retragere temporara din fotbal, ba din contra. El nu ia in calcul nici macar recomandarile doctorilor, care i-au cerut sa urmeze un tratament de doua luni. Acest lucru a fost confirmat de impresarul Arcadie Zaporojeanu, care discuta zilnic cu sotia lui Mircea Lucescu. "In pofida dorintei sotiei, cred ca Mircea Lucescu va reveni si mai rapid pe gazon. La fel s-a intamplat si in 2009, cand a avut acele probleme de sanatate. Sotia sa a fost foarte speriata, dar acum este bucuroasa ca totul se rezolva cu bine", a dezvaluit Arcadie Zaporojeanu.
Mircea Lucescu a fost operat cu succes duminica la Spitalul Universitar din Capitala pentru indepartarea din cavitatea toracica a unei cantitati mari de lichid acumulata sub dren. O echipa de trei chirurgi toracici l-a avut sub supraveghere in timpul interventiei. Conform Onlinesport, martorul care a vazut accidentul produs de Mircea Lucescu a declarat la Politie ca, in momentul in care a observat manevra antrenorului roman, a crezut ca este vorba de o persoana care vrea sa se sinucida pe linia de tramvai.
Intre timp, Vasile Petrariu, liderul vatmanilor si al soferilor de autobuz din Capitala, a declarat ca martorul accidentului a facut o declaratie la Politie in care sustine totala lipsa de intentie a lui Marian Bartoc, vatmanul in tramvaiului care l-a lovit pe Lucescu. "Potrivit vatmanului, erau aproximativ 2 metri intre el si masina care a aparut pe linia de tramvai. Martorul lui Bartoc a declarat Politiei ca a crezut ca soferul care a virat este un sinucigas! Vatmanul a actionat bine, in conditiile date. Un tramvai care franeaza brusc intra in patinare si mai merge 20 de metri. Asta fiindca are 32 de tone", a explicat Petrariu, citat de Evenimentul Zilei. Mircea Lucescu a sustinut ca vatmanul a intrat intentionat in el si ca putea frana pentru a evita contactul. Petrariu a mai spus ca "se putea si mai rau pentru domnul Mircea Lucescu, daca vatmanul nu actiona rapid sau tramvaiul avea tampon in fata". Marian Bartoc a plecat undeva la tara, departe de acest scandal.
(Sursa: Buna Ziua Iasi)