Cautare

2892 de rezultate pentru "mica" (5.11 secunde)
Clientii, fideli unei marci Este posibil ca anumiti clienti fideli unei masini sa migreze catre aceeasi marca, dar cu o capacitate cilindrica mai mica, este de parere Marius Carp.
prin mica publicitate. ... Ce-i drept, legile sunt facute pentru a fi incalcate, iar cu milioanele obtinute prin vinderea la mica publicitate a hotelurilor sale, Scarlat intra deja in categoria in care legea nu se mai respecta, ci se discuta intre avocati, prin instante.
Aceasta a fost de doua ori mai mica fata de cea obisnuita, ne-a declarat presedintele APEV. ... Acest lucru se observa si din comparatia cantitatii de vin exportate, care desi este de aproape doua ori mai mica decat in anul trecut, valoarea sa este cam aceeasi.
Daca acum cativa ani pretul garsonierelor era destul de apropiat de cel al apartamentelor cu doua camere, si pentru ca intretinerea platita era mult mai mica, in timp aceasta situatie s-a schimbat.
In cazul masinilor Euro 3, cu o capacitate cilindrica mai mica de 1.600 cmc si cu o vechime mai mica de sase luni, taxa de inmatriculare va fi de 612 euro, iar pentru cele cu o capacitate cilindrica de peste 3.000 cmc, mai vechi de sase ani, taxa creste de la 4.436 euro la 5.070 euro.
Productivitate de 15 ori mai mica ca-n UE Nici fata de tarile europene nu stam mai bine la productivitatea muncii.
Produsul consta in doua tipuri de credit pe card (Credit Ristretto, gama Master, pe card Easy si Credit Ristretto, gama Business, pe card Business) care se acorda atat pentru firmele aflate la inceput de drum - vechime mai mica de un an (pe langa documentele firmei acestea trebuie sa prezinte si un posibil plan de afaceri), cat si pentru cele cu vechime mare.
Exista pe piata auto diferite tipuri de masini a caror siguranta in cazul unui impact puternic este mai mica sau mai mare in functie de dotarile tehnice pe care le au.
Pentru un imobil a carui valoare de vanzare este mai mica de 200.000 de lei, craiovenii platesc 2% din acest cost, iar pentru cele ce depasesc pragul de 200.000 de lei, platesc o taxa fixa de 4.000 de lei plus 1% din valoarea ce trece de aceasta suma.
In perioada 15 ianuarie-28 februarie 2007, Volksbank ofera o dobanda cu aproape trei procente mai mica - in cazul creditului pentru locuinte si Optimus, si cu aproape patru procente in cazul creditului auto.
Acum, cea mai mica taxa de prima inmatriculare, pentru un Clio de 1.2 l pe benzina, este 132 de euro.
Avantajul acestor locuri de munca este ca, de obicei, angajatorul ofera cazare si masa pe perioada în care lucrati.Mica publicitate si site-urile de recrutare va vin în ajutorAlte joburi catre care va puteti orienta si pe care angajatorii le „promoveaza“ în aceasta perioada sunt cele de promoteri si agenti comerciali.
Avantajul acestor locuri de munca este ca, de obicei, angajatorul ofera cazare si masa pe perioada în care lucrati.Mica publicitate si site-urile de recrutare va vin în ajutorAlte joburi catre care va puteti orienta si pe care angajatorii le „promoveaza“ în aceasta perioada sunt cele de promoteri si agenti comerciali.
În timp ce alte monede, precum zlotul polonez, forintul maghiar sau lira turceasca, au înregistrat o usoara apreciere, leul românesc si-a urmat saptamâna aceasta propriul ritm, descrescator (o mica exceptie a fost joi, când s-a observat o crestere usoara).
Potrivit acestuia, din discutiile cu dezvoltatorii acestor proiecte, a reiesit faptul ca toti îsi pun problema ca viitoarele constructii sa aiba o suprafata mai mica decât cele din prezent.
Bancile din România au doi ani la dispozitie pentru a le cere clientilor o dobânda anuala efectiva (DAE) unitara cu toate statele europene, mult mai mica decât acum. ... Aceasta va fi mult mai mica, anticipeaza unii analisti, decât cea practicata la noi.
Noi nu vom accepta o majorare mai mica de 150 de lei.
Cu toate ca, deocamdata, se poate vorbi de o diminuare destul de mica a costului locuintelor, aceasta este binevenita, mai ales ca în ultima perioada valoarea imobilelor depasea cu mult puterea de cumparare a craiovenilor.
Iancu Sapera este ferm convins ca singura modalitate prin care producatorii agricoli pot iesi in castig este pastrarea cerealelor in silozuri de mica capacitate.
*Calculul se aplica numai autovehiculelor rulate, aflate inaintea primei inmatriculari in Romania Recalcularea taxei de poluare pentru autovehicule poate fi si mai mica in cazul in care se face dovada ca autovehiculul s-a depreciat intr-o masura mai mare decat cea indicata in grila fixa prevazuta in Ordonanta de Urgenta nr.
google-analytics.com