Cautare

2892 de rezultate pentru "mica" (3.31 secunde)
Cifra este foarte mica, daca avem in vedere ca in judetul nostru sunt, potrivit declaratiei lui Marian Filimon, presedintele PIMM Galati, circa 20.000 de firme dintre care doar 12.000 sunt active.
Apple va lansa un mini iPad, care va costa mai putin Potrivit unor zvonuri de pe piata, Apple va lansa o versiune mai mica de iPad, mai ieftina si cu o memorie mai mica decat modelul Apple de marime normala.
Mica Unire de la 1859 a fost primul pas important pe calea infaptuirii statului national unitar roman. ... In 24 Ianuarie 1859 a avut loc Mica Unire - Unirea Principatelor Romane sub conducerea lui Alexandru Ioan Cuza.
Populatia cea mai supraponderala - Nauru Cu peste 95% din populatie supraponderali, natiunea din mica insula Nauru este, de departe, cea mai grasa de pe Pamant.
Pamantenii au marti, pentru prima data, sansa de a privi de la cea mai mica distanta Pluto, planeta pitica aflata la marginea sistemului nostru solar.
De exemplu, daca femeia ovuleaza in ziua 21 si ea face analiza progesteronului in ziua 21 (si nu la 7 zile dupa ovulatie, adica in ziua 28 a ciclului menstrual) , valoarea progesteronului va fi foarte mica si va fi diagnosticata cu deficienta de progesteron, cand de fapt, ea a avut o ovulatie ceva mai tarzie”.
Iar daca cumva tocmai v-ati amintit, cu o doza mai mica sau mai mare de rautate, ca in februarie am facut de citeva ori misto de virus, ceea ce am facut, pentru ca apoi, odata ce am avut mai multe informatii sa iau o atitudine super responsabila sase luni atit personal, cit si public, si credeti ca am meritat sa ma imbolnavesc, cum am mai auzit, ei bine, nu pot decit sa va compatimesc, trebuie sa fie tare triste viata si sufletul vostru.Dar acum, ca sint bine deja de o vremuta si iesita iar in lume, pot sa va povestesc cum a fost la mine, in caz ca nu credeti ca boala exista, iar in caz ca credeti, poate va ajuta sa stiti la ce sa va asteptati daca o luati.
a) posesorul permisului de conducere valabil pentru categoria B are dreptul sa conduca tractor rutier, cu masa maxima autorizata de pana la 3.500 kg, la care se poate atasa o remorca a carei greutate maxima autorizata sa fie mai mica de 750 kg;
Spaga - mica sau mare, tot spaga se cheama. ... Oricare ar fi considerentele pentru care "mica atentie" = mita a fost luata in gluma, primii pasi in eliminarea fenomenului pot reprezenta chiar si o banala sticla de alcool si un parfum.
Cea mai ridicata cota la spagi Daca, la nivel gobal, intervievatii au calificat coruptia politica (mare) ca fiind mai grava decat coruptia administrativa (mica), diferenta dintre cele doua tipuri de coruptie este mai mica pentru Romania, punctajele fiind sensibil apropiate.
Colegiul 4, cu 58.925 persoane cu drept de vot, este format din Dumbraveni, Tarnava, Mosna, Laslea, Hoghilag, Biertan, Copsa Mica, Seica Mare, Mihaileni, Axente Sever, Valea Viilor, Seica Mica, Micasasa, Agnita, Bradeni, Iacobeni, Merghindeal, Bruiu, Chirpar, Barghis, Altana, Marpod si Norcrich.
Si, pentru a demonstra acest lucru, reporterii "Replica" au parcurs ieri - in paralel cu vizita ministrului venit sa admire doar o mica portiune din statiunea Mamaia si obeliscul de la Costinesti - plajele dintre Modern si zona "Butoaie" din Mamaia, Costinesti si Mangalia, Eforie Nord si Eforie Sud, dorind sa punctam lucrurile bune ale acestor zone, pentru a nu fi acuzati ca suntem numai in cautarea lucrurilor negative.
- 17:00 â€" 17:45, LUMEA IN LINIE, o mica piesa impotriva plictiselii (3+), Teatrul Belcan, Italia / Centrul National al Dansului Bucuresti; ... - 19:00 â€" 19:45, LUMEA IN LINIE, o mica piesa impotriva plictiselii (3+), Teatrul Belcan, Italia / Centrul National al Dansului Bucuresti;
Printul Otto Friedrich Ludwig de Bavaria, pe care grecii aveau sa il cunoasca sub numele de regele Othon, descindea astfel in tara de pastori si pescari, cu cativa latifundiari, destui turci si multi analfabeti, si care era mult mai mica decat Grecia de azi, ce sa mai vorbim de teritoriul intins din Imperiul Otoman in care locuiau greci (Atena avea cateva mii de locuitori, in vreme ce comunitatile grecesti din Smirna - Izmirul de azi - sau Alexandria aveau sute de mii).
La finalul acestei joi, veti avea o surpriza mica, dar foarte placuta, pregatita pentru dvs. ... Aceasta calatorie mica va fi foarte pozitiva si va aduce o multime de experiente. ... Spre seara aduna-i pe cei dragi la o mica petrecere.
Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui Romaniei, a declarat joi ca vrea sa candideze la functia de secretar general al organizatiei de tineret a noului Partid Democrat Liberal, dupa ce se va consulta cu liberal-democratii, pentru a se gasi "formula politica" potrivita.
Presedintele Traian Basescu a spus in cadrul unei emisiuni televizate de marti seara ca are incredere in fiica sa cea mica.
Voturile - o mare parte - pierdute de PDL se regasesc la PPDD, si o mica parte la USL.
Scopul regionalizarii nu este legat de cine va fi sef peste o tara mai mica din Romania Regionalizarea trebuie sa aiba ca scop crearea unei administratii mai eficiente, care intelege problemele locale, si care sa presupuna o utilizare mai buna a fondurilor si costuri reduse, iar dezbaterile nu trebuie sa se concentreze pe cine va fi "sef peste o tara mai mica", afirma premierul Ponta.
De ce Calarasiul este o mica pata galbena in marea rosie din sudul tarii Sa nu ne mintim: ... In fine, alegerile locale au trecut si Calarasiul ramane o mica pata galbena in marea rosie din sudul tarii.
google-analytics.com