AmosNews informeaza: Anuntul meteorologilor pentru urmatoarele trei luni
Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza pentru urmatoarele trei luni. Iata cum va fi vremea in lunile August, Septembrie si Octombrie:

AUGUST

Temperatura aerului va avea valori medii lunare peste normele climatologice in sudul, sud-estul si vestul tarii si apropiate de normal in rest. Precipitatiile totale lunare vor fi deficitare in cea mai mare parte a tarii, iar cantitatile cele mai scazute se vor acumula in regiunile sudice, estice si vestice.

SEPTEMBRIE

Temperaturile medii lunare ale aerului vor fi mai ridicate decat media multianuala indeosebi in sud-estul, sudul si vestul tarii. Cantitatile totale de precipitatii vor fi in general deficitare, exceptand regiunile nordice si centrale unde, local, vor fi apropiate de norma climatologica.

OCTOMBRIE

Temperatura aerului va putea avea valori peste media climatologica in sud, sud-est si local in vest si apropiate de normal in restul tarii. Precipitatiile totale lunare vor fi apropiate de mediile multianuale, cu o tendinta spre excedent in regiunile centrale si local in cele vestice si estice.