Opt tineri care provin din medii defavorizate au beneficiat de primul proiect de burse pentru invataarea unei meserii in domeniul tehnologiilor de ultima generatie prin programul O meserie pentru viitor, desfasurat de Samsung Electronics Romania si Fundatia Principesa Margareta a Romaniei.
Tinerii au invatat meseria de tehnician service de aparate electrocasnice, aparatura radio si TV pe o durata de sapte luni in care au facut practica la Samsung Service Plaza, iar determinarea si perseverenta i-au ajutat sa obtina un loc de munca in cadrul service-ului.
Acest program face parte din misiunea mai larga Samsung, de a sprijini tinerii sa fie mai bine pregatiti pe o piata a muncii din ce in ce mai competitiva. Ne bucuram sa anuntam ca prima sesiune a programului O meserie pentru viitor, dezvoltat in parteneriat cu Fundatia Principesa Margareta a Romaniei, s-a incheiat cu succes, iar cei opt tineri au acum o meserie, a declarat Sabina Stirb, Public Affairs and Corporate Citizenship Manager, Samsung Electronics Romania.