Cautare

647 de rezultate pentru "medii" (6.32 secunde)
In realitate, companiile cauta medii de afaceri prietenoase, iar un mediu de afaceri prietenos este alcatuit dintr-un mix de factori:
Se pot asigura, pe baza de contract de asigurare sociala, printre altele, "persoanele care realizeaza un venit brut pe an calendaristic, echivalent cu cel putin trei salarii medii brute pe economie, si care se afla in una dintre situatiile urmatoare:
Cei care incheie polite in aceasta perioada au varste intre 30 si 40 de ani si venituri medii", a declarat un reprezentant al Carpatica Asigurari.
Contributia de asigurari sociale este in cota de 10,5% din venitul net realizat, venit care nu poate depasi cinci salarii medii brute pe economie.
Acest lucru se traduce in emisii medii de CO2 de numai 179 g/km.
Acest lucru se traduce in emisii medii de CO2 de numai 179 g/km.
Unii au salariul de 600 de lei brut pe luna, daca postul ocupat nu necesita cine stie ce pregatire profesionala, altii au 720 de lei pe luna, daca au studii medii si au o calificare specifica postului, iar altii, cu studii superioare, sunt platiti cu 1.200 de lei brut pe luna.
Am ramas placut impresionati de forma ideala a scaunelor, functia de masaj sau sistemul de navigatie cu display cat a televizorului din bucatarie, dotari care pana nu demult nu se gaseau nici in clasa limuzinelor medii.
"Este prima data cand facem o cantitate atat de mare, istorica, de porumb, in sensul productiei medii la hectar, in jur de 5.000 de kilograme.
Am ramas placut impresionati de forma ideala a scaunelor, functia de masaj sau sistemul de navigatie cu display cat a televizorului din bucatarie, dotari care pana nu demult nu se gaseau nici in clasa limuzinelor medii.
Honda a lansat un nou concept de vehicul electric, botezat Fit EV si o noua platforma de dimensiuni medii pentru un vehicul hibrid de tip plug-in.
Rata totala de impozitare a unei companii medii din Romania se plaseaza la 44,9%, usor peste medie din UE, de 44,2%, dar sub media mondiala (47,8%), iar timpul necesar pregatirii documentatiei, depunerii declaratiilor si platilor se ridica la 222 de ore, exact media UE.
Un muncitor calificat sau un angajat cu studii medii au un coeficient de 1,2, adica vor avea un salariu brut de 804 lei (pe cartea de munca).
Daca luam in calcul utilitatea, la capitolul masina de familie, pe aceeasi plaja de preturi concureaza berlinele medii, movolumele compacte si, mai nou, SUV-urile compacte.
La jumatatea lunii ianuarie, indicele imobiliare.ro a inregistrat cresteri de pret la anumite categorii de apartamente in comparatie cu valorile medii raportate pentru luna decembrie a anului trecut.
• Cei care isi doresc o masina mai mare sau cu mai multe dotari, pe care sa dea in jur de 13.000 de euro, bani cu care poti achizitiona spre exemplu un model Duster cu dotari medii, ar avea de platit o rata minima de 275 de euro pe luna.
Printre persoanele carora Fiscul le-a blocat conturile sunt si persoane sus-puse, cu influente in diverse medii. "Cu siguranta, printre cei cu conturile blocate se numara notari si avocati", a spus directorul Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Dolj, Eugen Calinoiu.
"In perioada urmatoare (6-12 luni) anticipam o crestere usoara a numarului de oportunitati de angajare, atat pentru candidatii cu studii superioare tehnice, cat si pentru pentru cei cu studii medii pentru posturile din productie", a adaugat Sorin Diulescu.
banane 2,89 lei/kg, mere 1,68 lei/kg, ciocolata Heidi cu alune de padure 1,7 lei/100 g, ardei gras 2,49 lei, morcovi 0,99 lei/kg, oua medii 0,22 lei bucata, cascaval pane 17,9 lei/kg, ceafa afumata de porc 15 lei/kg, broccoli 1,99 lei/kg, rosii 2,79 lei/kg, smantana 20% grasime 3,8 lei galetusa de 900 ml, mozzarella 10,6 lei/kg, lapte 1,5 lei litrul.
Indicii sunt niste medii ponderate ale preturilor actiunilor care intra in "cosul" (portofoliul) fiecaruia, iar FP si SIF-urile sunt niste mari fonduri de investitii care au ele insele "expuneri" (investitii) in aproape toata economia romaneasca, inclusiv in societati energetice la care nimeni, in afara de FP, nu are acces.
google-analytics.com