Cautare

647 de rezultate pentru "medii" (3.76 secunde)
  Banii de împrumut impun costuri medii de retragere În cazul cardurilor de credit, comisioanele de retragere sunt mai consistente deoarece cardul de credit este un instrument de plata destinat în special efectuarii de cumparaturi la comercianti, în timp ce cardul de debit este utilizat preponderent pentru încasarea salariilor si extragerea de numerar.
Cepesca, principala organizatie patronala a pescarilor, din care fac parte 1.400 de intreprinderi mari si medii, reprezentand 20.000 de pescari, se va reuni maine,3 iunie, pentru a decide cum va continua miscarea, in conditiile in care deocamdata nu este prevazuta nici o reuniune cu Guvernul spaniol.
"Este un model complet nou, un fel de Elantra (un model mai vechi al Hyundai, sedan de dimensiuni medii - n.r.), pe care vrem sa il vindem in principal in state emergente cum ar fi Rusia, China si Coreea.
Relaxarea acestor termeni se reflecta si in nivelurile medii ale ponderii maxime a creditului in valoarea garantiei si gradului maxim de indatorare practicate de banci in primele trei luni ale acestui an, comparativ cu media termenilor asociati creditelor ipotecare totale.
"Datele statistice arata ca despagubirile totale medii acordate de asiguratorii romani in caz de deces pentru o persoana in 2008 se situeaza sub 4.000 de euro, in timp ce limita de despagubire pentru politele RCA se ridica la 750.000 euro", a declarat Zorin Puscasu, membru in comitetul director al Uniunii Nationale a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania (UNSICAR).
In perioada 3-10 iulie cei aflati in cautarea unui job au la dispozitie 78 de locuri de munca declarate vacante de angajatori, cele mai multe fiind pentru persoane cu studii medii sau profesionale.
In perioada 3-10 iulie cei aflati in cautarea unui job au la dispozitie 78 de locuri de munca declarate vacante de angajatori, cele mai multe fiind pentru persoane cu studii medii sau profesionale.
In ceea ce priveste varianta "la gri", aceasta beneficiaza, in plus fata de varianta la rosu, de sistemele termice si electrice operationale, pereti interiori tencuiti si vopsiti."Pe langa avantajul major ca se elimina tensiunile dintre dezvoltator si cumparatori, exista si un alt avantaj, mai ales pentru segmentul clasei medii:
Conducerea Ministerului Agriculturii a hotarat, la inceputul campaniei de recoltare din acest an, sa nu mai furnizeze niciun fel de informatii legate de productiile medii obtinute la hectar de marile asociatii si societati agricole la toate culturile de paioase, dar in special la grau.
Fara a lua în calcul si comisioanele, deci dobânda anuala efectiva (DAE), noile statistici publicate de BNR spun ca s-au înregistrat scaderi la dobânzile medii practicate la lei pe piata bancara.
au preturi avantajoase, adresandu-se in principal tinerilor si persoanelor cu venituri medii. Firma a realizat astfel de apartamente in Constanta si Navodari, urmand sa inceapa constructii si in Mangalia.
Locuintele realizate de SC Mans Euroconstruct SRL au preturi avantoajase, adresandu-se in principal tinerilor si persoanelor cu venituri medii. Firma a realizat astfel de apartamente in Constanta si Navodari, urmand sa se inceapa constructia si in Mangalia.
In primul trimestru din 2008, ratele medii de crestere au fost de 0,7% in zona euro, respectiv 0,6% in intreaga Uniune Europeana.
Aceasta demonstreaza gradul ridicat de ocupare in randul persoanelor cu studii medii si superioare si importanta pe care o are gradul de instruire in gasirea si ocuparea unui loc de munca", ne-a declarat directorul executiv al AJOFM Galati, Carmen Tofan.
In ciuda faptului ca, in Romania, 96% dintre femei au studii medii si superioare, rata de angajare este de doar 52,8%.
Daca pentru absolventi sunt oferite doar noua joburi, persoanele care au experienta au la dispozitie o serie de locuri de munca, majoritatea necesitand studii medii sau profesionale.
În situatia în care masura majorarii se va aplica, salariile medii vor ajunge la 2.700 lei/luna pentru învatamântul preuniversitar, iar pentru profesorii universitari ele se vor situa între 8.000 si 12.700 lei/luna.
In intervalul analizat, veniturile totale medii lunare au fost, in termeni nominali, de 2.046 de lei pe gospodarie si 702 de lei pe persoana.
În situatia în care masura majorarii se va aplica, salariile medii vor ajunge la 2.700 lei/luna pentru învatamântul preuniversitar, iar pentru profesorii universitari ele se vor situa între 8.000 si 12.700 lei/luna.
Aproape jumatate (49,7%) din cheltuielile totale medii ale românilor au fost facute, în trimestrul al doilea din acest an, pentru alimente, bautura si tutun, cheltuielile crescând fata de trimestrul anterior, a anuntat ieri Institutul National de Statistica (INS).
google-analytics.com