Cautare

647 de rezultate pentru "medii" (2.65 secunde)
Pasajul Basarab scumpeste apartamentele din Militari Preturile medii solicitate pentru apartamen¬tele cu trei camere din cartierul bucurestean Militari au crescut de la 65.000 de euro la 70.000 de euro (plus 7,6%) pe parcursul lunii iulie, potrivit indexului imobiliar realizat de Ziarul Financiar in colaborare cu firma de consultanta imobiliara Coldwell Banker.
Oricum, un val de falimente pentru bancile mici/medii (din cele care nu sunt prea mari sa pice) bate la usa, in special din tarile cu probleme din Europa.
Oricum, un val de falimente pentru bancile mici/medii (din cele care nu sunt prea mari sa pice) bate la usa, in special din tarile cu probleme din Europa.
In acest scop se propune reducerea traficului rutier prin mutarea automobilelor catre inelul median si catre centura, realizarea unui sistem integrat de parcari mici si medii, cu mai putin de 500 de locuri, crearea de noi spatii publice si de loisir si construirea mai multor trasee pietonale.
Din baza de date a APIA s-au luat suprafetele cultivate de fiecare persoana si structura acestora (cate de grau, cate de porumb etc.), apoi s-a luat de la primaria fiecarei localitati productia medie la hectar pe fiecare cultura, respectiv pe fiecare an analizat, iar de la Consiliul Judetean Dolj s-a tinut cont de preturile medii stabilite pe judet la produsele agricole cultivate.
Considerat un adevarat refugiu pentru investitori, metalul pretios a inceput sa dea semne de oboseala spre sfarsitul anului, iar analistii romani nu recomanda investitorilor mici si medii astfel de plasamente.
Astfel, principala sa recomandare pentru investitorii medii, nesofisticati, este depozitul in lei la o banca prezenta pe piata autohtona. "Bancile vor continua sa ofere dobanzi real pozitive, semnificativ mai mari decat rata inflatiei", spune el.
In acelasi timp, Ioan Filipescu a declarat ca TVA a fost stabilita dupa ce oamenii Fiscului au luat productia medie pe comuna in care activeaza fermierii respectivi, inmultita cu preturile medii ale produselor agricole, afisate de Consiliul Judetean Dolj.
Exista si un public care a ramas fidel lozincilor basesciene, fiind arondat unor anumite medii de informare consacrate. Nu ne adresam acestuia, nici clientilor Puterii, care nu au incotro si trag nadejde privind la canale specializate in pupincurism.
"Conditiile hidrologice s-au imbunatatit in ultima perioada atat pe Dunare, cat si pe raurile interioare, iar prognoza debitelor medii lunare si sezoniere in regim natural (...) este usor favorabila pentru luna mai 2012, astfel incat conducerea companiei Hidroelectrica considera ca sunt indeplinite premisele necesare pentru incetarea situatiei de forta majora incepand cu mai 2012", se arata in comunicat .
Vor fi multe corpuri de iluminat de dimensiuni medii, asezate la mica distanta unele de altele, in zona pietonala", sustine arhitectul-sef al Capitalei, Gheorghe Patrascu.
- In Romania exista si cele mai multe ferme foarte mari (de sute de hectare fiecare), in timp ce media europeana este de ferme medii de 40-50 de hectare?
La nivel national, 1.596.000 de telespectatori urmareau evolutia Sandrei Izbasa la sol in minuntul amintit, ceea ce corespunde unui rating de 8,2% si unei cote medii de piata de 31,3%.
Desi in anumite medii de informare, Ghita este dat ca fiind prieten cu Ponta, exista numeroase indicii care il dau pe Ghita ca fiind un apropiat de PDL si Traian Basescu.
Pentru personalul incadrat pe studii medii care absolva studii superioare se va asigura la promovare cel putin clasa de salarizare detinuta anterior, aferenta gradatiei avute.
In mediul digital pasim in era platformelor de programmatic trading, atat clientii, agentiile cat si publisherii fiind extrem de interesati de modalitatea eficienta, in real-time de tranzactionare a spatiului digital, de profilare exacta a consumatorului in mediu on-line - digitalul este mediul din care acest tip de buying se va propaga in viitor si catre alte medii care usor, usor se digitalizeaza, indiferent ca vorbim de televiziune (vedem acest fenomen deja in US) sau OOH.
Cresterea salariului mediu brut cu 5,6% si a celui net cu 5,5%, a dus la cresterea cu 3,3% a puterii de cumparare , iar cresterea pensiei medii cu 5,2%, si a pensiei pentru agricultori cu 5,6% a generat o crestere a puteri de cumparare a pensiei cu 3%.
Atragerea fondurilor europene este un subiect intens dezbatut de foarte multe persoane, in medii numeroase. Experiența pe care am dobandit-o in ultimii ani trebuie sa fie fructificata in perioada urmatoare pentru a demara proiecte de o calitate superioara.
1,29 euro/litrul de motorina, in primul caz, respectiv intre 1,3 - 1,41 euro in zona Dunarii de Jos - salariile medii in domeniul administratiilor publice din aceste state sunt catastrofal de mici:
Potrivit NEPI, conceptul Value Centre se adreseaza unui public cu venituri medii, care va gasi toate produsele de care are nevoie intr-o singura destinatie, fiind primul proiect de acest fel din Bucuresti.
google-analytics.com