Cautare

647 de rezultate pentru "medii" (3.04 secunde)
Beneficiarele eligibile ale programului sunt femeile care au cetatenie romana si care indeplinesc la data depunerii formularelor de inscriere conditii cum ar fi faptul ca au varsta peste 18 ani, au cel putin studii medii definitivate, s-au inscris la activitatile prevazute in program, pe baza formularelor de inscriere corespunzatoare.
Daca la inceputul anului trecut, stocul de apartamente noi a crescut semnificativ comparativ cu anii precedenti, in special pe segmentul locuintelor din cadrul proiectelor rezidentiale destinate populatiei cu venituri medii, in a doua parte a anului, pe fondul crizei economice care si-a facut simtita prezenta si in Romania, unii dezvoltatori si-au schimbat strategia.
Cele mai ridicate rate medii pe 12 luni ale inflatiei au fost inregistrate in Letonia (11,2%), Lituania (9,3%) si Bulgaria (8,3%), la polul opus situandu-se Portugalia (1,3%), Irlanda (1,5%) si Germania (1,8%).
Trebuie sa-si modernizeze mijloacele tehnice, sa-si diversifice soiurile, sa respecte standardele de calitate si sa aiba in vedere cresterea suprafetelor medii de cultura.
Astfel, viitorul detectiv trebuie sa aiba cel putin studii medii, sa fie absolvent al unei scoli postliceale de detectivi sau sa fi indeplinit functia de politist ori lucrator in cadrul unor institutii publice cu atributii in domeniul apararii ori sa fie absolvent al unei institutii de invatamant superior.
Pe regiuni de dezvoltare, salariile medii nete prognozate difera. Locuitorii din Bucuresti - Ilfov sunt, de departe, cel mai bine platiti.
20% dintre companiile mari (peste 50 de angajati), 40% dintre cele medii (10-49 angajati), precum si 62% dintre companiile foarte mici (unu-doi angajati) nu au actionat in nici una dintre aceste directii.
Totusi, entuziasmul proprietarilor legat de succesul mult discutatului program s-a reflectat doar in pretul solicitat initial si nu in cel de tranzactionare. De cele mai multe ori, preturile de vanzare efectiva se situeaza sub preturile medii de strigare.
Criza economica a afectat piata imobiliara si pe nivelul chiriilor pe piata spatiilor de birouri, care s-a redus cu 15-30% in ultimele 12 luni, piata fiind dominata in prima jumatate a anului in curs de tranzactii de dimensiuni mici si medii, potrivit datelor prezentate marti de compania de consultanta imobiliara Esop.
608 lei fiecare, reprezentand echivalentul a 12 salarii medii pe economie. Tot ce trebuie sa faci este sa te uiti sub capac si sa identifici cuvantul "salariu".
"Secretul este sa evitati piata de mijloc, indiferent ca este vorba de un restaurant cu preturi medii sau orice altceva.
Practic, un credit facut anterior pentru achitarea avansului de 5% din valoarea locuintei nu le permite tinerilor cu venituri medii sa mai primeasca un imprumut pentru "Prima Casa".
Versiunea de serie a conceptului Fluence Z.E., un sedan de dimensiuni medii, va aparea in 2011, va avea o autonomie de 160 de kilometri si va putea fi incarcata la orice priza, un ciclu complet durand opt ore.
Adresate, cu precadere, clasei medii bucurestene, care isi doreste sa achizitioneze o casa in conditiile cele mai avantajoase ale anului in curs, ofertele Adama au ca scop obtinerea unor avansuri foarte accesibile prin programul Prima Casa.
Preturile medii pentru autostrazile aflate in constructie variaza intre 3,5 si 8,5 milioane euro", se arata in document.
Din nou, cea mai mare parte dintre vizitatori este reprezentata de cei cu venituri medii, care cauta locuinte in jurul valorii de 60.000 €, insa, spre surprinderea tuturor, ansamblul residential de lux Lotus Cismigiu este foarte solicitat:
Cele 24 de retele ale brandului CNN, in medii de comunicare diferite, de la televiziune, radio, internet si telefonie mobila, sunt disponibile unei audiente globale formate din peste doua miliarde de oameni din peste 200 de tari si teritorii, in sase limbi.
Uneori stau si ma intreb cat de mare era influenta sa in aceste medii si daca nu cumva blufa, cum faceau cei care-ti luau banii sa-ti puna pile la examene si daca treceai, ramaneau cu banii, daca nu, ti-i dadeau inapoi, fara sa faca nimic.
Castigurile medii brute din companiile de stat ajung chiar si la 13.000 de lei pe luna (la Romatsa), majoritatea osciland in jurul a 3.000 de lei pe luna, dublu fata de salariul mediu pe economie.
Vizati de aceasta lege sunt in primul rand jurnalistii si lucratorii in medii. S-a vazut aici chiar o razbunare a puterii pe cei care o critica.
google-analytics.com