Cautare

3914 de rezultate pentru "marketing in direct" (2.87 secunde)
La ora actuala, Uniunea Europeana ofera bani pentru dezvoltarea de afaceri, dezvoltarea IMM, sprijin pentru start-up, dezvoltarea tehnicilor de management si marketing. Patronatul din Industrie, Servicii si Comert Bihor ne-a comunicat ca un lucru mult asteptat de firme este finantarea investitiilor in infrastructura de productie.
Cursa regulata Craiova - Bucuresti, inaugurata de Tarom în urma cu peste trei luni, zace în moarte clinica. ... De atunci, cursa a ramas suspendata si nici un avion nu a mai plecat de pe aeroport în afara de cel inaugural.
Succesul în cariera si viata este un vis pe care-l împartasesc majoritatea tinerilor. ... Stiu ca asta implica o serie de sacrificii, însa sunt dipus sa renunt la multe pentru a fi cel mai bun în ceea ce fac“, a explicat Eugen Ion, un tânar din Craiova.
Succesul în cariera si viata este un vis pe care-l împartasesc majoritatea tinerilor. ... Stiu ca asta implica o serie de sacrificii, însa sunt dipus sa renunt la multe pentru a fi cel mai bun în ceea ce fac“, a explicat Eugen Ion, un tânar din Craiova.
Vanzarile de racoritoare vor creste in aceasta vara cu peste 30% in marile magazine comerciale, in special din cauza caniculei, dar si a diversificarii sortimentelor de bauturi de pe piata.
Magazinele online romanesti isi vor creste vanzarile in perioada sarbatorilor de iarna cu cel putin 30% fata de veniturile medii pe care le inregistreaza intr-o perioada normala de cumparaturi din cursul anului.
Magazinele online romanesti isi vor creste vanzarile in perioada Sarbatorilor de iarna cu cel putin 30% fata de veniturile medii pe care le inregistreaza intr-o perioada normala de cumparaturi din cursul anului.
Noua societati comerciale au deschis actiuni in instanta, la Tribunalul Bucuresti, prin care solicita declansarea procedurii de faliment a SC Rodipet SA reclamand neachitarea unor datorii. Ultima societate care cere falimentul Rodipet este SC Standard Marketing SRL care reclama sume nerecuperate de aproape 150 de milioane de lei vechi.
Consiliul Comisiei a aprobat "Norma privind obligatiile de raportare si transparenta in sistemul pensiilor administrate privat", emisa in aplicarea Legii nr.
Administratorii fondurilor de pensii private si agentii de marketing autorizati in sistemul pensiilor private au fost inclusi pe lista entitatilor care trebuie sa transmita autoritatilor raportari privind operatiunile suspecte de spalare de bani si finantarea actelor de terorism.Guvernul a adoptat, in sedinta de luni, o ordonanta de urgenta care modifica si completeaza legislatia in domeniul prevenirii spalarii banilor si finantarii actelor de terorism.
Vicepresedintele de marketing si vanzari al companiei Tarom, Sorin Georgescu, a declarat ca operatorul aerian nu poate sa aiba interline ticketing (intelegere comerciala intre companii aeriene individuale pentru a transporta pasagerii care calatoresc pe rute care necesita mai multi operatori aerieni n.r.) cu toate companiile, iar presedintele Comisiei IATA (Asociatia Internationala a Transportatorilor Aerieni n.r.) din cadrul ANAT, Florin Tancu, vede rezolvarea problemei in aproximativ doi ani.
Guvernul Romaniei va aloca 75 de milioane de euro pentru promovarea imaginii turistice a Romaniei, in proiectul "Brandul de turism al Romaniei" de care se vor ocupa cele mai importante asociatii din industria de marketing si comunicare din Romania.International Advertising Association (IAA Romania), Asociatia Romana a Profesionistilor in Relatii Publice si Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania vor oferi consultanta in vederea pregatirii caietului de sarcini pentru licitatia internationala "Brandul de turism al Romaniei", care va avea loc in toamna acestui an."Apreciem initiativa guvernului de a aloca 75 de milioane euro pentru promovarea Romaniei.
Compania americana va lansa, în august 2010, propria firma de vânzari în tara noastra, preluând astfel sarcinile dealerului general, Romcar SRL.
Pentru o reclama eficienta, pe lânga elaborarea unor strategii de promovare creative, e nevoie de constanta în mesajele transmise consumatorilor. ... În conditiile în care concurenta este din ce în ce mai agresiva, promovarea este cea care diferentiaza un produs obscur de unul cunoscut si deci cumparat.
Comisia de Supraveghere a Sistemului Pensiilor Private (CSSPP) a lansat spre dezbatere publica norma care prevede ca administratorii de pensii private (obligatorii si facultative) si agentii de marketing autorizati pentru acestea trebuie sa indeplineasca obligatii care sa previna spalarea banilor.
Loredana Croicia, directorul de marketing si vanzari Baneasa Shopping City, da amanunte despre primul cinematograf "Drive In" din Romania. - La putine zile dupa aniversarea unui an de la inaugurarea Baneasa Shopping City aduceti in Bucuresti o premiera absoluta:
Petrom a modificat ultima data pretul la carburanti in 12 august, cand a scumpit atat benzinele, cat si motorinele cu trei bani/litru. Compania petroliera Petrom are activitati in sectoarele Explorare si Productie, Rafinare si Produse Petrochimice, Marketing, Gaze Naturale si Energie.
In timp ce unii patroni decid sa renunte la anumite afaceri, din diverse motive, altii le preiau si le dezvolta. Un exemplu in acest sens este franciza Casa si Biroul care, in Craiova, a fost preluata de o fosta angajata.
Top Euro Diesel 5 / Top Nordic Diesel costa 3,61 lei/litru, litrul de motorina OMV Sprint Diesel este 3,66 lei, in timp ce motorina Euro Diesel 5 se vinde cu 3,45 lei/litru, iar motorina OMV Alpin Diesel cu 3,94 lei/litru.
La cele trei editii Timon de la sfaristul acestui an, incepand cu TIMON ALL INCLUSIVE, expozitia in aer liber din Piata Constitutiei, ce se va desfasura in perioada 24-27 septembrie, cinci dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari vor fi prezenti cu titlu de exclusivitate:
google-analytics.com