Cautare

3914 de rezultate pentru "marketing in direct" (2.85 secunde)
Hotelul Rex din Mamaia se va afilia la una dintre cele mai luxoase organizatii hoteliere din lume, The Leading Hotels of the World, fiind prima unitate hoteliera din Romania care intra in acest sistem, potrivit proprietarei Carmen Adamescu.
Cu toate ca mediul economic nu este potrivit unei afaceri, iar greutatile sunt inerente, cu multa munca si o politica de marketing foarte bine gândita, succesul vine treptat, dar sigur. Firma Lumilux are drept domeniu de activitate distributia de corpuri de iluminat si echipamente electronice (surse de lumina;
Zeci de reprezentanti ai mediului de afaceri din judetul Dolj au participat ieri la NowMedia, prima conferinta despre marketing on line organizata la Craiova. "Obiectivul evenimentului a fost sa promoveze si sa educe piata din Dolj cu privire la publicitatea on line, care reprezinta viitorul in domeniu.
Participantii trebuie sa trimita codul unic descoperit in interiorul capacului produselor promotionale prin SMS, la numarul de telefon 1789 sau prin intermediul site-ului. Toate codurile valide trimise de participantii din cele doua teritorii intra in tragerea la sorti pentru castigarea atractivelor premii puse in joc.
Alexandru Lazescu, noul presedinte-director general al Televiziunii Publice, a acordat un interviu AGERPRES, in care vobeste, printre altele, despre problemele financiare ale Televiziunii publice. Puteti citi in continuare cateva fragmente din interviul AGERPRES. ... Stim vreo institutie media din Romania care in momentul acesta sa stea bine?!
Bogdan Cherciu, directorul de marketing al Puratos Romania, a trecut pe rand prin industria alcoolului si a tutunului, ajungand de curand intr-un domeniu cu totul diferit de cele in care activase, respectiv cel alimentar.
Marriott, pentru a sarbatori noul numar al revistei The Grand Magazine, cat si valorile perene, dar si frivole ale Romei, conturate in cinematografia italiana:
newsletterul este o comunicare permanenta cu potentialii clienti, de aceea el este perfectibil in timp.
Vinde datele utilizatorilor pentru strategii de marketing Doua companii de cercetare vor putea furniza date despre utilizatorii serviciului online de socializare si microblogging Twitter clientilor dispusi sa plateasca pentru folosirea datelor in strategii de marketing, scrie Reuters.
Radu-Mihai Ilie este absolvent al Facultatii de Drept Bucuresti, primul contact cu filmul l-a avut cand era inca student, in anul 1998, cand a inceput sa lucreze pentru Guild Film Romania. Aceasta perioada a luat sfarsit in anul 2000.
Intr-o atmosfera revigoranta, la o limonada cu ananas si ghimbir, invitatii presei alaturi de Anca Serea, Diana Dumitrescu, Adina Halas, Florentina Opris, Mihaela Calin, Luana Ibacka, Roxana Blagu, Cristina Cioran, Maria Andrei, Sonia Argint Ionescu si alte nume cunoscute in peisajul monden au stat de vorba cu Cori Gramescu, amabasadorul EVITAL Functional Food si Valentin TONCEAN, COO A&D Pharma, despre noul program creat de specialistii EVITAL, SUPER BODY RESET 3-10-3-3.
Intr-o atmosfera relaxanta, la o cafea de dimineata, invitatii presei alaturi de Mihaela Calin, Diana Dumitrescu, Cori Gramescu, Maria Andrei, Adina Halas, Roxana Iliescu, Roxana Blagu, au stat de vorba cu Geanina Ilies, gazda evenimentului si Corina Oprescu, Brand Manager, despre inovatia URGO SPOT in accelerarea disparitiei cosurilor.
Moderne, adaptabile noilor tendinte in nutritie, cu pectina naturala din fructe, fara gelatina si indulcitori artificiali, simplu si placut de administrat si cu un gust delicios de fructe, noua gama de jeleuri masticabile te surprinde indiferent de varsta sau dieta alimentara.
Cele cateva mii de oameni stransi duminica seara in Piata Victoriei pentru a protesta impotriva guvernului Dragnea-Grindeanu au fost parte a unei coregrafii in care tricolorul a jucat rolul-cheie. ... la Facultatea de Litere, Universitatea Babes-Bolyai, considera ca in spatele coregrafiei se afla o strategie de marketing:
In aceasta evolutie, un element constant a fost nevoia de a atrage si a mentine atentia unui public mereu in schimbare.
Voluntari s-a salvat, Hermannstadt - Dunarea Calarasi e super-derby-ul pentru obtinerea locului de baraj Ultima etapa din play-out va aduce o lupta pe muchie de cutit pentru evitarea locului 7, care retrogradeaza direct in Liga a 2-a.
Daca vreti sa cumparati un apartament intr-un complex rezidential nou, sfatul specialistilor este sa il contractati direct de la dezvoltatori. Pretul oferit de acestia este mult mai mic.Piata romaneasca de real-estate s-a confruntat, in ultimii ani cu speculatorii imobiliari.
Un studiu realizat in marile orase din tara si in Capitala arata ca locuitorii din provincie sunt mai afectati decat cei din Bucuresti de criza financiara. Multi anticipeaza ca le vor scadea veniturile in 2009.
La sfarsitul saptamanii trecute, conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta a facut publica demararea verificarilor privind legalitatea incheierii contractului de asociere in participatiune intre televiziunea locala constanteana MTC (Maritime Training Centre Television) si CN CFR, CN APMC, SN CFR MARFA si CN Aeroportul International Otopeni, precum si a contractului de asociere pentru coproductii de televiziune, campanii de marketing si publicitate semnat de acelasi post local de televiziune si GLOBAL MEDIA, firma magnatului media Cristian Ionel Burci, unul dintre actionarii importanti ai canalului PRIMA TV.
Piata cotidianelor nationale generaliste este formata din numai sase titluri, iar vanzarile sunt in picaj direct de la un an la altul. In primele trei luni ale anului s-au cumparat cu 8 milioane mai putine exemplare decat anul trecut.
google-analytics.com