Cautare

3914 de rezultate pentru "marketing in direct" (2.61 secunde)
Canon Europa, liderul mondial in solutii de imagine, le ofera incepand de astazi, noi oportunitati partenerilor sai din Europa, prin lansarea imageRUNNER ADVANCE, noua platforma de imprimare multifunctionala.
Un pret prea mic poate ascunde un dezvoltator cu probleme financiare, avand in vedere ca la cele mai multe proiecte costul de constructie este de cel putin 500 euro/mp, la care se adauga costurile cu terenurile, utilitatile etc.
Au analizat cu atentie situatia pietei economice romanesti, au identificat nevoile si posibilitatile utilizatorilor finali, au creat programe si oferte in functie de aceste nevoi.
BAXI Romania, reprezentanta locala a Baxi Group, unul dintre liderii europeni in industria termotehnica si a energiilor regenerabile, premiaza in aceasta iarna cumparaturile facute in cele 4 magazine OBI.
Adevarata inovatie consta in economisirea maxima a spatiului necesar instalarii! ... Premiile puse in joc de BAXI Romania, reprezentanta locala a Baxi Group, unul dintre liderii europeni in industria termotehnica si a energiilor regenerabile, impreuna cu OBI Romania, au fost vanate de aproape 80,000 clienti ai magazinelor OBI.
Thomas Ebner s-a nascut in 1978, la Timisoara, si este responsabil al departamentului de vanzari si marketing al constructorului german. Constructorul german BMW planuieste sa lanseze pe piata noile modele Seria 1 in anul 2012. Unul dintre responsabilii acestui proiect este un roman nascut la Timisoara, in august 1978.
Brand de tara in Uniunea Europeana. ... Magiunul produs in fabrica de la Topoloveni a devenit primul produs alimentar din Romania care primeste Indicele Geografic Protejat (IGP) din partea Comisiei Europene.
Festivalul se va desfasura in Parcul Tineretului, iar participantii vor avea posibilitatea de a consuma mancaruri nemtesti specifice. ... In plus, vor fi organizate concerte in aer liber, cap de afis fiind Suie Paparude si Spitalul de Urgenta.
O investitie de peste 200.000 Euro, peste 16.000 litri de bere vanduti si 50.000 de participanti reprezinta, pe scurt, prima etapa a Bier Zone Fest care s-a desfasurat timp de unsprezece zile (27 aprilie - 9 mai) in Parcul Tineretului din Bucuresti.
TNT GHID DEZAMORSARE O excelenta brosura informativa de marketing politic electoral a fost pusa in parbrizele multor autoturisme din Bucuresti. ... TNT GHID DEZAMORSARE" si contine sfaturi utile pentru automobilisti, in principal despre cum se pot face mai multi km cu bani mai multi in portofelul propriu.
In prezent, compania lucreaza la conceptul viitorului ziar. ... Pentru partea de design, Libertatea lucreaza cu Marian Toader, grafician care a lucrat, de-a lungul timpului, pentru Gazeta Sporturilor, ProSport si care a redesenat Evenimentul zilei in 2008 si in 2012.
Carrefour intra in satele din Romania cu un nou brand, Contact. ... In Romania, reteaua este abia la inceput: ... Intr-un astfel de magazin pot lucra intre sase si 20 de oameni, iar numarul de clienti zilnici ar putea ajunge la 800, in functie de vadul comercial.
Am dovezi ca baseball-ul s-a nascut din oina adusa in America de emigrantii romani din Maramures”- Gheorghe Turda, presedinte onorific al Federatiei Romane de Oina Sfarsitul saptamanii trecute a adus la Bucuresti prima Gala a sportului nostru national â€" OINA la Hotel Lev Or 4,Ù­ pe care Federatia Romana de Oina a organizat-o in colaborare cu partenerii sai.
Bucharest RUNNING CLUB anunta ca peste 20.000 d Raiffeisen Be participanti din peste 75 de tari vor lua startul la cea de-a 12-a editie a Raiffeisen Bank Maratonul Bucuresti, care are loc sambata 12 si duminica 13 octombrie de la ora 09.30 in Piata Constitutiei.
Internetul a deschis la ora actuala oportunitati deosebite in lumea afacerilor. Un business de succes poate fi demarat de un singur om, care lucreaza acasa, in fata calculatorului. In plus, o asemenea afacere este realizabila cu resurse financiare minime si intr-un timp relativ scurt.
Dezvoltarea economica si sociala intensa ce caracterizeaza regiunea Dobrogei si in mod special judetul Constanta a determinat compania de telefonie mobila Cosmote Romania sa efectueze in judetul de la malul marii investitii de peste 25 milioane de euro, numai in primul an de la aparitia pe piata a acestui nou operator de telefonie mobila din Romania, a aratat ieri in cadrul unei conferinte de presa desfasurata la Hotel Ibis din Constanta Marcel Liznic, manager Implementare Retea Radio in cadrul Cosmote Romania.
Compania Cosmote Romania anunta numirea lui Michail Leousis in functia de Customer Relationship Management (CRM) & Commercial Planning Senior Manager, o pozitie nou creata in cadrul Diviziei de Marketing & Comunicare, se precizeaza intr-un comunicat de presa al operatorului de telefonie mobila.
Internetul si posibilitatile oferite de acesta utilizatorilor si advertiserilor au facut ca acest mediu sa subziste pe piata autohtona chiar si in an de criza, atragand venituri de 25,5 milioane de lei in primul semestru al lui 2009.
Google Romania cauta oameni de vanzari si comunicare Compania americana Google, cel mai popular motor de cautare online din lume, cauta sa angajeze 3 oameni pentru subsidiara din Romania, respectiv un specialist in Marketing si Comunicare si 2 in vanzari, potrivit datelor de pe site-ul companiei.
Blejan Ionut) Unele brand-uri au devenit maestre in marketing-ul pe Facebook; ... In momente de tragedie, mai bine taci; ... E o linie subtire intre real-time marketing si esec;
google-analytics.com