Cautare

3914 de rezultate pentru "marketing in direct" (3.93 secunde)
Dohrmann a operat investitii de miliarde de dolari, in companii din intreaga lume, are birouri in paisprezece tari si materiale distribuite in sapte limbi. ... De cinci ori pe an Berny Dohrmann gazduieste, cu ajutorul CEO Space, saptamana CEO in sudul Californiei.
Cei prezenti au admirat Palatul Stirbey, monument istoric in stil romantic, datand din secolul al XIX-lea, ce pune la dispozitia oaspetilor sai trei saloane comunicante si o terasa ce gazduiesc un restaurant a la carte cu specific traditional romanesc pentru 80 de persoane.
Akzo Nobel, cel mai mare producator de lacuri si vopsele pe plan mondial, isi consolideaza pozitia pe piata din Romania, investind in actiuni de comunicare si marketing.
Direct din mansarda celui mai mai de anvergura proiect live, Giulia si bandul sau ne aduc o varianta pe cat de sensibila, pe atat de powerful a piesei Ne vedem noi.
FARCAS) Am prezentat, in mai multe articole, pe aceasta pagina, activitatile organizatiei To the Stars Academy of Arts and Sciences (TTSA), cea care a reusit sa oblige Pentagonul sa recunoasca existenta unui proiect de 22 de milioane de dolari pentru studierea fenomenului OZN si a facut publice trei videoclipuri, cu imagini de termoviziune, infatisand urmarirea unor OZN-uri de aviatorii militari, videoclipuri declarate de US Navy autentice si neidentificate.Tot TTSA a realizat un serial de sase episoade, difuzate pe History Channel, in care martorii acestor faimoase intalniri au detaliat si comentat dramaticele lor intalniri.
Situatia nu poate fi generalizata, ce-i drept, pentru ca exista situatii în care diferenta dintre dobânda de reclama si dobânda anuala efectiva (DAE) este de doar câteva procente.
Alte sute de oameni au ajuns la rand dupa cateva ore, in incercarea de a prinde un loc din cele 500 de posturi de la Ford. Ieri a fost prima zi de recrutare si s-au inscris deja in jur de 1.000 de persoane, dupa calculele noastre.
Cuvantul are doua sensuri care sunt strans inrudite, in functie de context: ... In continuare, acest articol se ocupa numai de Internet - super-reteaua unica de raspandire mondiala. ... Divertisment in Internet 7. Marketing si afaceri prin Internet 8. ... Cenzura in Internet 8.3.
Romanii sunt "destul de multumiti” de activitatea lui Traian Basescu in calitate de presedinte al Romaniei (51,3%) si de prestatia guvernului condus de premierul Calin Popescu Tariceanu (47, 4%), releva un sondaj al Institutului National pentru Studii de Opinie si Marketing (INSOMAR), dat publicitatii ieri.
O serie de marci "nascute si crescute" în Oltenia s-au detasat  în decursul ultimilor ani, pe o piata din ce în ce mai competitiva.
Au luat cuvantul Marius Alexandru Dunca, Ministrul Tineretului si Sportului, Tomnița Florescu, Viceprimar al Municipiului Bucuresti, Franz Weiler, Presedinte Director General UNIQA Asigurari, Iliana Stanculet, Corporate Brand Manager, OMV Petrom, Corina Vasile, Director Comunicare Raiffeisen Bank, Mirela Burlacu, PR& Marketing Manager, Hilton Athenee Palace, Daniel Mischie, CEO City Grill, Laura Badea, Director Academia Olimpica Romana, Nicolae Curta, Secretar General, Federația Romana de Atletism, alaturi de Paolo Ottone, Director Curse Bucharest RUNNING CLUB, Valeria Racila van Groningen, Presedintele Bucharest RUNNING CLUB si Oana Nastase, Director Bucharest RUNNING CLUB.
Cele doua litere se refera la modul in care sunt afisate imaginile pe ecran:
Internet (continuare) Istoric Punctul de pornire in dezvoltarea Internetului a fost rivalitatea intre cele doua mari puteri ale secolului al XX-lea: ... In 1957, URSS (Uniunea Republicilor Sovietice Socialiste) lanseaza in spatiul cosmic primul satelit artificial al Pamantului denumit Sputnik.
Pana in 2008 nu mai este chiar foarte mult, iar candidatii pentru diverse functii incep deja sa-si cantareasca sansele. PNG-ul de exemplu, la Constanta, si-a comandat in urma cu ceva timp un sondaj.
Un pensionar va fi contracandidatul presedintelui PSD, Mircea Geoana, din partea PNG-CD, pe Colegiul 5 Senat Dabuleni-Segarcea, in timp ce directorul de marketing al Filarmonicii "Oltenia" Craiova, Gheorghe Daniliuc, va candida din partea PNG-CD pe Colegiul 1 Camera Deputatilor Craiova.
Nici nu se putea altfel, in conditiile in care Learciu ocupa functia de sef al Biroului Marketing si Relatii Publice din cadrul OCPI Constanta.
Agentia Nationala de Integritate a sesizat Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in vederea efectuarii de cercetari cu privire la savarsirea de catre Andrei Valentin Sava, deputat in Parlamentul Romaniei (legislatura 2008-2012), a infractiunii de fals un declaratii.
De altfel, de astazi, 80 de manageri ai Grupului austriac OMV vor activa in diverse locatii ale Petrom.
Cu un abonament la Regia Locala de Transport in Comun (pe toate liniile) si avand drept sediu camera de camin in care locuia impreuna cu alti trei colegi studenti - asa a luat fiinta in 1991 Artis Design, o firma a carei cifra de afaceri se ridica in 2006 (potrivit estimarilor firmei) la 1,9 milioane de euro.
Dovada sunt si zecile de anunturi care apar zilnic in ziare si reviste. Cu ce se ocupa persoanele angajate in aceste posturi, ne spun specialistii din domeniul resurselor umane.
google-analytics.com