Cautare

1381 de rezultate pentru "marius savuica" (4.53 secunde)
Unul dintre directorii executivi ai societatii, Marius Mardare, a spus ca el stie ca tabacaria are statie de epurare si ca oricum se afla in derulare un proiect cu fonduri europene pentru o noua statie de epurare.
"Membrii si sustinatorii UPSC vor veni la referendum pentru a sustine instanta presedintiala si nu persoana din spatele ei", a subliniat Marius Pricopie. ... Pe aceasta tema ar trebui facut de fapt un referendum", a subliniat Marius Pricopie.
Democratul Marius Marinescu si liberalul Puiu Hasotti s-au etichetat, miercuri, reciproc, de la Tribuna Senatului, cu epitete jignitoare, in contextul dezbaterilor pe marginea unui proiect legislativ privind finantarea partidelor politice si a campaniilor electorale.
Deputatul Andrian Mihei, Mihai Lupu si Marius Enescu sustin ca suspendarea lui Traian Basescu se doreste a fi un mod de a-l sanctiona pe acesta pentru "derapajele constitutionale", recunoscand ca PNL isi asuma in continuare riscul de a iesi de la guvernare, in eventualitatea unui vot negativ in Parlament al PSD, doar pentru a fi consecvent cu principiile sale.
Presedintele PNTCD Timis, Marius Popovici, a anuntat ca protocolul PNL-AP-PNTCD va fi semnat la 3 august, la Timisoara.
Purtatorul de cuvint al Organizatiei Judetene a Partidului Noua Generatie, Marius Danila, este nemultumit de faptul ca primarul Dumitru Nicolae a precizat zilele trecute ca Galatiul ar ocupa locul al treilea pe tara la capitolul spatii verzi, iar unui galatean i-ar reveni circa 30 de metri patrati de verdeata.
Nicolae Giugea, Marinica Cazacu si Ionel Izina au fost numiti inspectori guvernamentali, iar Ion Carstoiu, Aurelian Leonard Danu si Cristian Marius Vladu au fost retrogradati in functia de subprefecti.
Suparat de faptul ca, in conformitate fel de fel de zvonuri, Partidul Liberal Democrat nu ar urmari altceva decat sa fuzioneze cu Partidul Democrat, presedintele Organizatiei Judetene a PLD, Marius Necula, a tinut sa dezminta toate aceste discutii aparute.
Alaturi de Dragomir si Hasotti, la conferinta de ieri au fost prezenti Mariana Mircea si Marius Enescu, ambii candidati ai PNL pentru PE.
Vicepresedintele Partidului Conservator Marius Marinescu a votat, duminica, la Liceul Jean Monnet, doar pentru alegerea reprezentantilor Romaniei in Parlamentul European, nu si pentru referendumul privind uninominalul. "Am votat impotriva saraciei, coruptiei, a mafiotilor, pentru competitivitate si responsabilitate", a precizat Marius Marinescu.
Odata cu cei cinci consilieri si-a inaintat demisia si Marius Ciocanel, vicepresedinte al filialei si fost consilier local. ... Tocmai de aceea am considerat ca sunt in aceeasi situatie ca si consilierii locali ai PSD si mi-am dat demisia", afirma Marius Ciocanel.
Primul care s-a inscris, in octombrie, in mod oficial, in cursa pentru fotoliul de edil sef este presedintele Clubului Otelul, Marius Stan, candidat din partea Partidului Alternativa Ecologista (PAE) din Romania.
Cei de la PNL asteapta, ca sa nu piarda ei bani, ca sondajul sa-l faca PD-L, sa vada cum se plaseaza Marius Necula, ca sa poata sa-l ia, daca se plaseaza bine.
Presedintele UPSC Constanta, Marius Pricopie, sustine ca partidul pe care il reprezinta va depune liste complete pentru Consiliile Locale din mediul urban.
"Bucurestiul a ajuns precum Calcutta!", a spus Marius Marinescu din camion, intr-o pledoarie pentru exproprierea omului de afaceri Costel Costanda. ... Intampinat cu aplauzele cerute de Popescu-Piedone, Codrin Stefanescu a marturisit ca-si lanseaza candidatura, alaturi de Marius Marinescu, care vizeaza un post de viceprimar.
Traian Basescu, Emil Boc, Varujan Vosganian, Paul Pacuraru, Ludovic Orban, Bogdan Olteanu, Adrian Nastase, Lasylo Borbelz, Marko Bela, Cristian David, Crin Antonescu, Mihai Voicu, Adrian Cioroianu, Andrei Chiliman, Marian Vanghelie, Adriean Videanu, Ovidiu Silaghi, Ilie Sarbu, Cristian Diaconescu, Marius Oprea, Ion Iliescu.
Democrat-liberalul Marius Necula s-a aratat ieri extrem de nemultumit de situatia care persista de ani buni in cartierul Cantemir si de relatiile tensionate aparute pe aceasta tema intre Galati si Braila.
Presedintele Partidului Alternativa Ecologista preciza ieri faptul ca, in cateva zile, vom sti exact daca va mai merge pe mana lui Marius Stan in lupta pentru Primarie sau va prefera o alta persoana.
PC a depus, miercuri, la Senat, o propunere legislativa care interzice primarilor, altor demnitari si rudelor de gradul al IV-lea sa faca afaceri cu bani publici, a anuntat senatorul Marius Marinescu, aratand ca aceasta initiativa a fost inspirata de afacerile primarului general Adriean Videanu.
Aprecierea a fost facuta sambata cand Stolojan a participat, la Galati, la lansarea candidatilor PDL la alegerile locale, unde cel desemnat sa reprezinte partidul in cursa pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean este Marius Necula, fost consilier local, subprefect si prefect din partea PSD.
google-analytics.com