Cautare

190 de rezultate pentru "mapn" (9.32 secunde)
Conform unor surse liberale, premierul le-ar fi marturisit colegilor de partid ca Traian Basescu l-a amenintat ca va colabora exclusiv cu Seful Statului Major, daca la sefia MApN nu va fi un apropiat al sau.
Teodor Atanasiu a demisionat din functie la 25 octombrie, in aceeasi zi, democratul Sorin Frunzaverde fiind numit la conducerea MApN.
Drapelele Uniunii Europene au fost trimise deja in teatrele de operatii, unde vor fi organizate activitati festive dedicate momentului, in functie de conditiile specifice existente, se arata in comunicatul remis joi, de MApN.
Potrivit lui Stroe, in formula propusa de liberali, "institutia ofiterului acoperit nu mai are acces in partidele politice, in Parlament, in Guvern, in media si in sindicate", controlul Serviciilor va fi asigurat, la Parlament, de o singura comisie, iar STS si SPP vor deveni directii in cadrul MApN.
Mai mult, lui Frunzaverde i s-a cerut practic sa renunte la principiile sale, pedistul declarand imediat dupa ocuparea postului de la MApN ca retragerea din Irak nu va mai constitui subiect de dezbatere publica.
Danut Apetrei (Ministerul Agriculturii), Cosmin Popescu (Ministerul Economiei si Comertului), Ioan Ion (MApN), Maria Muga (Ministerul Muncii), Daniela Andreescu (Ministerul Muncii), Catalin Danila (Ministerul Muncii), Constantin Dascalu (Ministerul Transporturilor), Ion Andreica (Ministerul Transporturilor), Mircea Toader (Ministerul Administratiei si Internelor), Bogdan Dragoi (Ministerul Finantelor Publice), Matei Dumitru (Ministerul Educatiei), Vasile Nistor (Relatia cu Sindicatele), Petrisor Morar (Secretariatul pentru Revolutionari).
Potrivit lui Gusa, Theodor Stolojan a fost implicat in mai multe afaceri controversate, precum "Mega Power" si contractul incheiat intre Tofan Grup si MApN pentru furnizarea de anvelope, "Loteria", "ALRO", "Petrom" si "Rafo".
Solicitarea Primariei orasului Murfatlar de a intra in posesia a peste 75 de hectare de teren momentan ocupat de unitatea militara din localitate, are toate sansele sa fie aprobata de Ministerul Apararii.
Tatal actualului presedinte al PSD a fost ofiter al Ministerului Apararii Nationale (MapN) si a activat in aceasta structura in perioada 1965-1992.
imbunatatirea cadrului juridic pentru realizarea obiectivelor politiei, jandarmeriei, politiei de frontiera, armatei, precum si asigurarea fondurilor necesare functionarii in bune conditii a tuturor structurilor si imbunatatirea statutului salariatilor MAI si MApN.
Ministrul Apararii, Mihai Stanisoara, a declarat, joi, in timpul audierilor de la comisiile pentru aparare din Parlament, ca Ministerul Finantelor a propus ca bugetul Apararii sa fie de 1,28% din PIB pentru 2010, dar ca MApN a cerut cu 70% mai mult pentru "a nu se crea probleme foarte mari".
El a vorbit despre cazarmile dezafectate ale MApN si MAI, care ar trebui cedate, prin aprobare CSAT, administratiilor locale. "Implementarea masurilor de descentralizare se va face in urmatoarele domenii:
Initial, mai-marele general tradator al UNPR hotarase sa o inscauneze pe fosta jurnalista Mara Stefan la sefia biroului de presa al MapN.
Conform relatarilor din presa locala, ministrul Gabriel Oprea a sosit la Satu Mare, cu o zi inainte, cu un avion militar AN-26, inscriptionat MApN, care a aterizat pe Aeroportul Satu-Mare la orele 16.23.
Potrivit MApN, tragedia s-a produs in jurul orei 10.00. Politia rutiera continua cercetarile, iar o comisie numita la nivelul Batalionului 495 Infanterie va cerceta imprejurarile producerii accidentului.
Premierul Victor Ponta i-a numit pe economistul Liviu Voinea si pe Claudiu Doltu secretari de stat la Ministerul Finantelor Publice, informeaza Agerpres.
Mai mult, descoperirea avansarilor in grad efectuate semi-legal de MApN in perioada de inflorire a prieteniei Oprea-Basescu ne arata ca personalitati din societatea civila au fost ridicate in grad pentru a pregati si o alternativa militara pentru situatii de criza.
Potrivit MApN sefii apararii din cele 28 de tari membre ale NATO vor discuta si despre operatiile Aliantei aflate in desfasurare in Afganistan si in Balcanii de Vest, precum si aspecte-cheie de pe agenda Organizatiei.
Sa nu se joace cu focul, pentru ca pisica blanda stiti cum...", a declarat Ponta, legat de afirmatiile lui Traian Basescu ca ar putea sa publice stenogramele din sedinta CSAT in care premierul a plecat foarte repede din cauza bugetului MApN.
In lipsa unor explicatii plauzibile, unor carcotasi le-ar putea trece prin cap ca in felul asta, cel caruia Traian Basescu i-a suit stelele pe epoleti cu macaraua, ar putea fi ferit de consecintele deciziilor sale din vremea an care a condus MApN!
google-analytics.com