Cautare

190 de rezultate pentru "mapn" (2.51 secunde)
Victor Piturca (66 de ani) a facut noi declaratii legate de dosarul privind achizitionarea unor masti de protectie neconforme pentru Ministerul Apararii Nationale (MApN).
MAPN rus: Regimul de la Kiev si-a intensificat pregatirile pentru invadarea Moldovei. MAE de la Moscova: Regimul de la Kiev si-a intensificat pregatirile pentru invadarea Republicii Moldova.
In realitate, imaginile folosite pentru propagarea fake news-ului sunt de la pregatirea paradei militare de 1 Decembrie anul trecut, precizeaza MApN.
Romania va cumpara un batalion de tancuri americane Abrams printr-un acord de tip "Guvern- Guvern" (G2G) cu SUA, a declarat seful Directiei pentru Armamente din MApN, generalul-maior Teodor Incicas, in cadrul unui interviu acordat marti publicatiei Observatorul Militar.
Romania se doteaza cu 5 batalioane de obuziere grele de 155 mm. Aviatia romana achizitioneaza 500 de rachete pentru aeronavele F-16. MApN vrea sa achizitioneze 41 de sisteme de rachete antiaeriene.
Mircea Geoana se va intalni cu reprezentanti ai conducerii MApN, cu echipa de comanda a Brigazii, dar si cu militari romani si cu cei ai contingentelor din Polonia, Portugalia si Macedonia de Nord.
Peste 3.000 de specialisti din 38 de tari aliate se antreneaza in aparare cibernetica. Romania participa din 2021 cu specialisti din SRI, STS si MApN, SIE, SPP, etc.
Ministerul Apararii Nationale a condamnat ferm atacul Rusiei asupra portului Izmail, de pe Dunare si a explicat ca "nu au fost identificate amenintari militare directe la adresa teritoriului national sau apelor teritoriale ale Romaniei". De asemenea, MApN a mai transmis ca monitorizeaza permanent granita NATO.
El a precizat ca adaposturile instalate in zona de MApN nu sunt foarte aspectuoase, dar este vorba despre "o interventie rapida pentru ca oamenii nu s-au simtit in siguranta".
Sunt foarte multe lucruri pe care nu le-am spus presei, sunt in lucru cu MApN si cu IGSU, si azi-noapte a functionat sistemul Ro-Alert in acea zona si nu exista pana acum acoperire peste tot".
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
Unul dintre fondatorii organizatiei Initiativa Pro Regio - organizatie civica formata din zeci de tineri din Covasna -, Antal Arpad Andras, a declarat ieri ca propunerea privind amplasarea de panouri cu numele Scaunelor Secuiesti este sprijinita in Harghita.
google-analytics.com