Cautare

190 de rezultate pentru "mapn" (2.88 secunde)
Aurelia Ion avea 23 de ani, era ofiter-student in anul V la Institutul Medico-Militar din Bucuresti si facea un stagiu de pregatire la Spitalul Fundeni, a informat Ministerul Apararii Nationale (MApN).
Sunt sanse minime sa ii gasim in viata, cu toate ca am chemat si ajutoare de la MApN, inclusiv scafandrii militari sunt acolo.
Si-a facut AMR-ul Aflat in puscarie din mai 2013, dupa ce a primit o pedeapsa de 3 ani si 6 luni de inchisoare in cazurile schimburilor de terenuri cu MApN, Valiza si sechestru de persoane, Gigi Becali (56 de ani) se pregateste de liberare.
Imeidat dupa aparitia filmulețului MAE a anuntat ca a fost creata o celula de criza interinstitutionala care gestioneaza situatia cetateanului roman rapit in Burkina Faso (din care fac parte MAE, SIE, SRI, MApN, Administratia Prezidentiala).
Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, s-a intalnit, joi, cu ministrul Apararii Nationale, Mihnea Motoc, la sediul PMB, printre temele abordate numarandu-se proiectul complexului social multifunctional pentru pensionari si pentru veteranii de razboi si cadrele militare in rezerva din Sectorul 4, precum si transferarea unei suprafete de teren de 56 de metri patrati aflat pe bulevardul Timisoara, pe care este amplasat Monumentul Eroilor cazuti in teatrele de operatii si pe teritoriul Romaniei, din administrarea Municipiului Bucuresti in administrarea MApN, astfel incat ministerul sa poata executa lucrari de amenajare a monumentului.
In acest context, prezenta rotationala a fortelor americane pe teritoriul national si in regiunea Marii Negre, precum si sprijinul asigurat de SUA in procesul de modernizare a capabilitatilor nationale de aparare au un rol esential in actualul context de securitate din regiunea tarii noastre, se arata intr-un comunicat de presa al MApN.
Aproximativ 3.500 de militari si specialisti din MApN, MAI si SRI, cu peste 350 de mijloace tehnice, dintre care circa 50 de aeronave, si militari din mai multe tari aliate sau partenere vor participa de 1 decembrie, la parada militara de Ziua Nationala a Romaniei, conform Ministerului Apararii.
Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, impreuna cu presedintele Klaus Iohannis, au ajuns la Baza 57 Aeriana Mihail Kogalniceanu din judetul Constanta.
Structurile MApN pot trece in subordinea comandamentelor NATO. Starea de criza trebuie hotarata in CSAT. Proiectul are in vedere si gestionarea crizei refugiatilor.
Avioanele MiG-21 Lancer ale Armatei Romane nu mai zboara, dupa o decizie a sefului Statului Major al Apararii.
La doar 38 de ani George Maior devine director al SRI, dupa ce in perioada guvernarii Nastase ocupase fotoliul de secretar de stat la MApN, iar anterior a avut mai mult functii diplomatice.
Site-urile Guvernului (gov.ro), al Ministerului Apararii (mapn.ro), al CFR (cfrcalatori.ro) si al unei institutii financiare (potrivit unor surse, ar fi vorba despre OTP Bank) au fost atacate cibernetic vineri dimineata.
Propaganda oficialilor de la Moscova lanseaza noi acuzatii la adresa Romaniei. Ministerul Rus al Apararii spune ca Ucraina exporta masiv cereale in Romania, iar pe drumul de intoarcere sunt aduse la schimb arme si munitii straine.
Ministerul Apararii Nationale face recrutari pentru armata Romaniei. Se poate inscrie orice cetatean cu varsta cuprinsa intre 18 si 45 de ani.
Ministrul Apararii, Vasile Dincu, a semnat un proiect de ordonanta de urgenta prin care se propune actualizarea si imbunatatirea drepturilor financiare ale personalului din MApN.
Parlamentul incepe cu o criza. Parlamentul trebuie sa adopte Legile Justitiei, dar si Legile Securitatii. MApN cere aprobarea Parlamentului pentru drone Bayraktar.
Luna viitoare va fi lansat proiectul MApN, privind stagiul militar voluntar. In prezent, 10% din personalul Armatei Romane este format din femei.
Ministerul Apararii Nationale (MApN) a anuntat vineri ca marti, 17 ianuarie, vor sosi in Romania avioanele AWACS in contextul aplicarii masurilor de intarire a posturii defensive a NATO in regiunea Marii Negre.
Piturca a fost condamnat definitiv de ICCJ la 1 an de inchisoare cu suspendare. Firma fiului lui Piturca ar fi livrat 100.000 de masti neconforme spitalelor MApN.
Afacerile din timpul pandemiei incep sa iasa la iveala, incet dar sigur. In dosarul "Masti pentru MApN" s-au facut azi doua retineri de rasunet.
google-analytics.com