Cautare

53226 de rezultate pentru "mai" (6.96 secunde)
Cu ocazia asta vrem sa discutam mai multe cu voi si, la final, o sa va spunem ca va asteapta o mare surpriza. ... Putina istorie Pentru cei care sunteti mai noi pe aici sau pentru cei care n-ati citit pagina DESPRE o sa reamintesc putin istoria noastra.
MAI MULTA PRUDENTA IN FINANTE SI ATENTIE LA RISCURI. ... MAI MULTA MATURITATE IN CASNICIE SI PARTENERIATE. ... Vi se verifica rezistenta si capacitatea de a duce mai departe, responsabil si matur, cuplul din care faceti parte.
TAUR - MAI MULTA PRUDENTA IN FINANTE SI ATENTIE LA RISCURI. ... GEMENI - MAI MULTA MATURITATE IN CASNICIE SI PARTENERIATE. ... Vi se verifica rezistenta si capacitatea de a duce mai departe, responsabil si matur, cuplul din care faceti parte.
Tu ai incredere si asta conteaza cel mai mult! Taur Nu te mai gandi la lista de dorinte care nu s-au indeplinit, ci scoate in evidenta cat de multe alte lucruri ai primit de la viata.
Cei mai tineri vor fi in cautarea dragostei doar pentru a aduce mai multa distractie in viata lor. ... Cu sanatatea stai putin mai bine in acesta saptamana, dar tine-te departe de tentatiile verii Bani:
Asa este, dar suntem in situatia in care nu mai putem continua asa cum am inceput in 2007 si in 2008. ... "Cat mai e pana la alegeri? Mai sunt doi ani.
La un moment dat, li s-a permis de la data expirarii, li s-a mai permis o prelungire cu doi ani. ... Au existat PUZ-uri prin oras, au existat modificari, legea s-a schimbat, PUZ-urile se obtin mult mai greu in ultimul timp.
La un moment dat, li s-a permis de la data expirarii, li s-a mai permis o prelungire cu doi ani. ... Au existat PUZ-uri prin oras, au existat modificari, legea s-a schimbat, PUZ-urile se obtin mult mai greu in ultimul timp.
In acest Parlament al nostru, caci al nostru este, ce mai incolo-incoace, doar noi ni l-am ales, majoritatile se constituie, de vreo opt ani, nu in urma intelegerilor dintre diversele partide, nici macar in urma negocierilor pe care, altundeva, le poarta candidatul desemnat pentru functia de prim-ministru, ci in functie de dorinta, vointa si interpretarile presedintelui tarii.
Tot timpul este obligatoriu ca presedintele partidului sa candideze pentru functia de primar si este si firesc atata timp cat este cel mai bine situat in sondaje. ... Mai este un an si jumatate pana la alegeri. ... Tentatia este lucrul cel mai putin important in actuala situatie.
Povestea incredibila a celei mai scumpe autostrazi din lume:
Vlad Barza) Ne indreptam spre o lume in care mai toate aparatele din jurul nostru vor fi conectate la internet si vor comunica intre ele, dar ne asteapta si inventii trasnite, la limita dintre realitate si SF, a spus intr-un interviu pentru HotNews.ro, Pablos Holman, hacker, inventator si antreprenor.
Kinsey - O poveste despre schimbarea mentalitatilor Distribuitor New Films International - Nominalizare Oscar - cea mai buna actrita in rol secundar - Nominalizare Globul de aur: cel mai bun film - drama, cel mai bun actor in rol principal, cea mai buna actrita in rol secundar Distributie:
Eminescu a fost de fapt un om puternic, de o luciditate exceptionala, bine ancorat in realitatea sociala si mai ales politica a vremurilor zbuciumate in care a trait, un militant activ pentru drepturile romanilor din Ardeal si pentru unitatea nationala, un ziarist de exceptie, un vizionar, un reformator.
In cadrul unui program national de screening cutanat, realizat in perioada mai - iunie 2014 de La Roche Posay in colaborare cu 142 de medici dermatologi, peste 1100 de pacienti romani au beneficiat de un consult gratuit al nevilor pigmentari.
Misterul craniilor de cristal In Mexic, America Centrala si America de Sud au fost descoperite niste cranii din cristal de origine aparent antica, constituind unul dintre subiectele arheologice cele mai fascinante ale secolului XX. ... Cele mai vechi legende despre cristalele magice ne duc la Atlantida.
Mai apoi se pare ca Ovidiu si-a luat seama si a scris niste versuri in getica, dar ele nu s-au pastrat. ... Acum nu mai vorbim limba originara, ci una impusa! ... De pilda, unele consoane mai tari s-au transformat in unele mai moi.
Mai intai a fost cererea lui Dragnea ca Johannis sa numeasca in continuare sefii procurorilor. ... Laude baloase si gretoase, cum n-am mai auzit de mult! ... Inteleg ca propunerea nepriceputului Dragnea este mai buna ca propunerea specialistului Tudorel Toader.
Farcas) In perioada 29 aprilie - 3 mai 2013, s-a derulat la Washington asa-numita AUDIERE A CETATENILOR PRIVIND DEZVALUIREA (Citizen Hearing on Disclosure) privind dovezi ale unei prezente extraterestre pe planeta noastra.
Modul lor de a critica tot ce spui sau faci, atitudinea lor rezervata fata de ceea ce mai e de facut, nu e deloc benefica succesului, pentru ca nu poti avea parte de reusita daca ai alaturi de tine oameni care resping orice propunere.
google-analytics.com