Cautare

53226 de rezultate pentru "mai" (6.07 secunde)
Femeile mai varstnice ii reprosau, vag, asa, ca s-a insurat de mai multe ori! ... • Da, Tariceanu, ca profil, prestanta, imi pare mai complet ca "doctorul" (Sorin Oprescu)! Asta, primarul general, are mai mult "carlig" la tineret, la varstnici, la plebe! ... - pe romanii intra-carpatici, mai curatei o tara!
Simt ca nu mai pot duce aceasta greutate, simt ca ma usuc pe dinauntru, ca mor. ... N-am mai spus nimanui pana azi pentru ca s-a scris in ziare la vremea respectiva, asa ca ce rost mai avea?
Ce trebuie sa stim despre vinuri Asocierea vinului cu preparatele culinare, in general, si de Paste, in special In asocierea vinului cu preparatele culinare exista cateva reguli pe care le vom enumera mai jos.
BERBEC Desi incerci de fiecare data sa vorbesti amabil cu oricine, nu ai parte de cei mai placuti interlocutori, incat nici nu ar merita sa te porti atat de frumos cu ei.
daca tu te gandesti inainte de toate la lucruri practice si utile, partenerul este preocupat mai mult de aspectul obiectelor pe care vreti sa le aduceti acasa, dar ati putea gasi o cale perfecta de a imbina placutul cu utilul intr-un obiect ce va va face traiul domestic mult mai confortabil.
• 20 iun 2009 - Vladimir Voronin cere Bucurestiului sa nu mai acorde pasapoarte romanesti moldovenilor. El mai declara ca perspectiva romaneasca pentru Republica Moldova convine administratiei de la Tiraspol, deoarece aceasta ofera o cale fireasca spre posibila recunoastere a Transnistriei.
Adica nu e nici unul in stare in Romania sa va dea o replica pe bune, ca or fi unii care stiu mai multa economie poate decat dumneavoastra sau poate care au cifrele, de ce nu iese nimeni sa va dea o replica pe fata?
In 2012, partidele se vor confrunta cu cele mai mari provocari din istoria ultimilor 20 de ani de democratie: ... Etapa 2005-2008 a fost cea mai dramatica. ... Asa incat, 2008 a fost anul celui mai desantat populism preelectoral, dar si inceputul dezechilibrarii bugetare, ale carei costuri le platim si astazi.
Cu atat mai surprinzatoare ar putea aparea o opinie precum cea dezvoltata in randurile care urmeaza, potrivit careia discursul a fost unul epocal, care marcheaza inceputul unei noi ere si explica multe mistere de pe scena politica a ultimului an.
Marii producatorii de griu din judet se gindesc tot mai serios sa renunte la infiintarea acestei culturi, in conditiile in care nu reusesc sa-si mai acopere nici macar cheltuielile de productie. ... sa obtina un griu de calitate la cel mai mic pret posibil.
Mananca alimentele perisabile mai intai. ... Radacina de ghimbir este cel mai eficient aliment folosit in cresterea temperaturii corpului. ... Stai cat mai mult in interior, pe cat posibil. ... Sa iti fie cat mai cald si bine in casa. ... poarta mai multe randuri de haine subtiri decat una si groasa.
Ea a scris anul trecut pentru Justitiarul cum traieste acest fenomen din interiorul lui, dar mai ales despre CINE sunt babele care stau la coada zile in sir pentru a se ruga.
Aceasta femeie pare a fi mai in varsta decat tine sau are o autoritate mare asupra ta chiar daca nu este mai in varsta, ori o pozitie sociala mai mare.
Din a doua parte a lunii, incepi sa tratezi cu superficialitate unele situatii din jurul tau si acest lucru te poate costa mai tarziu.
Desi istoricii spun ca 1 Decembrie are cea mai mare semnificatie pentru Romania, nu putini sunt cei care sustin ca ne-am bucura mai mult de Ziua Nationala daca aceasta s-ar sarbatori primavara, de Ziua Independentei.
Daca m-ati intreba ce mi-as dori cel mai mult si cel mai mult, ar fi sa fiu din nou presedinte la TSD! Dar asta nici macar dumneavoastra nu mai puteti sa faceti.
Mai ales pentru botosaneni, ultima zi a saptaminii este cea a reintoarcerii spre tara. ... Cea mai ieftina calatorie spre tara costa 60 euro. ... Cre aca le vind mai scump in tara si mai fac ceva bani din ele.
Sumele pe care mediul de afaceri le-a declarat la Fiscul doljean in luna septembrie sunt in scadere cu 13% fata de septembrie 2009, respectiv cu 2,33% mai putin decat in august 2010, ceea ce inseamna ca firmele din judet au avut mai putini salariati (deci au platit contributii mai mici) si ca activitatea economica a fost la nivel mai mic.
Pe 5 milioane de hectare de teren, care inseamna pajisti, pasuni si fanete, dealuri si zona alpina, agricultura a suferit cel mai mult, este intr-o regresie totala.
Raluca Cristea) Din septembrie si pana in noiembrie, ne bucuram de toamna, iar cei mai putin norocosi se bucura si de o raceala. Raceala este probabil afectiunea cel mai cunoscuta, cu simptomele cel mai usor de recunoscut.
google-analytics.com